Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

sokoleto46
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот sokoleto46 » 17 авг 2022 21:11

До Eminem и vlong ,

написах го по-горе,ще го повторя сега.Повярвайте ми ,от почти 60 години гледам футбол и от 55 години съм фен на ЛЕВСКИ !!!
След изравнителния гол противника получи огромна сила и хъс от адреналина и се хвърли ва банк да търси нов гол ! А нашите
бяха във фалшива еуфория ,че вече са се класирали (повечето са млади и неопитни момчета ,все пак !!!) и още се радваха на успеха
с изравняването.Разберете,в този момент само едно нещо трябваше да се направи : спиране на играта по каквато и да е причина :
схващане на крак,болка в гърба,в главата,няма значение-доктори,прегледи,обезболяващ спрей,евентуално искане на смяна и там
каквото може да се направи по правилник.Това щеше да успокои обстановката ,треньорът да даде някакви указания и т.н.Нима не
е имало такива циркове,когато някой поведе на Левски и времето е малко до края ?То е лежане,въргаляне,разправии,дори и с цената на някой картон,но пък какъв голям залог ???Това се нарича ХИТРОСТ,не е унизително,влиза в играта.Но кой трябваше да го направи ? Някой от най -опитните ! А кой е той ? Миланов го нямаше,остава...главният герой и най-опитен играч и капитан ,който
доведе до цялата тази мъка ! Ами да беше се тръшнал и да иска помощ,та поне малко да измие петното от левашкия гол....
А,какво ще кажете ?

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 17 авг 2022 21:18

Това е ясно,прийоми са, само че и това си идва добива де,с болезнената болка от загубата.
Млади ни са играчите,кой да го направи това,като никой досега не се е пратил.Г.Миланов може би ,но и той го нямаше.
Какви са ни играчите,а?
Събрани младежи отсам и оттам.
Браво на тях ,Благодарности ,надскочиха себе си.Отделните грешки не развалят общата преценка.От началото на годината сме най-добрият и атрактивен отбор.Какво да кажат Лудогорец ,а?
За великите шампиони никой не обелва и дума.
Левски Вековен,Вечен,Единствен,Народен и на всички българи!!!
Да Пребъде!!!
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 18 авг 2022 10:50

Стига вече!
Последна промяна от Странджата на 18 авг 2022 10:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 18 авг 2022 10:52

Не знам как си го представят някои - вкараш гол, който ти решава всичко, по-добър си от противника, остават ти две минути, но топката не е в игра. И ти зпаочваш , вместо да се целуваш в купа, да се търкаляш по терене. В тази така изстрадана радост от изравнителния гол и хората от щаба, видяли повече от нас футбол, загубиха ума и дума. Иначе можеше смяна, някакъв съвет за това, как да се наредят на центъра, можеше и те да видят нарушението на малтиеца и да атакуват съдията - но .... Всички сега знаят какво можеше да се направи, но е факт, че едно денонощие никой не видя грешката на съдията. И сигурно хиляди тука, които са били на стадиона, не са се прегръщали и викали от радост, а са крещели - лягайте, падайте, на позволявайте играта да започне. Нали всички гледахте бе - как един не видя какво направи съдията, а всички видяхте кой какво сгреши?
Хайде, стига вече - идват нови мачове - това да ни е на всички обеца на ухото. Щото на някои още ушите не са им пробити.
Последна промяна от Странджата на 18 авг 2022 12:04, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 18 авг 2022 11:27

Ако вземем супер купата,пак ще бъдем най яките........................
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 18 авг 2022 13:50

Ушите скоро ще се откъснат от толкова обеци... То не са една-две. Все слагаме и слагаме, ама поука не се взима.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 18 авг 2022 14:12

мисля, че е време да продължим да гледаме напред
Първо, лошото не е напълно отминало - все тъй си висим на тънък финансов косъм
Второ - първенството едва сега започна - изиграли сме три мача, нито един от тях срещу сериозен противник (числото не ги броя за такъв а и това беше първи мач). Нивата е дълга, та дълга. Засега с тия играчи до зимата ще изкараме, стига разбира се да не продадем повече от един. Зимна селекция - ми ще трябват още 2-3ма играчи. Очевидно е
Шампиони ми се вижда малко вероятно да станем, но все пак има някакъв известен шанс. Т.е. остават - купа и борба за място в тройката.
Да дерзаем и да си подкрепяме отбора и да се надяваме на максимум приходи с минимум разходи :)
Новия собственик е по-скоро химера предвид обстоятелството Божков
Само Левски!

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 18 авг 2022 16:05

helic написа:мисля, че е време да продължим да гледаме напред
Първо, лошото не е напълно отминало - все тъй си висим на тънък финансов косъм
Второ - първенството едва сега започна - изиграли сме три мача, нито един от тях срещу сериозен противник (числото не ги броя за такъв а и това беше първи мач). Нивата е дълга, та дълга. Засега с тия играчи до зимата ще изкараме, стига разбира се да не продадем повече от един. Зимна селекция - ми ще трябват още 2-3ма играчи. Очевидно е
Шампиони ми се вижда малко вероятно да станем, но все пак има някакъв известен шанс. Т.е. остават - купа и борба за място в тройката.
Да дерзаем и да си подкрепяме отбора и да се надяваме на максимум приходи с минимум разходи :)
Новия собственик е по-скоро химера предвид обстоятелството Божков
Само Левски!

Прав си за всичко с изключение на това за числото. Според мен те са изключително добре подготвен отбор, който ще се намеси в битката за тройката. Недейте да ги отписвате. Имат финансово спокойствие, имат играчи, имат треньор....

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 18 авг 2022 18:12

Ръководството трябва да направи жест и да пусне свободен ход за мача. Има виртуални билети които иска да си купи ако е заради средствата.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 авг 2022 19:04

Вълчан написа:Ръководството трябва да направи жест и да пусне свободен ход за мача. Има виртуални билети които иска да си купи ако е заради средствата.

Не! Продължаваме битката за спасение на любимия Левски, докато преподаваме уроци по любов с платен вход.
Свободното е за припоци и кренвирши, не е за горди левскари!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”