Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот ralka_levskarka » 03 май 2012 21:21

Рамос: Феновете тук са по-луди от кипърските, щастлив съм в Левски
Португалецът Кристовао Рамос получи наградата за футболист на последния кръг в А група, а причината е голът му в мрежата на ЦСКА. Играчът на Левски бе любезен да говори пред журналистите, след като получи за сефте приз в България:

-Много съм щастлив, че взех тази награда. Искам да благодаря на треньорите, които са гласували за мен. Благодаря за тази награда, тя е първа за мен тук.

-Разминаха ли се очакванията, които имаше преди сезона с това, което се случи в действителност?

-Всеки, който играе за Левски, иска да спечели титлата. Ние също играехме за това. Ние обаче преживяхме един лош период. Аз вярвам обаче, че тази победа срещу ЦСКА ще ни се отрази много добре в психологически план. Това ще вдигне духа ни, трябва да спечелим последните четири мача от първенството.

-Какво изпита на първото си дерби срещу ЦСКА и имаше ли предчувствие, че ще отбележиш гол?

-Не, нямах подобно усещане преди мача. Атмосферата беше много добра, дербито ми хареса. Играл съм и в други дерби мачове. Като сравнявам с Кипър, тук феновете са по-луди даже и от кипърските. Радвам се, че вкарах, но най-много исках да спечелим мача. Имах щастието да отбележа гола, но най-хубавото е, че победихме в двубоя.
-Слабият сезон може ли да промени плановете ти?
-Не, няма да променям нищо, ние просто имахме един лош период. Аз играя в един голям клуб и искам да си изпълня контракта до края му. Чувствам се добре в Левски.

-Играл ли си в друг клуб, в който толкова често да сменят треньорите.

-Когато бях в Анортозис, за четири години смениха девет треньори, това е показателно. Така се получава във футбола, навсякъде, когато нещо не върви, няма резултати, първи си тръгва треньорът. Това е футболът, всеки го е изживявал.

-Съжаляваш ли, че се размина със Станимир Стоилов, който можеше да поеме Левски, вие работихте заедно в Анортозис?

-Да, ние бяхме заедно една година в Анортозис. Той е много добър треньор. Разбира се, че бих се радвал да работим заедно, но нашето ръководство избира най-доброто за клуба. В бъдеще може и да работя със Стоилов, нищо не се знае.

-Какво е състоянието и можели да играеш срещу Локомотив Пловдив?

-Аз се чувствам добре, разбира се, за това ще каже лекарският ни екип, но мисля, че няма да имам проблеми и съм в състояние да играя.

-Ако получиш оферта от ЦСКА, ще я приемеш ли?

-Този въпрос към мен ли е? Аз съм в Левски, чувствам се щастлив тук. Играя в един от най-големите клубове в страната, може би най-добрият в България. Защо трябва да го сменям? Чувствам се щастлив в Левски.

Евала страхотен е!!!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 03 май 2012 21:44

metodito написа:Е, добре. Не мислиш ли така? Дарко миналият сезон всички го носеха на ръце. Иху, аху, ала бала. Грийн. Дефанзивен халф, дефанзивен халф. Пууу, намерихме го. Изигра страхотно и Лига Европа и мачовете в първенството. Сега - не. Те били дупки.
И кога Иво не е бил дупка. При тях един грешен полусезон и се почва. Ивчо - два сезона не знае къде е. Имало време.
Хммм...я пак.
Гаджев есента какво направи? Четири гола и две-три асистенции при агресивна схема на игра. При пасивното джускане не бил нищо направил. Ми той къде го поставя Мозъкопръскача?
Къде слагаше Костов Йовов? Уууу, нищо не става. Айде бе! Кога Йовов е бил дефанзивен халф? Ясен го върна на титулярното му място. Три мача - три гола.
Изведнъж Йовов вече не е некадърник. Брей, брей!
Ами Дарко и Гаджев при Илиян върнат титулярните си места и станат важни? Изведнъж няма да са бездушници.
Формата е временна, класата е вечна!

1.Аз,пък,друго съм забелязал.Когато дойде време да се вземе даден играч,като ги питат-всичко могат да играят!Трябва ви деф.халф-роден съм с фанелка №6 на гърба.Ама ви трябва и центр.защитник-това е бащиното ми име!Така ми викат в махалата!Самият Грийн не обясняваше ли как започнал кариерата си като центр.защитник?
После,обаче,почват мънканията под носа и хленченията...Ама аз по-добре тука,ама,ако може не тука...
2.Грешката на Костов е,че ИЗОБЩО пускаше Йовов в игра!Статистиката при Костов показва,че колкото пъти е сменил Йовов,толкова пъти вкарахме голове!
Три мача-три гола,от които 2 на Калиакра-въх,въх...
3.Тасевски,Гаджев и Йовов бяха "бездушници",когато бойкотираха Костов срещу Миньор.Оттук нататък,ако ще да си скъсат задниците от тичане-това е!Клеймото остава за цял живот!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 04 май 2012 00:09

Накрая Бойко да не уволни всички в Левски

Левски се чуди как да разкара Милиев, Райков, Младенов, Дарко, Марко и Бездарко. Общо 10 ненужни на Герена получават милион и половина на година. Безумна история. Хубаво, в селекцията бъркат всички - дори Реал плати за Кака към 60 милиона евро. Ама Левски не е в Мадрид! И така не може да харчи. Сега се задава нов трансферен прозорец. Заради парите от ВТБ много народ се надява да се промъкне през него. Затова на Герена трябва на момента да посочат кой е виновен за тази селекция. И да го уволнят! За да не дойде утре Бойко и да ги уволни всичките. Стига да разбере, че с осигурените от него пари на Герена са си купили за 400 000 нов Бездарко.
''7 дни спорт''

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 04 май 2012 10:43

Тасевски мина прегледи в Израел, 99 % подписва с шампиона

Македонският халф на Левски Дарко Тасевски вчера е бил в Израел, научи Гонг от добре информирани източници. Футболистът е преминал прегледи и след края на сезона трябва да подпише договор с шампиона на страната – Ирони Кирят Шмона.

Тимът води категорично в шампионата и се стяга за участие в Шампионската лига, което е и причината да преговарят с Тасевски.

Македонецът в последно време не играе за Левски, като дори не попада и в групата на тима. Неговият договор с тима от стадион „Георги Аспарухов” е до лятото на следващана година и „сините” ще приберат трансферна сума от сделката.

В последните сезони Дарко бе основен играч на Левски, като в определени периоди се представяше доста силно.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 май 2012 11:04

Дано подпише.
Всеки лев от трансфера би бил добре дошъл.

Дарко очевидно се изчерпа за Левски.
Пожелавам му успех ( дано всичко е наред и заиграе в Шампиона на Израел ) ... В новият му тим !
Дано успее да се класира в групите на Шампионската лига.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 04 май 2012 11:28

С тези израелци играхме през 2008 предварителен кръг за купата на УЕФА.
Следващият сезон бяха по средата на класирането, но щом са успели да станат шампион явно се бачка в правилна посока и имат кинти, което значи, че едно 300К евро ще вземете.
Изображение

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 04 май 2012 11:29

Полузащитникът на Левски Дарко Тасевски ще играе в израелския шампион Ирони Кирят Шмона от следващия сезон, съобщава официалният сайт на тима от Израел. 27-годишният Тасевски премина успешно медицинските изследвания и подписа договор за 2 години. В контракта има опция за продължаването му за още два сезона. Македонецът е първото ново попълнение на тима за следващата година. С него тимът ще гони участие в групите на Шампионската лига.

Дарко Тасевски пристигна в Левски през лятото на 2007 г. Той стана шампион със "сините" през 2009 г., триумфира със Суперкупата на България през 2007 г. и 2009 г. и записа участие с тима в груповата фаза на Лига Европа в два поредни сезона - 2009/2010 и 2010/2011.

През последния сезон македонецът записа 20 мача и 4 гола в "А" група, но наскоро обяви публично желанието си да се раздели с 26-кратния шампион на България.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 май 2012 11:41

Благодаря му за хубавите моменти със синята фанелка и му пожелавам успех в по-нататъшната кариера!

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 04 май 2012 12:05

ако не е Турция, дестинацията задължително е Израел :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 04 май 2012 12:15

Първо да честитя победата на всички левскари над онези...
Второ -радостна новина Бездарко си отива най-после .
Трето -какво е правило пловдивското недоразумение -гонзо в съблекалнята на Левски по време на почивката на мача с цска ?...нали вече не е в клуба ?
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Върни се в “Левски”