koisa написа:
Естествено, че ще продължавам да го говоря! Вкарваш им тройка, не допускаш левашки и смешни голове и няма да има никакво значение, че не са ти свирили 5 дузпи и т.н.
Това го каза и Мъри преди време. Не случайно той гледа първо представянето на отбора и чак след това странични неща като съдии, прокоби и т.н.
Ами правим си два Аец-а и си харчим евтин ток,евробюрократите не ни събарят.
Дупчим си Добруджа и ето ти евтин газ,лобитата да си лаят.
Бесим спекулантите и раз евтино олио,сирене,масло.
Развъждаме млекодаен добитък и се къпем с мляко против стареене,нека си лаят юнеско и Грийн пийс.
Спираме политиците да крадат и сме швейцарци.
Ще имаме магистрали,газопроводи,лукойл национализиран,Путин ли ще ни събори тогава.
Никой няма да може.
Реших и аз да си помечтая така теоритично
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
САМО ЛЕВСКИ!
W84me написа:Двете неща нямат абсолютно нищо общо помежду си.
Нямат общо само за тези, които се чудят как да оправдаят слабата игра на отбора със съдиите. Ако вчера бяхме победили с добра игра, даже нямаше да се спомене съдията. Както се е случвало много пъти когато сме побеждавали.
П.С. Не знам какво се правите на луди. Много добре знаете, че тръгнеш ли да сваляш двете проектчета ще трябва да играеш и срещу съдиите. А, единственото решение съдиите да не са фактор е да мачкаш противниците си.
Да се надяваш на честно съдийство и справедливост в Ефбет лига е смешно.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
vlong написа:Ами правим си два Аец-а и си харчим евтин ток,евробюрократите не ни събарят.
Развъждаме млекодаен добитък и се къпем с мляко против стареене,нека си лаят юнеско и Грийн пийс.
Ще имаме магистрали,газопроводи,лукойл национализиран,Путин ли ще ни събори тогава.
Никой няма да може.
Супер сравнения. Изглеждат като от някоя статия на Г.А. :)
R.I.P.
W84me написа:Ловешка поръчка! Сираков, ако не се разграничи от свитата в БФС, да напуска!
Мъжът на г-жа Раева никога няма да се разграничи от зависимостите си - това ви го казвах от самото начало, но нали не съм бил левскар и т.н. Докато г-нът ни е собственик, както е написано на вратата на Ада, според Бокачо - Ласкиате огни сперанза, Който и да дойде, все ще е по-адекватен от тоя
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
vlong написа:koisa написа:
Естествено, че ще продължавам да го говоря! Вкарваш им тройка, не допускаш левашки и смешни голове и няма да има никакво значение, че не са ти свирили 5 дузпи и т.н.
Това го каза и Мъри преди време. Не случайно той гледа първо представянето на отбора и чак след това странични неща като съдии, прокоби и т.н.
Ами правим си два Аец-а и си харчим евтин ток,евробюрократите не ни събарят.
Никой няма да може.
А нещо за банана ?"Един арабин от една пещера нанесе най-големият удар по демокрацията."
И това прочетох днес...
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
-
- Контакти:
Сега ясно Левски игра слабо срещу Локо Сф. и това е ясно, но голът на локото беше нередовен и вар - мар начело с железов , какво решение взеха. Кристална игра с ръка , но гол има. Също така срещу числото кристална игра с ръка , но дузпа няма. Ами срещу враца вратарчето хваща с ръка кракът на Кръстев, но вар.мар няма. Така и обратното припоците как печелят мачовете кристален червен картон на турицата срещу Славия , но няма и фал няма и вар-мар, засади се дават които не съществуват , голове на противници отменят. И въпреки всичко припока псува михайлов и бфс страшна наглост. И Михайлов си бута припока , които скоро признаха , че са купили финала с Монтана за купата ??? а спомняте ли си как играчите на Черно море бяха пуснати на детектора пак след мач на припоците. Абе мене да ме псуват , а аз да ги бутам чрез съдии и други начини. Да други начини гледайте внимателно мачовете на припока срещу враца и арда - каква пародия. Сега очаквам и голямо резане на съдии на мача с припока другата седмица. А Сираков мълчи. Къде е Ники Илиев , ах колко ми липсва този човек , но не е удобен за някой ???? И защо ???
-
- Контакти:
koisa написа:W84me написа:koisa написа:1914.1902 написа:Браво на Сираков за избора на Конгреса!
Нещо си трайка относно съдийството отново. Ще каже ли нещо, ако назначат КабакоB да свири другата седмица?
Ако играем както с Локо Сф вчера, няма да има особено значение дали е Кабаков, Чинков, Сватбата или Железов...
Да, да... Продължавайте да говорите така, на ония да им спестяват по 2 червени картона на мач, на нас да вкарват голове с ръце или да не ни дават дузпи за игра с ръка като с Числото.
Работата на съдиите е да свирят според правилата. Това че играем слабо няма нищо общо.
Няма джурналист да зададе тези въпроси на Сираков на ръководството ... всичко се е покрило.
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

Кога феновете на Левски станаха мрънкалници, като тези на умрелите. Пропуснах момента на трансформация. Ама поне не ми е важно вече.
Имате право да сте недоволни вкараха ви нередовен гол и Турицов явно трябваше да бъде изгонен и да пропусне мача с вас. Обаче Сираков си е виновен и сега нека си сърба попарата.
Другия път пак да гласува за пияното БФС
Другия път пак да гласува за пияното БФС