Вълчан написа:Абсолютен малшанс за гостите....без малко равен, стига да имаха поне 1 положение. Венци вика Свине.....те не бяха ли прасета.
Бяха. Вече са люляци. :)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Вълчан написа:Абсолютен малшанс за гостите....без малко равен, стига да имаха поне 1 положение. Венци вика Свине.....те не бяха ли прасета.
realno написа:Томаш обеща силен отбор и промяна в играта на отбора след зимната подготовка. Харесва ми промяната. ;)
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
vlong написа:Голямо празнене таз вечер.
Доволен съм.
vlong написа:Бегай при бабата,там ти е единствения шанс
honda написа:Dust написа:Кюстендилеца като какъв се изявява?
Това е по-срамно дори от самата загуба
Интересно какво прави този на терена и в качеството си на какъв е на терена и защо охраната го е пуснала.
Сега да видим дали ЦСКА-София ще бъде наказан за нахлуване на привърженици на терена.
Потребители, разглеждащи този форум: DoSomethingDifferent, vvessel и 15 госта