Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Странджата » 16 авг 2022 18:02

Давайте. бе, давайте. Направи чутовна грешка, но кой не е грешил. Ами ако така започнете Роналдо? На Михайлов все пак му пречеха, а на Роналдо кой му пречеше 5 метра пред празна врата. Какъвто и да е Михайлов,той е играч на Левски и си има треньор. Има и ръководители на този отбор. Тука някой се давят в злобата си, а тя е лош съветник. Човешко е не да се затрива някой за грешка, а напротив. Но тука са се събрали едни безгрешници - анатема за този, който сгреши! Какви левскари сте вие, като капитана си за един, макар и много важен мач, искате да обесите на гредата. Колко звезди сте гледали на световни финали, на финали на турнири, да пропускат дузпи. Ами те трябваше според вас да си посипят главата с пепел и да отидат да играят скамбил, повече никога да не се появяват ни на стадион, ни около него!

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 16 авг 2022 18:51

Странджата написа:Давайте. бе, давайте. Направи чутовна грешка, но кой не е грешил. Ами ако така започнете Роналдо? На Михайлов все пак му пречеха, а на Роналдо кой му пречеше 5 метра пред празна врата. Какъвто и да е Михайлов,той е играч на Левски и си има треньор. Има и ръководители на този отбор. Тука някой се давят в злобата си, а тя е лош съветник. Човешко е не да се затрива някой за грешка, а напротив. Но тука са се събрали едни безгрешници - анатема за този, който сгреши! Какви левскари сте вие, като капитана си за един, макар и много важен мач, искате да обесите на гредата. Колко звезди сте гледали на световни финали, на финали на турнири, да пропускат дузпи. Ами те трябваше според вас да си посипят главата с пепел и да отидат да играят скамбил, повече никога да не се появяват ни на стадион, ни около него!

Да беше само Роналдо.............Онези от пред никакви ги няма и като не вкараш е нормално да ти вкарат..................
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 16 авг 2022 19:18

Mихайлов до голяма степен трябва да е приключил вече с Левски както и с футбола на що-годе някакво ниво. След Твенте е тотален регрес, а това беше преди доста години вече. За мен от тук насетне трябва Андреев да пази. Него поне ще можем да го оправдаем за грешките, които със сигурност и той ще прави. Никакво оправдание няма обаче за татиния плондир. Написах го след мача, ще го напиша пак. Николай Михайлов получи цялата подкрепа от феновете през последните години въпреки грешките, които допусна ( няма никакво значение дали пред теб играе Сундберг или Каргас, когато топката ти е в краката и ти не можеш да се наведеш да я хванеш, похлупиш или просто да се метнеш отгоре като шаран и оня да те фаулира и това във вратарското поле ), неговото име на стадиона е второто най-скандирано след това на Мъри, а както знаем най-важна е подкрепата на стадиона. Той я получи въпреки всички рибарски голове, които пусна миналия и по-миналия сезон. Тогава обаче оставаха встрани, понеже бяхме мега слаби, не се борихме за нищо кой знае какво и винаги важеше оправданието със смешната защита, където помним, че дори другия мамин Райнов играеше по едно време. Минайлов минаваше за един от лидерите на отбора още когато Божинов беше при нас, за най-опитния в сегашния отбор, за човек, който би трябвало да поеме отговорност, когато трябва или най-малкото да не е преебава отбора в трудна ситуация. Той обаче продължава да е пълен смешник. Не знам какви претенции може да има след като му е трудно да играе с крака и това се вижда всеки мач. Освен това го чакахме половин година да свали 30 и кусур кила, защото се беше освинил като прасе и дори тогава феновете го подкрепяха. За мен Николай Михайлов се издумка всички кредити в Левски след последния си мач и това наистина трябва да му е последния мач, освен, ако Мъри не е решил да показва колко е велик и как ще продължава той да пази само защото Мъри така е казал.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 авг 2022 19:40

drvasko98 написа:
1. Трофеят, първи от 13 години насам дойде с вратар, наречен Пламен Андреев, въпреки че е анонимник на 17 год.
2. Трофеят, първи от 13 год насам дойде с " тази измислена схема, която не работи" (да, и аз мисля, че не работи срещу слаби противници, но се начетохме колко равностойни са ни малтийците....)
3. Трофеят, първи от 13 год дойде с нападател Билал Бари, не Костов, Силва, Карвальо, независимо кой колко гола е вкарал. Същият вкара два гола на Лудогорец и на ПАОК, най-силните отбори, срещу които сме играли като два от тях бяха образец на отиграване на нападател.
4. Лицето Николай Михайлов...ама наистина ли не виждаш какво пази или си идиот

Мач с мач не си прилича (писах някакъв ферман, ма системата ме изхвърли докато натисна "Публикувай", та един съкратен вариант). "Лицето Николай Михайлов". Който ни спаси там и спаси дузпа тук, а не Филипао, който изпорти две дузпи например. Дооообре.
Виж, в общи линии мачовете ни с Хамрун бяха огледало на мачовете на "Левски" с ПАОК, само дето в ролята на ПАОК беше "Левски". Така ще го кажа.
За мен това отпадане не е "срамно". Отпаднахме от един силно мотивиран отбор и колектив. Както не беше срамно отпадането от Жилина или Търнава. В такива мачове излизаш и се сбиваш. Това е.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 авг 2022 19:49

LoveAndPeace написа:Къде къде по-големи вратари от Н.Михайлов са опропастявали мачове на отборите си. Не е първият , няма да е последният , но да не можеш да излезеш като мъж и да кажеш едно просто - Съжалявам , аз съм грешника! Ще се поправя.........
Ами то колективни са , ами то сухите мрежи , ами то атмосферното налягане.....
Жалка работа.

Да, и на мен ми направи супер лошо впечатление. Изпсувах като го четох.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 авг 2022 20:01

Естествено, че УЕФА ще отхвърли иска ни.
Едно преиграване би създало опасен ( за УЕФА ) прецедент, и в бъдеще, ще бъдат засипвани с жалби за преигравания, поради всякакви нарушения на правилника.
От грешен тъч, през "топка в движение при фаул", до сгрешен корнер.

За мен решението не е правилно, но е логично ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 16 авг 2022 20:13

1% да са се надявали на нещо.
Просто трябваше да се реагира ,така е редно.Поне на унгарорумънеца му секнаха кинтите.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 16 авг 2022 20:31

Назначили са ни възможно най-големия некадърник и Топ 3 връзкар в Ефбем ти лигата за мача с Хебър.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 16 авг 2022 20:35

За мача с Хебър не би трябвало да е проблем,а и такива обикновено обслужват по - силния на деня .
Ма кой знае?
САМО ЛЕВСКИ!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 16 авг 2022 20:38

metodito написа:Дебилните разбирачи от А сектор и форумните философи вдъхнаха стотинки на медиите. А за мен има един голям виновник и много по-малки. Големият виновник се нарича Станимир Стоилов. Точка. Ако нямаше първи гол, нямаше да има втори. Първият гол започна от грешка в средата, грешка в защитата и след това Ники прояви голямата си слабост - хващането. Ники е като хандбален вратар. Но грешката беше далеч преди него и продължи с тактическа грешка в защитата. Кога ще разбере Мъри, че не става с тази схема. Поне не и в такъв мач. Трябваше от първата до последната минута да мачкаме и нападаме, а не да клатиме. От мен в тоя форум няма много по-големи фенове на Мъри. Чел съм тук за Мър***ьо, за користния Мъри, дето ходил само при парите и съм си мълчал, така че айде няма нужда! Когато има кривици, трябва да се казват. Не е прокоба, а некадърност. Хубаво е да си казваме нещата право куме в очи. В мача с тея харпуни мароканецът много ми хареса как се връща преди средната линия и връща топки, бори се. По върнати топки тоя е сред лидерите. И в същото време... това ли е работата на една девятка? Ако такива са инструкциите... Уелтън тич по крилото, Бари в центъра... Защитата леш с тая формация. Кордоба и Сонко - убийствена двойка. А не, че правим експерименти. Кордоба не знам кой мач не знае какво играе! Още края на първото почнахме да губим средата. Всичко е наред. Тея второто направиха халфовете ни анонимници. Мъри седи на тъча и се ядосва. На кого, освен на себе си?
Ама не, Ники е виновен. Понеже той е виновен, че не беше привлечен нормален втори вратар от нашето първенство сигурно. Дано да се случи това, което се случи след трагедията Беверен. Не вярвам, ама...

Съгласен съм с кажи-речи всико казано от теб! Поздрави!
Аз преди съм говорил доста против Мъри, особено, когато бе канен от Спас Русев. Отстрани изглеждаше, че не иска да се захваща с Левски, а той се върна в най-напрегнатия момент да вади кестените от огъня. Впоследствие съм се извинявал за това, че съм говорил против него.
Но да, мисля, че той, а не Михайлов има най-голяма вина за отпадането. Михайлов бе последния, който трябваше да спре гола, но отигра нелепо ситуацията. Иначе преди това Кръстев тотално спря да бяга и остави играча им сам да довкара топката. При втория гол тотално нелепа ситуация - грешката на рефера, дългия пас, Михайлов, който по принцип не напуска гол линията излезе да посреща, после остана да пресира, вместо да се върне и някакъв удар, дето от 20 пъти 1 ще се случи да влезе в празната врата, ама...
Обаче Мъри наистина стоеше безучастно в този мач. Аз не видях никакъв опит за промяна на хода на събитията от негова страна. Кордоба наистина последните срещи не играе убедително, далеч по-добре се справят Сонко и ван дер Каап. Може би трябваше към края на второто полувреме да заираем с 4-ма в защита и с двама нападатели. Спокойно можеше да доиграем отзад с Галчев, Каап, Сонко и Цунами, а Марин да смени Кордоба и да заиграе като втори нападател.
Дори в моментите след изравнителния гол Мъри изпусна златна възможност да затвори мача със смени и печелене на време, още преди да бъде изпълнен центъра трябваше.
Проблема на отбора ни обаче бе халфовата линия... След като го нямаше Миланов, Краев тотално не се справи в тази среща. За съжаление Мъри нямаше много опции кой да вкара в средата.

Върни се в “Левски”