Нямам проблеми с лицето, което ни се води собственик, имам проблеми с някои негови действия, и то не само от последната година, а от есента на 1994 насам. И то не веднъж. Но загърбвам личните си пристрастия, все пак говорим за Левски и се старая да съм обективен. Отчитам му като огромен (и единствен) плюс Мъри - не знам как успя да го убеди да дойде, но беше униклано постижение. И до там, друго няма, всичко друго е от мега посредственост до тотален провал, при това без отчитам изобщо факта, че е тотално скъсан откъм пари и има зависимости към разни хора. Спирам за човека, чието име не следва да се произнася дори и като съпруг на много успешна ръководителка на художествената ни гимнастика.
Конкретно за случая - явно са си мислили, че като заявят два стадиона, ще може после да си избират, ама лощо стечение на обстоятелствата и всичките отбори бяха изтеглени домакини. И тогава, като си заявил два стадиона, а БотевЪ само един, за УЕФА е много лесно - БотевЪ пред 1000 човека на националния, ние пред наполовина от това, което щяхме да сме на националния, ще си джиткаме на Герена. И не, не ни е виновен никой, ако бяхме заявили само Васил Левски, понеже сме носители на купата, сега шяхме да сме там, а БотевЪ да си играят където си искат. Но при толкова умни глави, сега сме с половин милка назад, много разочаровани фенове и една торба пари за абсолютно ненужни след този мач седалки за Б и Г.
Но каквото - такова, дано пък на Герена имаме късмет
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Re: Re:TristaNNN
Странджата написа:Всеки е направил съзнателен избор - един да остане, друг - да отиде другаде ( ако, разбоира се, е имал възможност да избира). Да оценяваш един избор като по-успешен от друг е да навлизаш в лично пространство, а това не е кой знае колко прието и цивилизовано. Така че нека не се делим на различно избрали, защото е анахронично днес да се мисли, че изборът е идеологически. Той е прагматичен и според възможностите да живееш така, както искаш.
Много съм далече от мисълта да оценявам нечии житейски избори. Животът е низ от избори и всеки човек живее с последиците от тях, включително и начина на покупка на билети за мачовете на любимия Левски срещу ПАОК и финала за купичката.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

TristaNNN написа:Странджата написа:Всеки е направил съзнателен избор - един да остане, друг - да отиде другаде ( ако, разбоира се, е имал възможност да избира). Да оценяваш един избор като по-успешен от друг е да навлизаш в лично пространство, а това не е кой знае колко прието и цивилизовано. Така че нека не се делим на различно избрали, защото е анахронично днес да се мисли, че изборът е идеологически. Той е прагматичен и според възможностите да живееш така, както искаш.
Много съм далече от мисълта да оценявам нечии житейски избори. Животът е низ от избори и всеки човек живее с последиците от тях, включително и начина на покупка на билети за мачовете на любимия Левски срещу ПАОК и финала за купичката.
Аз също считам, че в случая не си прав - аз например не съм си взел сезонна карта, щото аз си ходя в Ложа 2 или 3, а за там карти няма, отделно няма и как да отида на всички мачове. Затова си вземам златна или семейна членска и си купувам билетчета - така давам повече от стандартната карта и получавам повече, респективно. Сега с ПАОК имах проблем с билетите, но бързо го разреших с една разходка до касите на Герена.
Та всеки с вижданията си, важното е, че всички сме левскари и си обичаме отбора
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
TristaNNN написа:Странджата написа:Всеки е направил съзнателен избор - един да остане, друг - да отиде другаде ( ако, разбоира се, е имал възможност да избира). Да оценяваш един избор като по-успешен от друг е да навлизаш в лично пространство, а това не е кой знае колко прието и цивилизовано. Така че нека не се делим на различно избрали, защото е анахронично днес да се мисли, че изборът е идеологически. Той е прагматичен и според възможностите да живееш така, както искаш.
Какъв избор,какви пет лева?!Шест месеца работа,без пари и за капак на всичко,съкратиха и жената.......................толкова за избора.
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
-
Ако е вярно това за Кордоба, ние го взехме за 300 000 лева преди 10 месеца, а сега давали 2,5 милиона лева, направо да им го носят на ръце до Испания.
Blue_Blood84 написа:Ако е вярно това за Кордоба, ние го взехме за 300 000 лева преди 10 месеца, а сега давали 2,5 милиона лева, направо да им го носят на ръце до Испания.
Айде няма нужда - Кордоба и Сонко държат защитата, без тях сме леш. А е видно, че от ЕКТ може да дойдат доста пари, така че всякакви оферти преди мачовете с маляките и евентуалните след тях, директно са за кофата. Плюс, че феновете събираме доста пари, но така и не знаем като колко и на кого дължим, както и кога са съответните падежи, а само се подхвърля, че положението не било черно, но не било и розово
Непринуден написа:
Ако отпаднем от евротурнирите, август и
септември до пускането на новите членски карти през октомври приходи почти няма да има. Така,че поне двама ще трябва да се продават, ако има добри оферти. Трябват и пари за Насиру и НАП. Спонсори се вижда,че няма.
септември до пускането на новите членски карти през октомври приходи почти няма да има. Така,че поне двама ще трябва да се продават, ако има добри оферти. Трябват и пари за Насиру и НАП. Спонсори се вижда,че няма.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Blue_Blood84 написа:Ако е вярно това за Кордоба, ние го взехме за 300 000 лева преди 10 месеца, а сега давали 2,5 милиона лева, направо да им го носят на ръце до Испания.
При тая ниска заплата която получава в Левски, по - добре да си стои при нас. Вярвам, че че ще се развие още и ще може да го продаден още по - скъпо. Освен това с кого ще го заменим? С нов Блажевич?
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
С Ван Дайк.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

mikata написа:Ако отпаднем от евротурнирите, август и
Да бе, айде стига с това пораженческо мислене. Първо, вече сме събрали към 1,5 милиона от картите, отделно ще влезе още толкова, дори и да отпаднем от маляките, т.е. 3 милки - това ти е бюджета за 3 месеца, т.е. август, септември и октомври. Това е само от феновете и само до момента. Да речем, че за следващите 3 месеца ще съберем още поне 1 милион, т.е. ще има за нормален бюджет и за ноември. Отделно Палмите си дават тяхната лепта хората, не можем да се оплачем, или иначе казано, с парите до момента бюджетът до края на годината е вързан.
Обаче идва въпросът като колко се дължи на НАП, ноЙ (тези все ги забравяме) и насрания мохамед (а сигурно има и други), щото няма ни един с топки, дето да ги каже тези неща. Ако за там трябват някакви крупни суми - е, не знам, феновете даваме наистина много, редно е и онзи, дето не следва да му изричам името, да се включи с някой лев, а и онези, дето също не трябва да им изричам името, с 10-те % собственост, да дадат или поне да намерят някой, който да дава. Щото то и аз мога да давам тъпи интервюта по медиите и да живея на гърба на Левски, без да дам една стинка!
Та, както казах, ние като фенове нашето сме си го дали, че и преизпълнили, сега е редно хората отгоре да намерят още спонсори, все пак това им е работата. И дори и само с нашето даване и великанската работа на Мъри, не мисля, че има каквато и да е причина, чисто финансово, да се разпродава който и да е от основните играчи на клуба
П.С. Новите членски, които явно поумряха, щото в клуба са много умни, ще се пуснат в самия край на годината, то няма и как да е иначе, все пак ще важат за 2023
Непринуден написа: