Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Номер 14 какво нещо е футбола. Вчера гостите имаха 10 корнера срещу 5. По-твоята логика по-добрият отбор е загубил срещата! :lol:
Едно от новите изисквания за стадионите,за даде се играят евро срещи:
"- система за подпочвено напояване"
Притеснен съм за безтирето. Как ще изпълнят това сериозно изискване при положение, че си уволниха градинаря? :roll:
"- система за подпочвено напояване"
Притеснен съм за безтирето. Как ще изпълнят това сериозно изискване при положение, че си уволниха градинаря? :roll:
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
miro_rz написа:Номер 14 какво нещо е футбола. Вчера гостите имаха 10 корнера срещу 5. По-твоята логика по-добрият отбор е загубил срещата! :lol:
Чаках някой да подеме темата.
Последните 2 години имахме повече ъглови от всеки противник и повече проценти притежание на топката. По бета следих тези неща, но процентите за първото полувреме бяха блокирани. Относно ъгловите след като поведохме в края на полувремето се изпълниха пред вратата ни няколко ъглови в една атака. Второ по същия начин. Нова рационална тактика срещу такъв противник.. може би.
miro_rz написа:Аз ако знаех кой кога ще загуби нямаше да си губя времето тук. Щях отдавна да ипотекирам къщата!
Не прави глупости!
NOMER14 написа:miro_rz написа:Аз ако знаех кой кога ще загуби нямаше да си губя времето тук. Щях отдавна да ипотекирам къщата!
Не прави глупости!
Спрял съм с хазарта от 6-7 години.
miro_rz написа:NOMER14 написа:miro_rz написа:Аз ако знаех кой кога ще загуби нямаше да си губя времето тук. Щях отдавна да ипотекирам къщата!
Не прави глупости!
И аз почти от 15 години. В бета само се гъделичкам. Вече съм го казвал, че водя игрите тук като самобичуване.
NOMER14 написа:miro_rz написа:NOMER14 написа:miro_rz написа:Аз ако знаех кой кога ще загуби нямаше да си губя времето тук. Щях отдавна да ипотекирам къщата!
Не прави глупости!
И аз почти от 15 години. В бета само се гъделичкам. Вече съм го казвал, че водя игрите тук като самобичуване.
Не го слушай Горския !
Залага като луд.
Още ям от неговите луканки от един бас.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Лудогорец пусна фандък вчера, не разбрахте ли ? Дори и за малките деца стана ясно. Половината левскари дори се съмняват в тая лесна победа и знаят, че с испанското менте треньор биха загубили дори от Хебър следващия кръг при един истински мач. :mrgreen:
Рашка капут, Буданов салют ! 
Няма как да не е така иначе едва ли щяха да пуснат Пьотрьовски да играе като централен нападател.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Реално погледнато, събратята ви от Делиормана не играха дори на 30% от възможностите си. Тъй че, к'во се радвате на подарена победа, направо е мистерия.