Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

maxi1914
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот maxi1914 » 09 фев 2025 21:59

4x4 написа:Само на вас пускат аванта ама не е безплатно. Насето спасява кожата пък като им трябват точки, пак с юношите ще излезете. Нема си разваляте приятелството с Гела.

На този гел му дължехте пари за седалките на скамейките преди да се превърнете в Литекс . Същия този гел е червен и никога не го е крил . Така ,че ае по-спокойно щот в нашата управа не е бил .
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 09 фев 2025 22:12

realno написа:
peliforewer написа:
realno написа:
peliforewer написа:
realno написа:
obi4am_pirin написа:Романтичната постановка е въодушевила всички!
Каква актьорска игра, какви версии!

Тебе ли пратиха да се излагаш? :)))

Уважаема, защо не се радваш на заслужената победа на Левски, ами си тръгнала да се занимаваш с ЦСКА и феновете му.За пореден път показваш, че си комплексирана :) .

Бабке, смени си очилата и посочи къде съм споменал умрелия ви клуб?
А относно радостта от победата искам да я споделя с вас, припозналите оранжевата ловешка лъжа.:)))

Никога не съм казал, че съм жена, имам дъщеря, син и четири внучета.Дядо съм не баба, а Милен може да ти каже, че още не съм грохнал :) .Ти написа, че си жена, в което няма нищо лошо и след това не го отрече.

Като ви казват че сте припознавачи да не се обиждате,защото никъде не съм писал, че съм жена. Има един дебело подчертан левскар и пишман адвокат, който се опитва да провокира и клевети, когато няма мотиви. Така,че чакам да ми покажеш, че съм писал това, която твърдиш.

Мнениеот peliforewer » 21 яну 2025 21:27

ЦСКА си е ЦСКА, сини и зелени фенове щом ни коментират значи нещата са на добре :) .Реално, честно казано мислех, че си мъж, но от последния ти коментар разбирам, че си жена и това ще ме накара да съм по-добронамерен към Вас.....
Мнениеот realno » 21 яну 2025 18:13
Последно Бройчо Младенов ще се връща ли в заместителя на ЦСКА или сте му сърдити, че ви предаде отивайки в Числото ? Като стана въпрос за предателство, умрелия клуб на кого трябва да се сърди, че беше убит? Кой го предаде? Стига съм писала за вас, че само предатели виждам.:)))
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 09 фев 2025 22:15

Реално, явно забравяш какво си писал, губиш ми времето да го търся и показвам.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 09 фев 2025 22:18

peliforewer написа:Реално, явно забравяш какво си писал, губиш ми времето да го търся и показвам.

Благодаря, че си си направиш труда, но явно не знаеш, че когато пишеш от телефон, въвежда автоматично думички. Но вече ще знаеш.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 09 фев 2025 22:22

Папазян да плаща за нова лига и да поканят Тея корейците от Хон гил дон,че новото ЦСКА да се наеме с точките.
И Кюстендилеца за нов градинар
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 фев 2025 22:24

gihuelo написа:
TristaNNN написа:
realno написа:Време е за безТирейна оранжева тишина. Хахахаха

Всичкото припок е пред спешните кабинети, а кардиологиите са пълни! Утре и направления няма да останат при личните лекари на припоците!
Тъжен, болезнен футболен кръг за припокО, на ръба на самоубийството за радикалните оранжеви безчести парчета - един от най-тежките след измамата с преместването и потирейчването! Хе-хе-хе.

Психиатрията, нали беше тото целия кръг ? Вчера цял ден това раздуваше :)

Къде съм писал това? Тото резилът на БезТирето едва ли е целия кръг?
Как пък така съм писал, че целият кръг е тото, при положение, че са изиграни едва половината мачове. Не ми е в стила.
Може ли все пак да ми покажеш това мое мнение?
Разбирам. че си на ръба на самоубийството, или поне депресията, ама хайде да бъдем коректни.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 09 фев 2025 22:27

Русев, този път няма да мръхтиш от Гидженов.Спестена дузпа, гол от засада!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Bukay
Контакти:

Мнениеот Bukay » 09 фев 2025 22:40

obi4am_pirin написа:Русев, този път няма да мръхтиш от Гидженов.Спестена дузпа, гол от засада!

Друго няма ли да измислиш бе, паляк?

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 09 фев 2025 22:42

realno написа:
peliforewer написа:Реално, явно забравяш какво си писал, губиш ми времето да го търся и показвам.

Благодаря, че си си направиш труда, но явно не знаеш, че когато пишеш от телефон, въвежда автоматично думички. Но вече ще знаеш.

Аз затова тогава съм те питал, но отговор не получих.Човекът с две виШи сигурно затова те гъбарка, иначе за него сме на едно мнение.Не са ни виновни телефоните заради правописните грешки, има опция преглед на коментара.
W84me ( Блатер) ..

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 09 фев 2025 22:55

Bukay написа:
obi4am_pirin написа:Русев, този път няма да мръхтиш от Гидженов.Спестена дузпа, гол от засада!

Друго няма ли да измислиш бе, паляк?

Няма го баща ти тук?
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Върни се в “Левски”