W84me написа:Ники Михайлов нямаше сила да се извини даже.
Не знам дали сега публиката ще го подхване, както го направи с Митрев. Да видим дали ще започнат освирквания, подигравателни аплодисменти, когато отиграе и т.н.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
W84me написа:Ники Михайлов нямаше сила да се извини даже.
koisa написа:LoveAndPeace написа:Къде къде по-големи вратари от Н.Михайлов са опропастявали мачове на отборите си. Не е първият , няма да е последният , но да не можеш да излезеш като мъж и да кажеш едно просто - Съжалявам , аз съм грешника! Ще се поправя.........
Ами то колективни са , ами то сухите мрежи , ами то атмосферното налягане.....
Жалка работа.
От кого мислиш е наследил наглостта си?
Ако бяхме клуб намясто вече щеше да се преговаря с него за разтрогване или най-малкото да е пратен при Блажевич, който беше отстранен за много по-малка грешка.
Но при него няма 40 годишно приятелство!
LoveAndPeace написа:koisa написа:LoveAndPeace написа:Къде къде по-големи вратари от Н.Михайлов са опропастявали мачове на отборите си. Не е първият , няма да е последният , но да не можеш да излезеш като мъж и да кажеш едно просто - Съжалявам , аз съм грешника! Ще се поправя.........
Ами то колективни са , ами то сухите мрежи , ами то атмосферното налягане.....
Жалка работа.
От кого мислиш е наследил наглостта си?
Ако бяхме клуб намясто вече щеше да се преговаря с него за разтрогване или най-малкото да е пратен при Блажевич, който беше отстранен за много по-малка грешка.
Но при него няма 40 годишно приятелство!
Чудя ви се на акъла с тая простотия за приятелството.
Кой нормален клуб ще изгони играч (когото и да било) за грешка в мач ?
Блажевич НЕ Е във фризера заради слаба форма или слабия първи мач в шампионата.
koisa написа:И аз се чудя на акълите на такива дето си мислите, че като съжали и обещае да се поправи ще се промени нещо.
Не случайно Никиту не го искат никъде и винаги е с запазено място в Левски.
Това не е първата му подобна грешка, с която прецаква отбора. Добре, че имаме стабилна защита като за нашето първенство и в повечето мачове само чете вестник.
Преди да дойде Мъри всички му вкарваха както си поискат.
vlong написа:На Атанас Илиев от Асколи му търсили отбор да го преотстъпят.
Той какъв е ,куц ,сакат ,ставащ само за Пловдив,депресиран от неуспеха в Италия,не диша правилно?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
LoveAndPeace написа:И предишната му грешка е ........ ?
Да с Каргас , Найденов , Юруков , Хубчев , Даске и сие :) и Нойер да беше все тая.
koisa написа:LoveAndPeace написа:И предишната му грешка е ........ ?
Да с Каргас , Найденов , Юруков , Хубчев , Даске и сие :) и Нойер да беше все тая.
Ами, то именно с такива карикатури в защита си проличава дали е добър един вратар. Нойер не е Нойер само заради добрата защита на Байерн, а защото се е доказал с много добри и почти невъзможни спасявания за много вратари.
Иначе, ако следваме твоята логика с тази ни защита няма проблем да пази Андреев, а Никиту да си ходи.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 35 госта