Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот ЕМИЛ » 03 май 2012 17:09

Гаджев ,Тасевски и Грийн сами казака ,че не им се играе в левски когато публиката и медиите ги емнаха след 3-та загуба поред .

такива хора нямат място в Левски .

Методито-уважавам те много чрез твойте коментари ,но мисля че тримата са тук зада дават ,а не да визмат от Левски и да спасяват главата на някой

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 май 2012 17:15

Според мен има някаква медийна галимация. Дарко неведнъж е заявявал как ще напусне клуба, само за да мине в по-голям клуб. Той е национален състезател и това е приоритет за него. Ако е в Китай или Втора израелска лига, никой няма да го гледа. Гаджев се бори във всеки мач вече колко? Три години. Двама смешковци (Костов и Тонев) дойдоха и разказаха играта на тая халфова линия. А Грийн мисля Гонзо го нарочи за картона срещу Търнава, а след това оня с модерния футбол, дето игра с крила и без нападател продължи.
А за това, което правят журналчетата... пресен пример. Когато питаха Рамос за трансфер в ЦСКА. Само чакат и се облизват. Нали се сещаш какво щеше да стане... да речем в този форум, ако Рамос се бе омотал и отговорил: "Защо не?!"
Утре парцалите щяха да гръмнат със заглавия: РАМОС БЯГА В ЦСКА!
И това щяха да са най-купуваните им броеве от месеци насам.
А то после Кристовао, колкото и да ходи да обяснява какво е казал, кой ще му вярва? ;)
Игричките на развален телефон са любими на жълтите журналистчета, а тези дето им вярват...
Обикновено човек вярва в нещо, което има някаква нагласа да вярва в него, но това е вече друга тема...

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 03 май 2012 17:35

tevez написа:На Герена се захласнаха по защитник на Монтана

Тихомир Трифонов в плановете за селекция на Левски
Явно в Левски са се заели сериозно със селекцията за следващия сезон и въпреки, че се очаква тя д абъде предимно от чужденци стана ясно, че сините следят бранителя на Монтана Тихомир Трифонов. Той е твърд титуляр в тима на Атанас Атанасов и е основен стълб в отбраната, като има изиграни 24 мача в А група този сезон.

Както знаем пък в Левски изпитват трудности в защита, като се очертава през лятото да напуснат Сержиньо Грийн, който заемаше по принуда позиция на бранител, но не поднови договора си и се маха. Също така след колебливите си изяви не е изключено и Йордан Милиев да стегне багажа от Герена, а най-вероятно това ще стори Сюлейман Диамутен, който дойде със страхотна визитка от Лече, но от както е при сините показва безобразни игри и най-вероятно ще напусне и заради високата си заплата. Единственият по-сигурен в оставането си в Иво Иванов, на който се очертава да разчита новия треньор Илиан Илиев, след като двамата работиха заедно в Берое.

Този трансфер не е никак лош. Една двойка Тихомир Трифонов - Николай Николов (от Черноморец), например, би се представила по-добре от сегашните ни централни защитници, според мен.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 03 май 2012 17:44

Това изглежда логично, Иво беше сравнително стабилен и изглежда като най-добрият ни централен защитник в момента, така че аз съм за оставането му в Левски.
Само Левски!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 май 2012 17:47

siniq_fen написа:Това изглежда логично, Иво беше сравнително стабилен и изглежда като най-добрият ни централен защитник в момента, така че аз съм за оставането му в Левски.

Шегуваш се, нали?
Ми той и Жуниньо е най-добрият ни централен нападател в такъв случай.
Старокин и той. Та Старокин например не може да си спира топката. А Ивчо... Жал ми е за Иво, но какво да се направи?! Не му провървя на Герена. Симпатично момче е личи си, че се старае, ма като не може...?
Последна промяна от metodito на 03 май 2012 17:52, променено общо 2 пъти.

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 03 май 2012 17:50

metodito написа:Според мен има някаква медийна галимация. Дарко неведнъж е заявявал как ще напусне клуба, само за да мине в по-голям клуб. Той е национален състезател и това е приоритет за него. Ако е в Китай или Втора израелска лига, никой няма да го гледа. Гаджев се бори във всеки мач вече колко? Три години. Двама смешковци (Костов и Тонев) дойдоха и разказаха играта на тая халфова линия. А Грийн мисля Гонзо го нарочи за картона срещу Търнава, а след това оня с модерния футбол, дето игра с крила и без нападател продължи.
А за това, което правят журналчетата... пресен пример. Когато питаха Рамос за трансфер в ЦСКА. Само чакат и се облизват. Нали се сещаш какво щеше да стане... да речем в този форум, ако Рамос се бе омотал и отговорил: "Защо не?!"
Утре парцалите щяха да гръмнат със заглавия: РАМОС БЯГА В ЦСКА!
И това щяха да са най-купуваните им броеве от месеци насам.
А то после Кристовао, колкото и да ходи да обяснява какво е казал, кой ще му вярва? ;)
Игричките на развален телефон са любими на жълтите журналистчета, а тези дето им вярват...
Обикновено човек вярва в нещо, което има някаква нагласа да вярва в него, но това е вече друга тема...

И точно тази "медийна галимация" разваля атмосферата. Тя се превръща в плодородна почва, върху която веднага се засяват жалките мнения на хейтърчета, песимисти, обикновени идиоти и псевдомодератУрчета. И негативизъм извира отвсякъде. Ето това е българската съвременна психология, царе сме да си се пр**бваме само, било то и само чрез негативно мислене.
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 май 2012 17:56

Помнете ми думите обаче: ще подлеят вода на Илиян и ще го провалят. Не знам дали става или не за Герена, но Илиян показа, че може да работи при ненормални условия в Стара Загора - липса на пари, без малко да останат без финансиране, къса скамейка и нерви.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 03 май 2012 18:03

metodito написа:
siniq_fen написа:Това изглежда логично, Иво беше сравнително стабилен и изглежда като най-добрият ни централен защитник в момента, така че аз съм за оставането му в Левски.

Шегуваш се, нали?
Ми той и Жуниньо е най-добрият ни централен нападател в такъв случай.
Старокин и той. Та Старокин например не може да си спира топката. А Ивчо... Жал ми е за Иво, но какво да се направи?! Не му провървя на Герена. Симпатично момче е личи си, че се старае, ма като не може...?

Значи на Грийн му бил виновен Гонзо,щото го "объркал"(сигурно и за ЧК в Търнава е виновен Гонзо),на другите им бил виновен Костов,щото не знам си кво си...Изобщо всеки друг,но не и те самите!Не-е-е...Те са НЕВИННИ!Те НЕ МОГАТ да са слаби!Те НЕ МОГАТ да са виновни!
За Иво Иванов,обаче,няма прошка,нали?Той е бездарникът №1 в Левски!Нищо,че беше защитник №1 на А група,преди да дойде при нас!Той Е виновен!Нали така?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 май 2012 18:14

Е, добре. Не мислиш ли така? Дарко миналият сезон всички го носеха на ръце. Иху, аху, ала бала. Грийн. Дефанзивен халф, дефанзивен халф. Пууу, намерихме го. Изигра страхотно и Лига Европа и мачовете в първенството. Сега - не. Те били дупки.
И кога Иво не е бил дупка. При тях един грешен полусезон и се почва. Ивчо - два сезона не знае къде е. Имало време.
Хммм...я пак.
Гаджев есента какво направи? Четири гола и две-три асистенции при агресивна схема на игра. При пасивното джускане не бил нищо направил. Ми той къде го поставя Мозъкопръскача?
Къде слагаше Костов Йовов? Уууу, нищо не става. Айде бе! Кога Йовов е бил дефанзивен халф? Ясен го върна на титулярното му място. Три мача - три гола.
Изведнъж Йовов вече не е некадърник. Брей, брей!
Ами Дарко и Гаджев при Илиян върнат титулярните си места и станат важни? Изведнъж няма да са бездушници.
Формата е временна, класата е вечна!

Относно червеният картон. Беше ли в Търнава? Понеже по тв-то не се видя какво става всъщност. А и гола му срещу Гент е много повече отколкото червеният картон в Търнава.
Ако има виновник за мача в Търнава, това е Гонзо - сгрешен титулярен състав, сгрешена тактика.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 03 май 2012 20:30

metodito написа:Е, добре. Не мислиш ли така? Дарко миналият сезон всички го носеха на ръце. Иху, аху, ала бала. Грийн. Дефанзивен халф, дефанзивен халф. Пууу, намерихме го. Изигра страхотно и Лига Европа и мачовете в първенството. Сега - не. Те били дупки.
И кога Иво не е бил дупка. При тях един грешен полусезон и се почва. Ивчо - два сезона не знае къде е. Имало време.
Хммм...я пак.
Гаджев есента какво направи? Четири гола и две-три асистенции при агресивна схема на игра. При пасивното джускане не бил нищо направил. Ми той къде го поставя Мозъкопръскача?
Къде слагаше Костов Йовов? Уууу, нищо не става. Айде бе! Кога Йовов е бил дефанзивен халф? Ясен го върна на титулярното му място. Три мача - три гола.
Изведнъж Йовов вече не е некадърник. Брей, брей!
Ами Дарко и Гаджев при Илиян върнат титулярните си места и станат важни? Изведнъж няма да са бездушници.
Формата е временна, класата е вечна!

Относно червеният картон. Беше ли в Търнава? Понеже по тв-то не се видя какво става всъщност. А и гола му срещу Гент е много повече отколкото червеният картон в Търнава.
Ако има виновник за мача в Търнава, това е Гонзо - сгрешен титулярен състав, сгрешена тактика.

Тия симулативно играха с Миньор и нямат място в Левски!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “Левски”