Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот TristaNNN » 05 авг 2022 11:58

Нашите дали да не поканят Барбука за реванша, да погледа пак качествен футбол момчето, че явно на тиретата не ще да им стъпва.
Хем ни беше на кадем срещу ПАОК, хем фино ще бръкнем в едно място на ония, де тая заран са отново по дупките. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 05 авг 2022 12:10

TristaNNN написа:Нашите дали да не поканят Барбука за реванша, да погледа пак качествен футбол момчето, че явно на тиретата не ще да им стъпва.
Хем ни беше на кадем срещу ПАОК, хем фино ще бръкнем в едно място на ония, де тая заран са отново по дупките. :)

Когато се научи да изписва правилно името на ловешкия натрапник да го канят, но сега да си стои в припошката кочина.
Последна промяна от realno на 05 авг 2022 12:20, променено общо 1 път.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 05 авг 2022 12:16

Барбуков си е наше момче и е редно да го поканят - без него титлите ни щяха да са минус 1. Реално той е червеният Везалов - странно, че от Литекс толкова му се натискат и го броят за техен?!?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 05 авг 2022 12:44

Забелязвате ли как всеки път, в който Левски надигне глава, лайнометите на високия господин почват да претоплят стари манджи - понеже сега не могат да пишат вече за Насрания и Киселяка, останаха другите две опорки - НАП и Божков. Преди мача с маляките беше НАП, сега са пуснали опорката Божков и как не искал да ни опрощава дълговете, ерго едва ли не утре фалираме и това е. Баси жалкарите, затова винаги ви призовавам да не четете родната преса и особено оранжевите ѝ клакьори!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 05 авг 2022 12:50

realno написа:
TristaNNN написа:Нашите дали да не поканят Барбука за реванша, да погледа пак качествен футбол момчето, че явно на тиретата не ще да им стъпва.

Когато се научи да изписва правилно името на ловешкия натрапник да го канят, но сега да си стои в припошката кочина.

Бербатов не е припок бре :) Уникален чехльо да , хлъзгъв нагаждач може би , но припок не е.
Даже преди време беше пуснал пост , че кани ЦСКА-София на разговори :)))) след 30 мин изчезна поканата , но си им натресе тирето право на чЕло.

DonBalon223

Мнениеот DonBalon223 » 05 авг 2022 12:54

tmanolov написа:Барбуков си е наше момче и е редно да го поканят - без него титлите ни щяха да са минус 1.

Факт, докато беше при нас ни скъсваше нервите в сериозните мачове.

Тази липса на психика после я показа и в Юнайтед, ако Съра си беше подготвил добре домашното едва ли щеше да го вземе, Бербо под стрес беше като един кльощав Лукаку.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 05 авг 2022 13:10

tmanolov написа:Забелязвате ли как всеки път, в който Левски надигне глава, лайнометите на високия господин почват да претоплят стари манджи - понеже сега не могат да пишат вече за Насрания и Киселяка, останаха другите две опорки - НАП и Божков. Преди мача с маляките беше НАП, сега са пуснали опорката Божков и как не искал да ни опрощава дълговете, ерго едва ли не утре фалираме и това е. Баси жалкарите, затова винаги ви призовавам да не четете родната преса и особено оранжевите ѝ клакьори!

Абсолютно същите наблюдения имам и аз, но пък от друга страна се забавлявам как се давят в собствената си пяна. Даже се чудя кога, вероятно още днес или най-късно утре, някое злобно припоче ще вкара смяната на НАП шефа (Спецов в чаЛ) в поредната въздухарска опорка на тирейската митология.
Например, че смениха шефа на НАП, за да може говедата да вземат лиценз догодина:))
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 05 авг 2022 13:13

TristaNNN написа:
tmanolov написа:Забелязвате ли как всеки път, в който Левски надигне глава, лайнометите на високия господин почват да претоплят стари манджи - понеже сега не могат да пишат вече за Насрания и Киселяка, останаха другите две опорки - НАП и Божков. Преди мача с маляките беше НАП, сега са пуснали опорката Божков и как не искал да ни опрощава дълговете, ерго едва ли не утре фалираме и това е. Баси жалкарите, затова винаги ви призовавам да не четете родната преса и особено оранжевите ѝ клакьори!

Абсолютно същите наблюдения имам и аз, но пък от друга страна се забавлявам как се давят в собствената си пяна. Даже се чудя кога, вероятно още днес или най-късно утре, някое злобно припоче ще вкара смяната на НАП шефа (Спецов в чаЛ) в поредната въздухарска опорка на тирейската митология.
Например, че смениха шефа на НАП, за да може говедата да вземат лиценз догодина:))

Леле, ти направо им даде готова статия - очаквам я до седмица макс, особено ако тирето се осере в Ирландия, а ние продължим
Непринуден написа:

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 05 авг 2022 13:18

DonBalon223 написа:
tmanolov написа:Барбуков си е наше момче и е редно да го поканят - без него титлите ни щяха да са минус 1.

Факт, докато беше при нас ни скъсваше нервите в сериозните мачове.

Тази липса на психика после я показа и в Юнайтед, ако Съра си беше подготвил добре домашното едва ли щеше да го вземе, Бербо под стрес беше като един кльощав Лукаку.

Интересно ми е кой стар ник си - прекалено си коректен и необлъчен за припок. Барбуков после ви върна за всичко с "играта" си в Леверкузен срещу оригиналното ЦСКА. Помним онзи апел - Молим те, Бербо, не ни вкарвай - или нещо от сорта беше. За мен, тъй като го познавам като семейство и родословие от над 30 години, покрай мои близки познати от Македония-та, е най-великият бг талант, който съм гледал, т.е. в последните 40 години (за предишните поколения няма как да знам) - няма Гибита, няма Балъковци, Лечковци, Стоичковци или който там се сетиш. Уникален талант, но чехльо - ако имаше и 1% от дивашко селския манталитет на Кюрда (много посредствен футболист, но уникално перде), щеше да има поне 1 златна топка. както и да е - да не цапам темата за Левски, макар че Барбуков определено има роля за 1 от титлите на клуба ни, както вече казах :)
Непринуден написа:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 05 авг 2022 13:30

[offtopic]Това е припокът Непринуден. ;)
Признал съм нееднократно уменията му на професионален трол, затова и така добре е успял да се маскира като "нормален" под този си клонинг профил.[/offtopic]
[offtopic]

Върни се в “Левски”