Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот TristaNNN » 07 сеп 2022 19:48

Споделям това видео с образователна цел за хората, които не са много наясно кой какъв е в Левски, каква е управленската структура в клуба, как са разпределени отговорностите и т.н.
Да, да знам ... Очко, тръста-мръста, гробокопачи и т.н.
Човекът обаче добре, с прости думи, е обяснил доста работи, за любознателните левскари, де, в първата част.
https://www.youtube.com/watch?v=WPEWY8EA-08
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 07 сеп 2022 19:50

TristaNNN написа:Очко, тръста-мръста, гробокопачи и т.н.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 сеп 2022 20:06

Тъп коментар на фона на идеята, с която споделих клипа, но ... да си жив и здрав.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 07 сеп 2022 20:31

TristaNNN написа:Тъп коментар на фона на идеята, с която споделих клипа, но ... да си жив и здрав.

Сори, но не мога да имам каквато и да е вяра на този човек, опитвал съм да му гледам влога.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 07 сеп 2022 21:20

Не ги знам Тея организации ,не можах да изтърпя цялото видео на Колев.Кой какъв е,за кво се бори ,откъде е?
То е ясно за пари.
Дрън -дрън приказки 46 Мин.,кой ще ги слуша.
Не съм видял гръмко заглавие-Тръст,Синя България,СЗ,Ултра- Хипер събраха -12321000 лв.,намериха спонсор,дариха Еди кво си.
Само разни натегачи и медийни маниаци,с дар слово ,но празни отвътре и фалшиви отвсякъде.
И това Сдружение ,така и не разбрах къде е истината.Благодарение на всички хиени около Левски.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 сеп 2022 21:44

Па, не го слушайте насила, бе! Написал съм ясно, че:
...Споделям това видео с образователна цел за хората, които не са много наясно кой какъв е в Левски, каква е управленската структура в клуба, как са разпределени отговорностите и т.н....

Не е срамно да не си напълно запознат с управленческите детайли в любимия ни клуб. Споделих видеото за колеги, които не са съвсем наясно с функциите на отделни звена и личности в ПФК-то, но, надявам се, са достатъчно будни и любознателни, за да искат да научат нещо. Не е срамно да не знаеш нещо, в което не си въвлечен пряко или да не го разбираш съвсем. А авторът на това видео разказва простчко и ясно.
ФБ, форумни, нефутболни и всякакви други разбирачи да не се чувстват длъжни да го гледат, щом всичко им е понятно.
[offtopic]

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 07 сеп 2022 22:03

TristaNNN написа:Споделям това видео с образователна цел за хората, които не са много наясно кой какъв е в Левски, каква е управленската структура в клуба, как са разпределени отговорностите и т.н.
Да, да знам ... Очко, тръста-мръста, гробокопачи и т.н.
Човекът обаче добре, с прости думи, е обяснил доста работи, за любознателните левскари, де, в първата част.

Точно така в първата част за структурата на един Клуб(с малки изключения).
Принципно не се прави така само да говориш, поне една елементарна графика със структурите на един клуб, за да може да визуализира думите си... надявам се ме разбираш.
Останалото му е ново Блиц и Пик и да си замаже разни негови постове(ветропоказател), а и не пропусна да лъже и маже.
Ако можеше да кътнеш останалото, грешка нямаше да имаш:)
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 сеп 2022 22:28

Kotooshu написа:....
Принципно не се прави така само да говориш, поне една елементарна графика със структурите на един клуб, за да може да визуализира думите си... надявам се ме разбираш....

Принципно, комуто не е угодно нещо образователно и хубаво пояснено, винаги ще намери за какво да претендира или по какво да плюе. Не върви, все пак, някой лош да направи нещо полезно. Абсурд! Принципно.
Принципно, винаги ще намери от какво да е недоволен - това българите, когато мразим някого или сме решили да си го храним по някакви други финансово-интригантско-педерастки причини, винаги ще му намерим някакъв кусур на труда. Що няма графика със структура, що графиката не е с кръгчета, а с линийки, що не е визуализирана, що е визуализирана - разсейва хората с някаква подмолна цел и т.н.
Принципно, всички сини журналисти, понеже нали много ги има и са мнозинство в оранжево-зелената медийна клоака, ежедневно поясняват управленческата структура в Левски за мнозинството левскари, които по една или друга причина не са съвсем наясно с тези детайли. Принципно, понеже са принципни.
[offtopic]

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 07 сеп 2022 22:36

TristaNNN написа:
Kotooshu написа:....
Принципно не се прави така само да говориш, поне една елементарна графика със структурите на един клуб, за да може да визуализира думите си... надявам се ме разбираш....

Принципно, комуто не е угодно нещо образователно и хубаво пояснено, винаги ще намери за какво да претендира или по какво да плюе. Не върви, все пак, някой лош да направи нещо полезно. Абсурд! Принципно.
Принципно, винаги ще намери от какво да е недоволен - това българите, когато мразим някого или сме решили да си го храним по някакви други финансово-интригантско-педерастки причини, винаги ще му намерим някакъв кусур на труда. Що няма графика със структура, що графиката не е с кръгчета, а с линийки, що не е визуализирана, що е визуализирана - разсейва хората с някаква подмолна цел и т.н.
Принципно, всички сини журналисти, понеже нали много ги има и са мнозинство в оранжево-зелената медийна клоака, ежедневно поясняват управленческата структура в Левски за мнозинството левскари, които по една или друга причина не са съвсем наясно с тези детайли. Принципно, понеже са принципни.

Страшен боклук си ти, ей! Най-мръсният интригант в тоя подфорум, който обвинява всички останали в интриги!

За графиката беше градивна критика, не беше с лошо, щом така си го разбрал проблема не е мой, а и така се прави видео в тубата, ама няма значение в случая явно.
Забрави лицемер!
Еха, с големия чирпак, давай можеш още ... показа си накрая истинската си същност.

tochavos написа:

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 07 сеп 2022 22:48

Що така бе, приятелЮ?
Защо си редактираш мнението?
Минавай на лични да ме плюеш, нито ще си първия нито последния... давай, излей си всичко :D

tochavos написа:

Върни се в “Левски”