TodorT написа:Какво се връзвате на тези информации ?! Всеки пише, каквото му дойде, и търси интерес от читателите

Кой ще му даде 10 000 евро ?!

На нищо вече не се вързваме .....наивници почти не останаха . Ако се вързвахме на всичко , то още щяхме да мислим , че Левски ще е неизменен участник в ШЛ (според тара) , че Левски върви във възходяща линия (според инжИнера) и че Левски ще стане шампион , ще строим нови игрища , стадиона ще се реконструкторира , а детско-юношеската школа ще цъфти и вързва (според локомотивеца).
Айде сега обърнете всичките тези приказки на опаки и ще получите моментното състояние на отбора . Опълчението срещу такива посредствени играчи като грънчов ,бандаловски, пенсията-янчев , дървото-галчев и т.н беше апогея на цялата тази ръководна несъстоятелност .
Сега ще изскочат некои хора дето ще ми цитират как иванов (гонзо) щял да играе три години без пари за Левски само и само да дойде на "герена '....та нека сега разказвачите на тоя виц да попитат осмокласника с диплома за инженер КОЛКО ДНИ ОТ ТЕЗИ ТРИ ГОДИНИ ИГРА БЕЗ ПАРИ ?
п.п Ние последователите на точните науки обичаме да се говори с факти , така че нека лицето георги иванов да покаже документ с които да потвърди , че е играл поне месец на "ангария" , защото е доста лесно да се каже "аз ще ......аз , еди кво си ", а на практика да е съвсем друго .