tmanolov написа:mikata написа:Ако отпаднем от евротурнирите, август и
септември до пускането на новите членски карти през октомври приходи почти няма да има. Така,че поне двама ще трябва да се продават, ако има добри оферти. Трябват и пари за Насиру и НАП. Спонсори се вижда,че няма.
Да бе, айде стига с това пораженческо мислене. Първо, вече сме събрали към 1,5 милиона от картите, отделно ще влезе още толкова, дори и да отпаднем от маляките, т.е. 3 милки - това ти е бюджета за 3 месеца, т.е. август, септември и октомври. Това е само от феновете и само до момента. Да речем, че за следващите 3 месеца ще съберем още поне 1 милион, т.е. ще има за нормален бюджет и за ноември. Отделно Палмите си дават тяхната лепта хората, не можем да се оплачем, или иначе казано, с парите до момента бюджетът до края на годината е вързан.
Обаче идва въпросът като колко се дължи на НАП, ноЙ (тези все ги забравяме) и насрания мохамед (а сигурно има и други), щото няма ни един с топки, дето да ги каже тези неща. Ако за там трябват някакви крупни суми - е, не знам, феновете даваме наистина много, редно е и онзи, дето не следва да му изричам името, да се включи с някой лев, а и онези, дето също не трябва да им изричам името, с 10-те % собственост, да дадат или поне да намерят някой, който да дава. Щото то и аз мога да давам тъпи интервюта по медиите и да живея на гърба на Левски, без да дам една стинка!
Та, както казах, ние като фенове нашето сме си го дали, че и преизпълнили, сега е редно хората отгоре да намерят още спонсори, все пак това им е работата. И дори и само с нашето даване и великанската работа на Мъри, не мисля, че има каквато и да е причина, чисто финансово, да се разпродава който и да е от основните играчи на клуба
П.С. Новите членски, които явно поумряха, щото в клуба са много умни, ще се пуснат в самия край на годината, то няма и как да е иначе, все пак ще важат за 2023
Тук може и да греша, но наградните фондове от ЕКТ би следвало да се разпределят в края на сезона. Така че бакалските сметки за милиони приходи от ЕКТ може и да са верни, но едва ли ще ги получим в следващите 2-3 месеца