Проблемите на четиричленното семейство, дошло на почивка в България, са проблеми на четиричленното семейство, което е направило своя избор да живее в чужбина, да си купува карти на чуждестранни отбори и да идва на 2-3 домакински мача на Левски, плюс финал за купичката и мач с ПАОК.
Масата в чужбина няма да се юрне да купува абонаментни карти, вдъхновени от тоя призив, щото всички се вълнуват само от финала за купичката и мача с ПАОК, хипотетично. И, не, няма как, хипотетично, чужденците да изкупят картите на българите, понеже масовият картодържател е такъв от години, а всяка нова абонаментна кампания дава преференции на активните картодържатели в началото си. Сиреч, най-напред се продават карти на тях, а за чужденците и българите без карти е каквото остане.
Добре, не сте глорихънтъри, така да бъде. Просто ходите на мач, когато има възможност за трофей или пробив в ЕКТ. Това в никакъв случай не е глорихънтърство, а стечение на обстоятелствата около вас.
Нещото не функционира както трябва от много години, но нещото има да решава далеч по-жизненоважни проблеми в момента. Драмите на 50-100 или 200 човека, направили своя съзнателен избор къде и как да живеят, не са жизненоважни проблеми за нещото.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

-
Ако играехме на националния щяхме да сме между 30 и 40 хиляди, средно по 25 лв на билет отивахме на много големи приходи от билети, дори и с наема на стадиона, но пък нямаше да сме пред герена, където ни е магазина.
-
От тоя мач взимаме 350 000 евро от турнира, плюс 100 000 евро в края на турнира, 300 000 лв да са от билети грубо, магазина да го опразним и отделно тв права...трябва да помислят вече да си оправим тоя НАП, че е срамота.
От началото на новата кампания на абонаментните карти има към 1млн. приходи. Дано преведат нещо и към НАП.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- Странджата
- Контакти:
Re:TristaNNN
Всеки е направил съзнателен избор - един да остане, друг - да отиде другаде ( ако, разбоира се, е имал възможност да избира). Да оценяваш един избор като по-успешен от друг е да навлизаш в лично пространство, а това не е кой знае колко прието и цивилизовано. Така че нека не се делим на различно избрали, защото е анахронично днес да се мисли, че изборът е идеологически. Той е прагматичен и според възможностите да живееш така, както искаш.
- I_Tuk_Froid_Pobedi
- Контакти:
TristaNNN написа:Добре, не сте глорихънтъри, така да бъде. Просто ходите на мач, когато има възможност за трофей или пробив в ЕКТ. Това в никакъв случай не е глорихънтърство, а стечение на обстоятелствата около вас.
К*пеле, ти си няма такъв изр*д, заклевам се...Как точно разбра на кои мачове ходя и на кои не? Без да ти отправям нито една личностна нападка от два часа се опитваш да се заяждаш с мен и да ме уязвяваш на тема кой е по-голям левскар и кой на какви мачове ходи. Жив и здрав да си, повече в тая риторика не смятам да навлизам.
TristaNNN написа:Нещото не функционира както трябва от много години, но нещото има да решава далеч по-жизненоважни проблеми в момента. Драмите на 50-100 или 200 човека, направили своя съзнателен избор къде и как да живеят, не са жизненоважни проблеми за нещото.
И с просто око може да се види, че не става въпрос за 50-100-200 човека, след като билетите се "изкупиха" за минути, а в целия Facebook всеки реве на умряло и търси билети на живот и смърт. "А ний сме сини фенове милиони" ама чак толкова милиони не сме. След като е въпрос на време в OLX и по другите платформи да цъфнат билети от по 200-300-500 лв. за мача докато нормалния фен не е успял да се вреди, значи може би, може би е редно да допуснем, че все пак има шанс нещо да е сбъркано в целия процес. Като контрапункт ти ми вадиш разни личностни аргументи на какви мачове съм ходил и на какви не съм ходил и ми говориш като пиян с туя си. Баси, мислех че заядливците са резервирани за чорбарския форум, ама ей на, тая теза току-що беше опровергана.
Orlovec написа:Днес не успях да си закупя билет
В 10.00 бях на каса на едни, които уж са партньори на евентим, гледаха ме като теле, нямало такъв мач
В 10.15 , вече на друга билетна каса ми казаха че билети няма, свършили
Сега в сайта на Ивентим показва на картата на стадиона, в червено че има свободни места , отдясно на В, но на каса ми казват че билети няма
Може ли да ме посъветвате , адски ми трябват два билета
На касите на стадиона пред сектор А опита ли? Аз към обяд от тях си взех за А сектор. Чета, че все още имало останали за Б и Г сектор на тях.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."
пак ще кажа и с това ще да свърша."
-
Представете си за всяко домакинство в ефбет лигата, ако го правихме това за по 10 мин да свършват билетите колко бързо щяхме да си изплатим дълговете и каква селекция щеше да прави клуба:) Но слабото качество на футбола ни ни е отредила такава посещаемост, даже 6 7 хиляди на мач са много за нашата ефбет лига.
- I_Tuk_Froid_Pobedi
- Контакти:
Orlovec написа:Днес не успях да си закупя билет
В 10.00 бях на каса на едни, които уж са партньори на евентим, гледаха ме като теле, нямало такъв мач
В 10.15 , вече на друга билетна каса ми казаха че билети няма, свършили
Сега в сайта на Ивентим показва на картата на стадиона, в червено че има свободни места , отдясно на В, но на каса ми казват че билети няма
Може ли да ме посъветвате , адски ми трябват два билета
И в момента в Ивентим има единични бройки за сектор Б/Г. Продължавайте да опитвате, има шанс
alexdb написа:honda написа:Нямам представа какви преговори водиш . тези които аз водят имат изрична клауза за не огласяване на съдържанието на договора. Като голяма част от тях са с най-голямата компания в света в сектора( и най-вероятно най-голямата компания в Европа)
- при огласяване на клаузи от договора следват доста сериозни неустойки. Досега не съм чувал някой да е упрекнал въпросната компания,че не и чиста работата.
но да се върнем към Левски - огромна част от разходите на един ФК в България ( а и не само) са към лицензирани от ФИФА лица (клубове, агенти, футболисти). Това ,че взимаме свободни агенти, не значи ,че на клуба струват 0 лв. Би ли посочил ,някъде някой да е обявявал комисионната на агент, заплатата на даден футболист, фиксираните бонуси ?
Ясно ли ти е ,че ако бъде обявена комисионната на даден агент най-вероятно повече няма да работим с въпросния агент. Ако бъдат обявени заплатите е много вероятно да се стигне до скандали в съблекалнята.
За НАП си прав. Колкото и да ми неприятно да призная, плащанията към лицензирани от ФИФА лица са с приоритет( дори и пред тези към НАП).
Пич, явно говорим на различни езици май. Никой не ти говори за оповестяване на договори и клаузи по договори. Става въпрос за нещо много просто - дългове - най-общо към НАП - еди колко си, към агенти и бивши футболисти, третьори - еди колко си, стари задължения към доставчици и т.н. еди колко си - общо в нашият случай 28 млн. или там някъде по спомен по отчетите от миналата година.
И отсреща стоят даренията и т.н., които ти ги показват всеки месец. Но за какво отиват и как намаляват посочените по-горе дългове - нула обяснение. Сори, ама кой конфеденциален договор и какво ще се наруши ако се дава отчет по същия начин какво е покрито с тия дарения? Ми ..... никакви. Ама няма. А всъщност трябва да ги има, защото законът изисква даренията да се използват по предназначение по волята на дарителя. И след като си пуснал кампания, че се набират дарения да си платим вноската от N милиона към НАП не само е препоръчително, ами е задължително тези пари да отидат точно за това (не за нещо друго) и да дадеш отчет на дарителите. Кое на разбра от това?
Има ли такова нещо. Ми няма. Ама то конфеденциалност. Дрън-дрън. Това е информация, която фигурира в годишният отчет който влиза в Агенцията за вписванията. Ама година и половина по-късно. Така че айде недей оправдава старите номерца.
Първо благодаря за "пич" - отдавна не са ме наричали така, но все пак благодаря , повече приляга за обращение към внуците ми , но в никакъв случай не ми е неприятно :0.
Доколкото съм те разбрал искаш да бъдат оповестени колко са дълговете към НАП, колко към лицензирани от ФИФА лица, колко към собствени служители, колко към външни физически и юридически лица без да се посочва към кого какво точно колко се дължи . Като се посочва колко е изплатено като отново не се уточнява на кого колко точно е платено . Това е разбираемо, но не считам ,че това ще има особен смисъл , ако знаеш ,че печалбата от дарения и т.н е отишла за заплати на настоящите футболисти.
Между другото приходите от дарения в момента не са основната част на приходите от фенове. Честно казано основното перо са приходите от фен артикули( от които клуба печели определен процент ,но в никакъв случай всичко) , абонаментни карти и билети.
Лично аз когато дарявам на клуба ,моята воля е клуба да разполага с дарението както намери за добре.