Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот tmanolov » 19 юли 2022 09:36

Нямам проблеми с лицето, което ни се води собственик, имам проблеми с някои негови действия, и то не само от последната година, а от есента на 1994 насам. И то не веднъж. Но загърбвам личните си пристрастия, все пак говорим за Левски и се старая да съм обективен. Отчитам му като огромен (и единствен) плюс Мъри - не знам как успя да го убеди да дойде, но беше униклано постижение. И до там, друго няма, всичко друго е от мега посредственост до тотален провал, при това без отчитам изобщо факта, че е тотално скъсан откъм пари и има зависимости към разни хора. Спирам за човека, чието име не следва да се произнася дори и като съпруг на много успешна ръководителка на художествената ни гимнастика.

Конкретно за случая - явно са си мислили, че като заявят два стадиона, ще може после да си избират, ама лощо стечение на обстоятелствата и всичките отбори бяха изтеглени домакини. И тогава, като си заявил два стадиона, а БотевЪ само един, за УЕФА е много лесно - БотевЪ пред 1000 човека на националния, ние пред наполовина от това, което щяхме да сме на националния, ще си джиткаме на Герена. И не, не ни е виновен никой, ако бяхме заявили само Васил Левски, понеже сме носители на купата, сега шяхме да сме там, а БотевЪ да си играят където си искат. Но при толкова умни глави, сега сме с половин милка назад, много разочаровани фенове и една торба пари за абсолютно ненужни след този мач седалки за Б и Г.

Но каквото - такова, дано пък на Герена имаме късмет
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Re:TristaNNN

Мнениеот TristaNNN » 19 юли 2022 10:34

Странджата написа:Всеки е направил съзнателен избор - един да остане, друг - да отиде другаде ( ако, разбоира се, е имал възможност да избира). Да оценяваш един избор като по-успешен от друг е да навлизаш в лично пространство, а това не е кой знае колко прието и цивилизовано. Така че нека не се делим на различно избрали, защото е анахронично днес да се мисли, че изборът е идеологически. Той е прагматичен и според възможностите да живееш така, както искаш.

Много съм далече от мисълта да оценявам нечии житейски избори. Животът е низ от избори и всеки човек живее с последиците от тях, включително и начина на покупка на билети за мачовете на любимия Левски срещу ПАОК и финала за купичката.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 19 юли 2022 11:27

TristaNNN написа:
Странджата написа:Всеки е направил съзнателен избор - един да остане, друг - да отиде другаде ( ако, разбоира се, е имал възможност да избира). Да оценяваш един избор като по-успешен от друг е да навлизаш в лично пространство, а това не е кой знае колко прието и цивилизовано. Така че нека не се делим на различно избрали, защото е анахронично днес да се мисли, че изборът е идеологически. Той е прагматичен и според възможностите да живееш така, както искаш.

Много съм далече от мисълта да оценявам нечии житейски избори. Животът е низ от избори и всеки човек живее с последиците от тях, включително и начина на покупка на билети за мачовете на любимия Левски срещу ПАОК и финала за купичката.

Аз също считам, че в случая не си прав - аз например не съм си взел сезонна карта, щото аз си ходя в Ложа 2 или 3, а за там карти няма, отделно няма и как да отида на всички мачове. Затова си вземам златна или семейна членска и си купувам билетчета - така давам повече от стандартната карта и получавам повече, респективно. Сега с ПАОК имах проблем с билетите, но бързо го разреших с една разходка до касите на Герена.

Та всеки с вижданията си, важното е, че всички сме левскари и си обичаме отбора
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 19 юли 2022 12:16

TristaNNN написа:

Какъв избор,какви пет лева?!Шест месеца работа,без пари и за капак на всичко,съкратиха и жената.......................толкова за избора.
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 19 юли 2022 13:39

Ако е вярно това за Кордоба, ние го взехме за 300 000 лева преди 10 месеца, а сега давали 2,5 милиона лева, направо да им го носят на ръце до Испания.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 19 юли 2022 14:03

Blue_Blood84 написа:Ако е вярно това за Кордоба, ние го взехме за 300 000 лева преди 10 месеца, а сега давали 2,5 милиона лева, направо да им го носят на ръце до Испания.

Айде няма нужда - Кордоба и Сонко държат защитата, без тях сме леш. А е видно, че от ЕКТ може да дойдат доста пари, така че всякакви оферти преди мачовете с маляките и евентуалните след тях, директно са за кофата. Плюс, че феновете събираме доста пари, но така и не знаем като колко и на кого дължим, както и кога са съответните падежи, а само се подхвърля, че положението не било черно, но не било и розово
Непринуден написа:

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 19 юли 2022 14:14

Ако отпаднем от евротурнирите, август и
септември до пускането на новите членски карти през октомври приходи почти няма да има. Така,че поне двама ще трябва да се продават, ако има добри оферти. Трябват и пари за Насиру и НАП. Спонсори се вижда,че няма.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 19 юли 2022 14:39

Blue_Blood84 написа:Ако е вярно това за Кордоба, ние го взехме за 300 000 лева преди 10 месеца, а сега давали 2,5 милиона лева, направо да им го носят на ръце до Испания.

При тая ниска заплата която получава в Левски, по - добре да си стои при нас. Вярвам, че че ще се развие още и ще може да го продаден още по - скъпо. Освен това с кого ще го заменим? С нов Блажевич?
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 юли 2022 15:26

С Ван Дайк.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 19 юли 2022 16:07

mikata написа:Ако отпаднем от евротурнирите, август и
септември до пускането на новите членски карти през октомври приходи почти няма да има. Така,че поне двама ще трябва да се продават, ако има добри оферти. Трябват и пари за Насиру и НАП. Спонсори се вижда,че няма.

Да бе, айде стига с това пораженческо мислене. Първо, вече сме събрали към 1,5 милиона от картите, отделно ще влезе още толкова, дори и да отпаднем от маляките, т.е. 3 милки - това ти е бюджета за 3 месеца, т.е. август, септември и октомври. Това е само от феновете и само до момента. Да речем, че за следващите 3 месеца ще съберем още поне 1 милион, т.е. ще има за нормален бюджет и за ноември. Отделно Палмите си дават тяхната лепта хората, не можем да се оплачем, или иначе казано, с парите до момента бюджетът до края на годината е вързан.

Обаче идва въпросът като колко се дължи на НАП, ноЙ (тези все ги забравяме) и насрания мохамед (а сигурно има и други), щото няма ни един с топки, дето да ги каже тези неща. Ако за там трябват някакви крупни суми - е, не знам, феновете даваме наистина много, редно е и онзи, дето не следва да му изричам името, да се включи с някой лев, а и онези, дето също не трябва да им изричам името, с 10-те % собственост, да дадат или поне да намерят някой, който да дава. Щото то и аз мога да давам тъпи интервюта по медиите и да живея на гърба на Левски, без да дам една стинка!

Та, както казах, ние като фенове нашето сме си го дали, че и преизпълнили, сега е редно хората отгоре да намерят още спонсори, все пак това им е работата. И дори и само с нашето даване и великанската работа на Мъри, не мисля, че има каквато и да е причина, чисто финансово, да се разпродава който и да е от основните играчи на клуба

П.С. Новите членски, които явно поумряха, щото в клуба са много умни, ще се пуснат в самия край на годината, то няма и как да е иначе, все пак ще важат за 2023
Непринуден написа:

Върни се в “Левски”