Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Телевизионното излъчване от националния стадион е отвратително. Постоянно го пиша тук.
vlong написа:О.к..
Всички в началото тръбяха,че билетите били изкупени за минути,после три дена обявяваха,че имало още свободни места.
Както и да е!Само Левски!
Онлайн билетите наистина свършиха за минути! Но за щастие, този път ги бяха разделили 50:50 онлайн и на касите. Така и на разни черноборсаджии им се спече лайното и изядоха дървото.
Към 45 билета(за Г сектор) от около 17500 общо не са се продали.
В един по-добър форум редовно пускат брояч за важните мачове и от този брояч може да се види, как вървят продажбите по сектори.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."
пак ще кажа и с това ще да свърша."
vlong написа:О.к..
Всички в началото тръбяха,че билетите били изкупени за минути,после три дена обявяваха,че имало още свободни места.
Както и да е!Само Левски!
Това се получава като едни люде винаги си заделят билети за тях да припечелят някой лев, както с мача за Купата така и с гърчолята мислеха, че ще припечелят допълнително некой лев, ама нещо не им се получи и в деня на мача си пуснаха билетите в нарко сборището им, в магазина на НКПСЗ.
И в крайна сметка се получи поредното дъно как Г се продаде преди Б !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

-
- Контакти:
Топспорт писали, че ПАОК си харесали Кордоба и Уелтън. :) Естествено се позовават на източници "много близки до ръководството на клуба". Според мен само се опитват да четкат Левски и да раздухват фиктивен интерес към двамата, защото от известно време се говори, че има клубове, които ги искат.
Инак аз не помня последно кога Левски имал футболист, който с такава лекота и на такава скорост да може да се надиграва един на един и да преодолява съперниците в 80-90% от ситуациите. Преди няколко години имаше една звезда Франсис Нар... Тоя сигурно бе бърз, колкото Уелтън, ама футболния му интелект бе такъв, че винаги се завираше в противника и никога не успяваше да го мине.
Инак аз не помня последно кога Левски имал футболист, който с такава лекота и на такава скорост да може да се надиграва един на един и да преодолява съперниците в 80-90% от ситуациите. Преди няколко години имаше една звезда Франсис Нар... Тоя сигурно бе бърз, колкото Уелтън, ама футболния му интелект бе такъв, че винаги се завираше в противника и никога не успяваше да го мине.
-
- Контакти:
Аз мисля, че имаме известно спортно техническо предимство когато играем на Герена. Герена си е наш дом и в това отношение ми харесва много повече от комунистическия национален. Просто си е вкъщи и съм сигурен, че това се предава на футболистите.
Аз съм за до колкото можем да играем на Герена.
Аз съм за до колкото можем да играем на Герена.
Личи cи, че нкпбб-cз cе увъртат около Cтоилов, но да cи припомни мача cъc Cиони и как щяха да провалят ШЛ заради финанcoви интереcи. Това, че нямат 1000 региcтрирани показва, че няма други оcвен тях, които иcкат това cдружение да предcтавлява феновете.
-
Рано е за мачове на Националният.
Според мен, ако се класираме за плейофа преди групите, тогава вече, задължително там !
А за самите групи е ясно ...
Но 15 00-17 000 срещу малтийците, дали ще сме на В. Левски или "Герена", толкова ще са.
Тъй че, безсмислено е ...
Според мен, ако се класираме за плейофа преди групите, тогава вече, задължително там !
А за самите групи е ясно ...
Но 15 00-17 000 срещу малтийците, дали ще сме на В. Левски или "Герена", толкова ще са.
Тъй че, безсмислено е ...
Serafim написа:Топспорт писали, че ПАОК си харесали Кордоба и Уелтън. :) Естествено се позовават на източници "много близки до ръководството на клуба". Според мен само се опитват да четкат Левски и да раздухват фиктивен интерес към двамата, защото от известно време се говори, че има клубове, които ги искат.
Те как не поискаха и треньора ни. :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
- Странджата
- Контакти:
Пуснах Диемата - докато започне рдугият мач. Гледам - Ботев Врацаи Локо Пловдив. Е, не,няма такъв народ, дето вика онзи, Чалгата. Какможе да си човек и да позволиш да се играе в такъв дъжд и на такъв терен. а после - усвоявали са едни пари. Този, за да не подлага на риск таксата - не съм сигурен, че има риск, и за да си вземе парите на датата, е готов да търчи из локвите под дъжда, а за футболистите едва ли му идва на ум, той с играта няма нищо общо ...
vlong написа:Специално за заявката на стадионите видях ,че на мача с ПАОК имаше празни седалки.На какво се е дължало ,на абонаменти или правостоящи ,но беше факт.
Така че оптимизма ,че ще напълним Националния малко ми се губи.
те са ти отговорили де, ама с цялото ми уважение към теб, пишеш пълни глупости. Аз се пробвах да купя билети онлайн, като ги дебнах през 5 секунди с рефрешване от 10 часа. Пуснаха ги към 10.10, тотално омотани - не можеха да се поръчват по-малко от 4 билета, заради някакъв бъг. Докато се пробваш да избереш билети и системата те изхвърля. За 5 минути, буквално, без да преувеличавам, билетите изчезнаха. Хубавото е, че наистина ги бяха пуснали 50/50 на касите и колегите от левскарския форум ме информираха, та си вдигнах задника и отидох на Герена. Към 14 часа нямаше никой и си взех 6 билета (при ограничение от 4) за приятели. Един се отказа и пак през форума го дадох на друг левскар, който не знам къде отиде, сигурно по стълбите - не знам в другите сектори как е било, но в А гаранция имаше повече хора, отколкото му е капацитетът - няма идея какви празни места си видял по тв-то. А че някои тЕрикатчета от НКПСЗ са задържали билети до последния момент, си е изцяло техен проблем - имаше огромно търсене на билети, особено за А, щото хората си плащат, но искат и някакви удобства. Няма да коментирам що нямаше билети за ложа 2 и 3, но пък в тях имаше хора с билети по 52 лева, пък те не бяха в продажба и т.н.
И да, шяхме да сме поне 35 000 на нацито, както и сега ще има хайп и шяхме да сме поне 25 000. Има много хора, които искат да отидат, дори и само за селфито. Около мен имаше няколко момиченца - всички с торбички с артикули, нищо че от футбол едва ли разбираха. Но си бяха платили чинно - евала на такива, парите са си пари
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.