Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот futbolqga » 23 авг 2022 14:43

Приходите от билети пак ли отиват изцяло при онези пeдерасти от футболната лига? Има ли награден фонд въобще това тенеке?

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 23 авг 2022 15:23

Това тенеке има значение само за безделниците от БФС, защото ще донесе пари за банкетите им.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 23 авг 2022 15:25

futbolqga написа:Приходите от билети пак ли отиват изцяло при онези пeдерасти от футболната лига? Има ли награден фонд въобще това тенеке?

Май не, не съм ровил. Иначе приходите са за тях, така е. Чудя се дали да ида, щото след това са в София само с Тирето, а аз този мач го бойкотирам, та ще отплесне чак с ботевЪ да се ходи, което си е над месец
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
Klaus_GT
Контакти:

Мнениеот Klaus_GT » 23 авг 2022 15:39

tmanolov написа:
futbolqga написа:Приходите от билети пак ли отиват изцяло при онези пeдерасти от футболната лига? Има ли награден фонд въобще това тенеке?

Май не, не съм ровил. Иначе приходите са за тях, така е. Чудя се дали да ида, щото след това са в София само с Тирето, а аз този мач го бойкотирам, та ще отплесне чак с ботевЪ да се ходи, което си е над месец

На 5ти септември домакинстваме на Арда, а след това преди тирето сме срещу Локо София "гости", т.е. все е в София
Ние сме славния ЛЕВСКИ Вековен

Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) = ЦСКА-София

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 23 авг 2022 16:08

Klaus_GT написа:
tmanolov написа:

На 5ти септември домакинстваме на Арда, а след това преди тирето сме срещу Локо София "гости", т.е. все е в София

Прав си, но аз тогава съм отпуск, а пари на Корема или другите Тирета не давам :)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 23 авг 2022 18:08

На мач се ходи да гледаш и подкрепяш Левски.
Да , има значение дали прихода от билети е за нас. Да , има значение дали има награден фонд.
И все пак , най-важното е - Зад отбора!

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 23 авг 2022 18:14

futbolqga написа:Нашите всъщност май имат доста добри отношения със Септември. Това момче е на 18, бъдещето е пред него - с тази физика ми напомня на Гъргоров. Ние другата година със сигурност вече сме без Филип, така че никак няма да е лошо да погледнем за някой такъв млад талант. Мъри може да го направи играч, а ние и Септември да заработим добри пари при евентуален бъдещ трансфер в чужбина. Разбира се, трябва да се види и Митков как се развива, защото и той има доста талант.

точно на Гъргоров , ма не от периода му при чорбата, а от този в Локо Сф, където беше all-star. Този Александров има много хляб в него, вярвайте ми, нешлифован диамант!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 23 авг 2022 20:23

Днес се проведе много секретна среща. Нито дума засега от началниците.Задава се хубава новина ама не е дошло времето още.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 23 авг 2022 20:34

Среща с брат му на онзи боклук и Вечната Амбър - Бибочко .
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 23 авг 2022 20:41

Септември явно имат стабилна школа и пускат младоци. Може да се каже, че имат традиции. И тоя Матич не се притеснява да работи с млади момчета. При други обстоятелства, ако имахме повече състезатели за първия отбор, спокойно можеше такива, като Митков да играят под наем там.

Върни се в “Левски”