Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот W84me » 19 авг 2022 12:53

tmanolov написа:
W84me написа:
Eminem написа:Не са ми виновни. Тук някой ги изкараха добър отбор и едва ли не, загубата била нормална. Но се вижда истината - че са много слаб отбор и да паднем от тях на Герена е сред най-големите ни излагации.

Вадуц и Тампере са много по-слаби от Харпуните.

Вадуц изобщо не са слаб отбор и го доказват и тази година, виж Тампере... А да ти прави впечатление как тези чутовни издънки (Тампере и Хамрун) се случват при един и същ силен човек на Герена? Изключително много се надявам това с Хампрун да е било просто некадърност на плондера, а не едни зависимости...

В това можем само да имаме съмнения, няма да се докаже никога...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 19 авг 2022 13:03

tmanolov написа:
levskarcheto96 написа:Лично аз ще избеснея, ако видя тези двамата специално титуляри утре. Подготвил съм зверските псувни на стадиона.

Никиту почти 100% ще е титуляр, за другия - не знам. Все пак Мъри държи да покаже, че той командва парада (не че някой му го оспорва - Левски е Мъри и Мъри е Левски в момента) и да премахне напрежението от момчетата към него, защото няма левскар, който да си позволи да критикува Мъри (освен 2-3 "разбирача" в този форум). То и господин "собственикът" ни се скри зад широкият гръб на Мъри за пореден път, какво да говорим за другите.

Утре всички, които имат възможност, да идват на мача - ние, феновете, извинение нямаме

Левски не е Мъри и Мъри не е Левски. Получи кредит на доверие и за момента работата му е половинчата, а последиците може да се окажат безкрайно тежки и да заличат за нула време свършеното до момента. Предстои много тежък рубикон.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 19 авг 2022 14:14

Мъри е инат и самоуверен. Малко прилича на Хубчев. Дано това не му изиграе лоша шега.
Хубаво е да го кара по смирено и да се вслушва в разумните критики.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 19 авг 2022 14:28

Спортинг били харесали Билал. Халал да им е. Да го взимат и с парите да купим истински нападател, че ще има още много мачове като с Хамрун и Числото. Попето, ако не се контузи пак, ще свърши добра работа зад нападателя. Но ни трябва нападател, който вкарва, че иначе няма смисъл.
Да видим с Хебър как ще се получат нещата. Дано мине гладко, че при загуба на точки ще има сериозен срив в отбора.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 19 авг 2022 14:33

vvessel написа:Спортинг били харесали Билал. Халал да им е. Да го взимат и с парите да купим истински нападател, че ще има още много мачове като с Хамрун и Числото. Попето, ако не се контузи пак, ще свърши добра работа зад нападателя. Но ни трябва нападател, който вкарва, че иначе няма смисъл.
Да видим с Хебър как ще се получат нещата. Дано мине гладко, че при загуба на точки ще има сериозен срив в отбора.

Готов съм да го закарам.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 19 авг 2022 14:49

Ма ние трябва да им дадем нещо за да го вземат, или как?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 авг 2022 15:05

realno написа:Мъри е инат и самоуверен. Малко прилича на Хубчев. Дано това не му изиграе лоша шега.

В чии разумни критики трябва да се вслушва Мъри? В тези на потребителите от форума на ПрипоГонг ли?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 19 авг 2022 15:25

TristaNNN написа:
realno написа:Мъри е инат и самоуверен. Малко прилича на Хубчев. Дано това не му изиграе лоша шега.

В чии разумни критики трябва да се вслушва Мъри? В тези на потребителите от форума на ПрипоГонг ли?

Предполагам не живее в манастир където чете форума, а разговаря с футболни хора и коментират нещата в отбора. Има все още неща, които може да научи, освен ако не смята, че знае всичко и няма тайни във футбола.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 19 авг 2022 15:36

Много хопа неглижираха и забравиха онова което каза Херо преди месец - "несериозно е да се очаква титла или пробив в Европа , не по-рано от две години" ? Херо е доста врял и кипял и на него може да се вярва.

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 19 авг 2022 19:04

Не разбирам какво се надъхват хората, победа срещу Хебър, няма да промени абсолютно нищо. Времето минава а ръководството не търси нови спонсори и чака само на феновете. Тая играя я играхме, не се получава. Време е да си седнат на дупето и да мислят, как аджеба да намерят нови и свежи пари. Уж най обичаният отбор в България, а никой не иска да го спонсорира? Как така? Уж сме толкова велики, пък се оказа, че само просят пари а не създават атмосфера за привличане на кредитори/спонсори. Не спонсорите трябва да търсят Левски, Левски трябва да ги търси. Явно ръководството няма представа какво трябва да се случва, Мъри не е по тази част и не го виня. Но уж другите умници, могат само да плямпат за фенове и бройки. Което дори не е тяхна заслуга. До края на годината предричам не повече от 3-4к на стадиона. А дано, не. Но когато не можеш да си спазваш обещанията и криеш парите дължими на НАП, следва огромен спад на доверието.

Върни се в “Левски”