Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот tmanolov » 19 юли 2022 16:07

TristaNNN написа:С Ван Дайк.

Тоя вече го имаме, дай друг :)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 юли 2022 16:24

tmanolov написа:

Имаше кахъри кой ще замени Кордоба - ей го отговора. Що па задължително трябва да се мъкне нов, АКО продадем Хосето?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 юли 2022 16:30

Доста различни са. Кордоба няма кой да го замести. Но 2.5 млн. лева са пари, които вероятно в момента няма как да се откажат. А и самият футболист е млад и тепърва ще блести. Хосе ми е любимец в настоящия отбор, но се вижда, че в България му е тясно. Гледам Сегунда и ще ми е интересно как би се представил в Леганес.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 19 юли 2022 16:40

TristaNNN написа:
tmanolov написа:

Имаше кахъри кой ще замени Кордоба - ей го отговора. Що па задължително трябва да се мъкне нов, АКО продадем Хосето?

Ми щото без него сме леш - от тримата централни ставаме с двама, т.е. няма кой да ги замести при контузия, а по крилата е алеле майко и в момента - Петрис е енигма, Галчев е меко казано неготов, а Цунами е безалтернативен. Анте е уж пътник. Та една контузия на който и да е и сме чао. Отделно, не се разбива готова двойка, а Сонко и Кордоба си паснаха доста добре. Въобще зашитата ни беше на ниво, за чий им трявбаше да я разбиват, като махнаха Драган, но да не дъвча стари теми. А се вижда, че без защита (и вратар) не става, особено за отбори от по-ниска от средноевропейската класа, като нашия в момента
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 19 юли 2022 16:54

Най-логичното нещо , отпаднем ли от ПАОК е един измежду двамата Хосе - Уелтон Ф. или и двамата да заминат.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 юли 2022 16:59

Ми щом без него сме леш така или иначе, що да се хвърлят пари за нов по тая логика? :) Освен това 1) Сонко и Ван Дайк нямат чак толкова много мачове като двойка, че да сме чааааак толкова категорични как ще изглеждаме с тях, 2) Денис Динев може да се дръпне от втория отбор - момчето вече води две подготовки с Мъри, а и нали ревахме години наред за юнУши и 3)Олдър също може да бъде резервен вариант със своите 1.88 метра ръст.
Ама не знам защо изобщо се забих в тоя разговор, като най-вероятно това ще се окаже поредната оранжево-кафява "бомба" точно преди мача ни с ПАОК.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 19 юли 2022 17:09

LoveAndPeace написа:Най-логичното нещо , отпаднем ли от ПАОК е един измежду двамата Хосе - Уелтон Ф. или и двамата да заминат.

Защо? Аргументирай се с една причина, поради която ще трябва да се продадат двамата най-добри играчи на клуба за примерно 4-5 милиона лева общо, като само феновете събират подобна сума за половин година, а едни евротурнири, дори да отпаднеш в първия кръг, са ти около 2 милиона лева. А ако минеш един противник - толкова, колкото ще им вземеш на тези двамата общо!

Шо да не се мисли в перЕспектива, а само да се продава всичко, дето може да се продаде? Нали сме гъзари и половин милка, ако бяхме играли на националния, не ни прави проблем? Както не ни напрвиха проблем и лично махнатите от знаеш кого Киселяк и Мохамед за 1,5 милки. Време е собственикът и ръководството да се вземат в ръце и да намерят спонсори - Мъри не може да ги влачи постоянно на гръб и да ми бърше грешките, а те да му разбиват (хипотетично) отбора.

Тристане, не се разбива готов отбор, това е, а и Мъри няма как да вади все попадения, не е Господ, нищо че за нас се доближава до Него. А и това с юнУшите го играхме вече достатъчно дълго време, за да може всеки с малко мозък в глават си да разбере, че на този етап е кауза пердута, колкото и да ми е болно да го кажа!
Непринуден написа:

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 19 юли 2022 17:52

tmanolov написа:
LoveAndPeace написа:Най-логичното нещо , отпаднем ли от ПАОК е един измежду двамата Хосе - Уелтон Ф. или и двамата да заминат.

Защо? Аргументирай се с една причина, поради която ще трябва да се продадат двамата най-добри играчи на клуба за примерно 4-5 милиона лева общо, като само феновете събират подобна сума за половин година, а едни евротурнири, дори да отпаднеш в първия кръг, са ти около 2 милиона лева. А ако минеш един противник - толкова, колкото ще им вземеш на тези двамата общо!

Шо да не се мисли в перЕспектива, а само да се продава всичко, дето може да се продаде? Нали сме гъзари и половин милка, ако бяхме играли на националния, не ни прави проблем? Както не ни напрвиха проблем и лично махнатите от знаеш кого Киселяк и Мохамед за 1,5 милки. Време е собственикът и ръководството да се вземат в ръце и да намерят спонсори - Мъри не може да ги влачи постоянно на гръб и да ми бърше грешките, а те да му разбиват (хипотетично) отбора.

Тристане, не се разбива готов отбор, това е, а и Мъри няма как да вади все попадения, не е Господ, нищо че за нас се доближава до Него. А и това с юнУшите го играхме вече достатъчно дълго време, за да може всеки с малко мозък в глават си да разбере, че на този етап е кауза пердута, колкото и да ми е болно да го кажа!

Не Сираков , Мъри ще ги продаде. Поне така си мисля , много вероятно е да бъркам.
Оцеляването на Левски малък аргумент ли е ?

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 19 юли 2022 18:25

LoveAndPeace написа:
tmanolov написа:

Не Сираков , Мъри ще ги продаде. Поне така си мисля , много вероятно е да бъркам.
Оцеляването на Левски малък аргумент ли е ?

Ако Мъри така реши, кой съм аз, че да споря, но не мисля, че точно в този момент оцеляването на Левски е под въпрос. Ще видим
Непринуден написа:

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 19 юли 2022 18:26

tmanolov написа:...
Ми щото без него сме леш - от тримата централни ставаме с двама, т.е. няма кой да ги замести при контузия, а по крилата е алеле майко и в момента - Петрис е енигма, Галчев е меко казано неготов, а Цунами е безалтернативен. Анте е уж пътник. Та една контузия на който и да е и сме чао. Отделно, не се разбива готова двойка, а Сонко и Кордоба си паснаха доста добре. Въобще зашитата ни беше на ниво, за чий им трявбаше да я разбиват, като махнаха Драган, но да не дъвча стари теми. А се вижда, че без защита (и вратар) не става, особено за отбори от по-ниска от средноевропейската класа, като нашия в момента

"Каквото и да ти говорят, знай, че става дума за пари”.
Джон Стайнбек
Стоилов каза, че Блажевич и Петрис общо вземат колкото Драган.
Туй е, Минке, дереджето!

Върни се в “Левски”