Дано да нчма сериозни сътрсения в отбора. Ако трябв да платят на психолог или посетят там групово студград или някъде на спа, да забравят бързо този мач.
Мъри трябва да нашока канчетата на Велт и Фуфу, че вчера го даваха като в мааала - дълбока оран.
Сега ние имаме точно трима футболисти, от които двама не играха. Освен Сонко, другите в защитаа илисе учат (ПГГ и Кордоба – Ван Дайк) или са от Нта дивизия и тепърва трябва да усетят къде са поаднали (отделно ние си бяхме пред изпадане преди не толкова далечно време).
В средата на терена и нападение същата работа + къса скамейка.
А за вратарите не ми се коментира. По време на приказката имахме Петков, един от най-качествените вратари, които сме имали въобще.
Пъл;на подкрепа за отобра, пълно доверие към Мъри и да стискаме палци да не затънем окончателно.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
- LoveAndPeace
- Контакти:
Жалко , много жалко за пропуснатият златен шанс.
Сега нещата стават изключително неприятни.
Няма нови пари от турнира на скъсаняците (дори за който очевидно не ставаме) , няма ново доходоносно домакинство срещу Партизан.
А НАП седи в ъгъла и чака.
Освен с продажба на занижени цени на 2ма-3ма , не виждам как иначе ще вържем годината.
Сега нещата стават изключително неприятни.
Няма нови пари от турнира на скъсаняците (дори за който очевидно не ставаме) , няма ново доходоносно домакинство срещу Партизан.
А НАП седи в ъгъла и чака.
Освен с продажба на занижени цени на 2ма-3ма , не виждам как иначе ще вържем годината.
-
- Контакти:
От вратаря се почва. Нямаш ли вратар, нямаш нищо. Не че Михайлов трябва да го изгонят сега, трябваше да има реална конкуренция и по-скоро трябваше да е резервен вратар.
-
- Контакти:
Тук-там се появиха някакви писаници, че сме се огледали в някакво формално нарушение на правилника при смените на "Хамрун". Мисля си, че единственият начин да направим нещата още по-болезнени (а в това отношение възможностите ни са неограничени, доказваме го всяка година), е да предизвикаме преиграване на мача и в него пак да паднем. :D
Само "Левски"!
Eminem написа:Мъри, сега ще отложиш ли следващите 30 мача, за да се пазиш за лигата на евроидиотите?
Майчицееее, милааааааа!... (shock)
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Това как посрещаме загубите е
истинският измерител за достойнството
ни като хора и общност. Не ни остава
друго, освен да признаем поражението
и да продължим да работим за каузата
на Левски, която, макар и неразбираема
за мнозина, е „чиста и свята”. Никога не
забравяйте, че истинското име на
успеха не е Победа, а Чест!
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Така се калява характера на футболистите. Не само с победи, но и с подобни загуби. От тук нататък повече работа за да се изчистят грешките допуснати снощи и пак нагоре.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Serafim написа:От вратаря се почва. Нямаш ли вратар, нямаш нищо. Не че Михайлов трябва да го изгонят сега, трябваше да има реална конкуренция и по-скоро трябваше да е резервен вратар.
Да Никиту е виновен,че Роналдо с спъва в себе си в първата минута на празна врата и не вкарва,че Фуфу изпусна дузпа,че Уелтън не може да уцели вратата,че Барито пак заспа......................Като не вкараш ще ти вкарат и това се почна с мача с числото от 30 удара,един или два удара във врата..........
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
- LoveAndPeace
- Контакти:
teerr написа:Serafim написа:От вратаря се почва. Нямаш ли вратар, нямаш нищо. Не че Михайлов трябва да го изгонят сега, трябваше да има реална конкуренция и по-скоро трябваше да е резервен вратар.
Да Никиту е виновен,че Роналдо с спъва в себе си в първата минута на празна врата и не вкарва,че Фуфу изпусна дузпа,че Уелтън не може да уцели вратата,че Барито пак заспа......................Като не вкараш ще ти вкарат и това се почна с мача с числото от 30 удара,един или два удара във врата..........
Стига глупости , винаги съм го защитавал когато получаваше голове , понякога и наистина леки такива , заради калпата защита пред него , но снощният му мастър клас спокойно може да влезе във футболните учебници - Как да осереш мач!
-
- Контакти:
teerr написа:Serafim написа:От вратаря се почва. Нямаш ли вратар, нямаш нищо. Не че Михайлов трябва да го изгонят сега, трябваше да има реална конкуренция и по-скоро трябваше да е резервен вратар.
Головете не бяха вратарски и само по негова вина, но грешките, които допусна при тях, не съответстват на опита му. Абсурден опит да блокира удара при добавката за първия гол с крак, при втория пък продължи да пресира играча с топка в наказателното, вместо да се върне към гол линията.
Кой е треньор на вратарите? Към този момент вече не виждам причина Андреев да не започва повече мачове вече. Но е важен кой е треньор. Ако ще седи закован на гол линията, без капка атлетизъм и няма да излиза да посреща дълги топки, никаква игра с крака.. все едно гледаш вратари от 80-те, няма да има много разлика.