Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- I_Tuk_Froid_Pobedi
- Контакти:
Re: Левски: Всичко около клуба
Пак си такова мамата продажбата на билети. Съгласен съм с предимството на абонаментните карти, така е правилно и редно да бъде. Обаче за чий туй са членските карти като не ти дават никакво предимство? Пускат билетите в Ивентим и настава Дивия запад. На мачове на "човешките" отбори не можеш и да си помислиш да купуваш билети, ако първо нямаш membership. Не помня дали имаше бройка за лимит на билети от един член, но е редно и нещо такова да има - по 2 билета на член или по 4-5 ако имаш семейна членска карта. Много още път имаме да извървим, докато се нормализират нещата и се доближат малко до европейското ниво. Системата на Ивентим е тотал щета и се доказа за пореден път, хората далеч от Сф да пият една студена вода.
-
- Контакти:
I_Tuk_Froid_Pobedi написа:Пак си такова мамата продажбата на билети. Съгласен съм с предимството на абонаментните карти, така е правилно и редно да бъде. Обаче за чий туй са членските карти като не ти дават никакво предимство? Пускат билетите в Ивентим и настава Дивия запад. На мачове на "човешките" отбори не можеш и да си помислиш да купуваш билети, ако първо нямаш membership. Не помня дали имаше бройка за лимит на билети от един член, но е редно и нещо такова да има - по 2 билета на член или по 4-5 ако имаш семейна членска карта. Много още път имаме да извървим, докато се нормализират нещата и се доближат малко до европейското ниво. Системата на Ивентим е тотал щета и се доказа за пореден път, хората далеч от Сф да пият една студена вода.
Като го обяснявах това миналата година под пост на клуба във фейсбук, оправителя на магазина излезе с позицията, че целта на членските карти била друга и ако искаш да си запазиш билети си купи абонаментна. Не виждам какъв е проблема да се пускат билети първо за хората с абонаментни карти, после за хората с членски и най-накрая в свободна циркулация както е в чужбина, но това явно си е до клубната позиция. Най-простото мислене по темата ще покаже, че Левски има много фенове по чужбина които се прибират само за големите мачове и така няма смисъл да взимат абонаментна карта която ще държи дадената седалка празна през останалата част на годината.
- I_Tuk_Froid_Pobedi
- Контакти:
icemanbg33 написа:I_Tuk_Froid_Pobedi написа:Пак си такова мамата продажбата на билети. Съгласен съм с предимството на абонаментните карти, така е правилно и редно да бъде. Обаче за чий туй са членските карти като не ти дават никакво предимство? Пускат билетите в Ивентим и настава Дивия запад. На мачове на "човешките" отбори не можеш и да си помислиш да купуваш билети, ако първо нямаш membership. Не помня дали имаше бройка за лимит на билети от един член, но е редно и нещо такова да има - по 2 билета на член или по 4-5 ако имаш семейна членска карта. Много още път имаме да извървим, докато се нормализират нещата и се доближат малко до европейското ниво. Системата на Ивентим е тотал щета и се доказа за пореден път, хората далеч от Сф да пият една студена вода.
Като го обяснявах това миналата година под пост на клуба във фейсбук, оправителя на магазина излезе с позицията, че целта на членските карти била друга и ако искаш да си запазиш билети си купи абонаментна. Не виждам какъв е проблема да се пускат билети първо за хората с абонаментни карти, после за хората с членски и най-накрая в свободна циркулация както е в чужбина, но това явно си е до клубната позиция. Най-простото мислене по темата ще покаже, че Левски има много фенове по чужбина които се прибират само за големите мачове и така няма смисъл да взимат абонаментна карта която ще държи дадената седалка празна през останалата част на годината.
Именно, първи абонаментните, после членските, после всички останали. Но в България сме царе да обясняваме как нещо не може да стане, както обича да казва и Мъри. Значи аз от Швеция си взех membership за Олд Трафорд, хората си ми пратиха по пощата пластиката, купих си чинно билети за мач и те така. Всичко е отдавна измислено, няма нужда да откриваме топлата вода. Не мога да си представя, че съм дал 200 лв. за членска карта и нямам никаква преференция при закупуването на билет и съм наравно с чичо гаден спекулант в Ивентим. Просто не е сериозно
Дори да имаш абонаментна карта, ако не си от София, трябва да пращаш някой до стадиона, за да ти вземе билет. Малоумщина.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Дори да имаш абонаментна карта, ако не си от София, трябва да пращаш някой до стадиона, за да ти вземе билет. Малоумщина.
Точно така, ето това е малоумщината в случая, а още по-малоумното бе, че в официалното съобщение от клуба, не беше упоменато, че можеш да вземеш билет на другарче с абонаментна карта, ако му знаеш ЕГН-то и имената, та трябваше да го научаваме по други канали.
Колкото до колегите в чужбина, които посещават само финали за купичката и мача с ПАОК, не мога да разбера как дават стотици ойро за карта на Ман. Юнайтед и кой знае колко още за боклуци на англичаните, а не си заделят 50-100 ойро за абонаментна на Левски. Или вместо членска за 200 лева просто да си вземат абонаментна.
Но в България сме царе да обясняваме как нещо не може да стане, както обича да казва и Мъри.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Ако Левски направи чудото срещу ПАОК Солун и елиминира гръцкия отбор във втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите, ще има много по-преодолим съперник в третия, където ще се изправи срещу победителя от двойката Велез (Босна и Херцеговина)/Хамрун Спартанс (Малта).
- I_Tuk_Froid_Pobedi
- Контакти:
TristaNNN написа:W84me написа:Дори да имаш абонаментна карта, ако не си от София, трябва да пращаш някой до стадиона, за да ти вземе билет. Малоумщина.
Точно така, ето това е малоумщината в случая, а още по-малоумното бе, че в официалното съобщение от клуба, не беше упоменато, че можеш да вземеш билет на другарче с абонаментна карта, ако му знаеш ЕГН-то и имената, та трябваше да го научаваме по други канали.
Колкото до колегите в чужбина, които посещават само финали за купичката и мача с ПАОК, не мога да разбера как дават стотици ойро за карта на Ман. Юнайтед и кой знае колко още за боклуци на англичаните, а не си заделят 50-100 ойро за абонаментна на Левски. Или вместо членска за 200 лева просто да си вземат абонаментна.Но в България сме царе да обясняваме как нещо не може да стане, както обича да казва и Мъри.
Колегите от чужбина, които бяха в събота на мача със Спартак Вн., а преди това през деня отдадоха своята скромна помощ за почистването на сектор В в инициативата на Трибуна Левски не им е проблем да си заделят 100 ойро за абонаментна на Левски. Просто не виждат смисъл да вземат мястото на някой, който може да присъства пълноценно на всички мачове, при положение че има много други канали за помощ на клуба. Благодаря за заяждането иначе, но доста нелепо..
I_Tuk_Froid_Pobedi написа:... Просто не виждат смисъл да вземат мястото на някой, който може да присъства пълноценно на всички мачове, при положение че има много други канали за помощ на клуба... .
Не е голям проблем, че 50-100 или 200 човека от чужбина, евентуални притежатели на абонаментна карта, няма да присъстват на мачовете ни от първенството, така или иначе стадионът не се пълни на 100%.
Също така, изобщо не е проблем, че същите тези 50-100 или 200 човека няма да присъстват на финала за купичката или мача с ПАОК, когато стадионът се пълни на 100%, защото местата им се пускат в свободна продажба, ако не се възползват от привилегията да си вземат запазеното за картодържател билетче.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- I_Tuk_Froid_Pobedi
- Контакти:
TristaNNN написа:I_Tuk_Froid_Pobedi написа:... Просто не виждат смисъл да вземат мястото на някой, който може да присъства пълноценно на всички мачове, при положение че има много други канали за помощ на клуба... .
Не е голям проблем, че 50-100 или 200 човека от чужбина, евентуални притежатели на абонаментна карта, няма да присъстват на мачовете ни от първенството, така или иначе стадионът не се пълни на 100%.
Също така, изобщо не е проблем, че същите тези 50-100 или 200 човека няма да присъстват на финала за купичката или мача с ПАОК, когато стадионът се пълни на 100%, защото местата им се пускат в свободна продажба, ако не се възползват от привилегията да си вземат запазеното за картодържател билетче.
А голям проблем ли е едно четиричленно семейство да даде 1000 лв. (примерно) за абонаментни карти, за да присъства на 2-3 домакинства по време на лятната им почивка в България? Ами ако масата привърженици в чужбина се юрнат да взимат абонаментни карти, вдъхновени от горенаписаното, да не би да стане така че да не останат места за феновете, живеещи в България (хипотетично)? И изобщо самият призив да си купим абонаментна карта с ясното съзнание, че няма да можем да присъстваме на повечето мачове от сезона с основната идея, че ще имаме запазено място за дербитата. Не е ли това най-голямото "глорихънтърство", в което същите тези опитват да вкарат другите?
Аз билет за мача с ПАОК си взех, както и за всичките ми приятели, с които искаме да сме на стадиона. И за купата взех билети за приятели и познати, макар и аз лично да бях възпрепятстван да отида. Но когато нещо не функционира както трябва или може да се подобри е важно да се каже, а не да се дават акъли как да заобиколим проблема.
Днес не успях да си закупя билет
В 10.00 бях на каса на едни, които уж са партньори на евентим, гледаха ме като теле, нямало такъв мач
В 10.15 , вече на друга билетна каса ми казаха че билети няма, свършили
Сега в сайта на Ивентим показва на картата на стадиона, в червено че има свободни места , отдясно на В, но на каса ми казват че билети няма
Може ли да ме посъветвате , адски ми трябват два билета
В 10.00 бях на каса на едни, които уж са партньори на евентим, гледаха ме като теле, нямало такъв мач
В 10.15 , вече на друга билетна каса ми казаха че билети няма, свършили
Сега в сайта на Ивентим показва на картата на стадиона, в червено че има свободни места , отдясно на В, но на каса ми казват че билети няма
Може ли да ме посъветвате , адски ми трябват два билета