Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот wilge » 27 авг 2022 09:41

Онзи ден един колега от форума обърна внимание на футболиста на Септември Симеон Александров. Специално заради него вчера гледах мача в Коматево. Това момче, ако го подхване Мъри, може да бъде добра инвестиция. А Уелтън по Коледа може да струва повече от милион евра, които Левски няма как да откаже. Друг е въпроса, че ако имаше финансова стабилност бразилецът можеше да се развива още и след една-две години да струва в пъти повече. Но хората са казали: "Сиромах как може, богаташ как знае!"

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 27 авг 2022 10:30

Странджата написа:Този е българският Медведев! Гнус!!!

Чак толкоз не е...
На оня главата му смешно е вирната нагоре.

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 27 авг 2022 11:40

Аз съм Левскар от доста години (не толкова колкото много от вас, но и съм доста млад, а и не съм от София), но страня от фракциите и Сектор Б като цяло, защото за мен тези хора само вредят на клуба.

Някой може ли по-детайлно да ми разясни, НКП, Тръст Синя България, СЗ свързани ли са? Това ли са хората които с години точат клуба, магазина, охраняват го, левче от билетче и тн и тн. Това ли са хората които се разхождат с черни тениски с нацистки символи и гледат лошо другите фенове и от време на време пускат противни коментари на случайни хора? Това ли са хората които си тръгват с черните джипове по стотици хиляди след мач и същите ли тези хора стоят зад сдружението? Заради тях ли Сектор Б се пълни последно винаги?

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 27 авг 2022 12:04

Всичко се знае, но тези въпроси се задават на лични. Там ми обясниха кой, какво, що...

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 27 авг 2022 12:53

icemanbg33 написа:Аз съм Левскар от доста години (не толкова колкото много от вас, но и съм доста млад, а и не съм от София), но страня от фракциите и Сектор Б като цяло, защото за мен тези хора само вредят на клуба.

Някой може ли по-детайлно да ми разясни, НКП, Тръст Синя България, СЗ свързани ли са? Това ли са хората които с години точат клуба, магазина, охраняват го, левче от билетче и тн и тн. Това ли са хората които се разхождат с черни тениски с нацистки символи и гледат лошо другите фенове и от време на време пускат противни коментари на случайни хора? Това ли са хората които си тръгват с черните джипове по стотици хиляди след мач и същите ли тези хора стоят зад сдружението? Заради тях ли Сектор Б се пълни последно винаги?

Да , да , да и да. И да и пак да :)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 авг 2022 14:33

Kotooshu написа:
TristaNNN написа:
Kotooshu написа:... от над 2 месеца чета и аз тънки намеци срещу Палмите!!!
...

А защо им е на лошите да са срещу Палмите, каква е логиката? Изобщо не схващам, но и не претендирам, че разбирам от тънки намеци.

Питай ги като не разбираш!

Между другото интригантите си постигнаха целта...... честото!

Ако те бяха написали горния коментар, щях да ги питам тях, но понеже го написа ти - питам теб.
Каква е логиката да са срещу Палмите? Нали ако изчезне Палмс Бет, приключва и Левски?
Нали ако, недай Боже, приключи Левски, приключват и те?
Наистина не разбирам какво имаш предвид и те питам.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 авг 2022 14:38

[offtopic]Модореееей, отключете "Без мензура", бре!
Клетото Йомовче гръмнало с допинг, в понеделник е Дербито на злото, а няма къде да коментираме. Левскарите явно не щат да пишат в оранжевата клоака със замиращи функции.[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 27 авг 2022 14:47

TristaNNN написа:
Kotooshu написа:
TristaNNN написа:
Kotooshu написа:... от над 2 месеца чета и аз тънки намеци срещу Палмите!!!
...

А защо им е на лошите да са срещу Палмите, каква е логиката? Изобщо не схващам, но и не претендирам, че разбирам от тънки намеци.

Питай ги като не разбираш!

Между другото интригантите си постигнаха целта...... честото!

Ако те бяха написали горния коментар, щях да ги питам тях, но понеже го написа ти - питам теб.
Каква е логиката да са срещу Палмите? Нали ако изчезне Палмс Бет, приключва и Левски?
Нали ако, недай Боже, приключи Левски, приключват и те?
Наистина не разбирам какво имаш предвид и те питам.

Или се правиш на малоумен или ме тролиш здраво:)
Онези и срещу Гунди ще тръгнат ако им пречи!
Онези няма да приключат, не се притеснявай, важното е ние да не приключим курса.

Накрая какво се оказа, тези който не мога да ги понасям ме представлявали, баси и цирка:)
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 27 авг 2022 19:27

TristaNNN написа:[offtopic]Модореееей, отключете "Без мензура", бре!
Клетото Йомовче гръмнало с допинг, в понеделник е Дербито на злото, а няма къде да коментираме. Левскарите явно не щат да пишат в оранжевата клоака със замиращи функции.[/offtopic]

Създавай "Без цензура 2". ;)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”