айде не пали толкоз,събота вечер е!
https://youtu.be/PCjhgiVnYDs
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
САМО ЛЕВСКИ!
Serafim написа:Топспорт писали, че ПАОК си харесали Кордоба и Уелтън. :) Естествено се позовават на източници "много близки до ръководството на клуба". Според мен само се опитват да четкат Левски и да раздухват фиктивен интерес към двамата, защото от известно време се говори, че има клубове, които ги искат.
Инак аз не помня последно кога Левски имал футболист, който с такава лекота и на такава скорост да може да се надиграва един на един и да преодолява съперниците в 80-90% от ситуациите. Преди няколко години имаше една звезда Франсис Нар... Тоя сигурно бе бърз, колкото Уелтън, ама футболния му интелект бе такъв, че винаги се завираше в противника и никога не успяваше да го мине.
Гарито, Жо и Зе не отстъпваха на Уелтон в това отношение.
А миналата година по това време играхме с Ботев Враца, дали някой си е помислил какво ще стане година по късно!
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- Странджата
- Контакти:
Вярно е, че Мъри направи нечовешкото. Но и още по-вярно е, че на Мъри беше осигурена атмосфера, в която той да се разгърне. Приписването всичко, което Левски постига, само на един човек, пък бил и Мъри, е в известна степен обидно за клуба и клубното ръководство. Имали сме и други треньори, които са били специалисти като Мъри. Но никой не може да отрече, че на Мъри беше даден карт бланш тотално и то не за кратко време. И той си изиграва картите гросмайсторски. На други такива условия не са били предоставяни. Намекването за машинисти на Мъри казва това, за което аз пиша. Да подкрепяме цялостно клуба и позицията му спрямо Мъри и да бдим да не би друг, а не клубът, да обере позитивите.
Жребия добър, само Кьолн леко невъзможни.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Странджа, извинявай, знам, че си далеч от Бг и някои работи са ти ясни като в мъгла. В случая си написал въпиюща глупост - от най-големите. С цялото уважение, което имам към постовете ти, това горното е удивително непознаване на материята в росния ни клуб. Ше го кажа и по-рязко - този клуб е все още жив само и единствено заради Мъри. Ще го повторя - Левски е жив само и единствено заради Мъри. Даже и ще го потретя - само и единствено заради Мъри все още не сме в Небитието!
И ще се аргументирам:
- играта преди и след Мъри - да напомня ли къде бяхме преди година (последни в А група) и къде сме сега (с подплатени мечти за групи в ЕКТ, пък макар и в лигата на скъсаняците)
- Играчите - да напомня ли каква беше селекцията, организирана от невероятния ни "собственик" зимата на 2021 и каква беше с Мъри зимата на 2022 - при едно и също нямане на пари. Да сравняваме ли Сонко и Кордоба с ..., абе забравих им имената. Мисля, че единствено 1,2,3 Билал Бариии е от предишните, всичко друго е само и единствено от Мъри. А и онзи Билал няма нищо общо с този Билал
- активизирането сред феновете - Левски е вечен стартира след Мъри и бие всякакви рекорди дори и сред левскараската общност
- приходите от ЕКТ - само и едиснвтено дело на Мъри
- Завръщането на публиката - само и единствено дело на Мъри
- и едно тенеке - пак само и едиснветно дело на Мъри
Та и други са имали спокойствие - и Жиката, и Гошо Тодоров (все левскари, приети безрезервно от публиката ни), но резултатите,. резултатите... И то пак с 0 наличен ресурс и 0 лева за селекция. Това е - единственото, за което благодаря за собственика ни, е Мъри. факт, при никой друг не дойде. Останалото от страна на ръководството е тотален провал - и Джо Водичката, и гоненето на Киселяка и Мохамеда, и отказа от ЕКТ преди 2 години, и гафа с националния за мача с ПАОК, че е най-прясно, и неплащането на НАП, без да са си подсигурили нов погасителен план, и какво ли още не.
В този клуб има само един професионалист - Мъри, но пък какъв професионалист, достатъчен, за да влачи всички останали (хайде няма да ги нарека както мисля, ще замълча) на гърба си. Благодаря ти, Мъри - трибуна трябва да кръстим на твое име и ние, феновете, да съберем парите за нея на мястото на В, но ръководството ни дори и това не може да поеме като инициатива!
И ще се аргументирам:
- играта преди и след Мъри - да напомня ли къде бяхме преди година (последни в А група) и къде сме сега (с подплатени мечти за групи в ЕКТ, пък макар и в лигата на скъсаняците)
- Играчите - да напомня ли каква беше селекцията, организирана от невероятния ни "собственик" зимата на 2021 и каква беше с Мъри зимата на 2022 - при едно и също нямане на пари. Да сравняваме ли Сонко и Кордоба с ..., абе забравих им имената. Мисля, че единствено 1,2,3 Билал Бариии е от предишните, всичко друго е само и единствено от Мъри. А и онзи Билал няма нищо общо с този Билал
- активизирането сред феновете - Левски е вечен стартира след Мъри и бие всякакви рекорди дори и сред левскараската общност
- приходите от ЕКТ - само и едиснвтено дело на Мъри
- Завръщането на публиката - само и единствено дело на Мъри
- и едно тенеке - пак само и едиснветно дело на Мъри
Та и други са имали спокойствие - и Жиката, и Гошо Тодоров (все левскари, приети безрезервно от публиката ни), но резултатите,. резултатите... И то пак с 0 наличен ресурс и 0 лева за селекция. Това е - единственото, за което благодаря за собственика ни, е Мъри. факт, при никой друг не дойде. Останалото от страна на ръководството е тотален провал - и Джо Водичката, и гоненето на Киселяка и Мохамеда, и отказа от ЕКТ преди 2 години, и гафа с националния за мача с ПАОК, че е най-прясно, и неплащането на НАП, без да са си подсигурили нов погасителен план, и какво ли още не.
В този клуб има само един професионалист - Мъри, но пък какъв професионалист, достатъчен, за да влачи всички останали (хайде няма да ги нарека както мисля, ще замълча) на гърба си. Благодаря ти, Мъри - трибуна трябва да кръстим на твое име и ние, феновете, да съберем парите за нея на мястото на В, но ръководството ни дори и това не може да поеме като инициатива!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
W84me написа:Жребия добър, само Кьолн леко невъзможни.
Кои са потенциалните
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
-
- Контакти:
tmanolov написа:W84me написа:Жребия добър, само Кьолн леко невъзможни.
Кои са потенциалните
Славия Прага или Панатинайкос
Кьолн
АЕК Ларнака или Партизан
Зоря Луганск или Крайова
Според мен само последната двойка изглеждат прилично. Другите са адски тегави