Левски: Бивши играчи и треньори

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Бивши играчи и треньори

Мнениеот tevez » 20 май 2012 17:58

Гошо Петков: Говори се, че Левски ще има нов президент

"Няма как да се върна на "Герена", докато Батков е начело на клуба. връщам се в Славия", обяви опитният страж
Бившият вратар на Левски - Георги Петков анонсира, че във футболните среди все по-усилено се говори, че през лятото Тодор Батков ще освободи синия клуб от присъствието си.

"Раздялата ми с Левски не стана така, както трябваше. Не се получи като нормалните хора. Можеше да се срещнеме със собственика, но в последните 2 месеца тогава нямах контакт с президента. И до ден днешен не съм разогварял с Батков. Когато всички говореха за мен и бях уникалния Гошо Петков, той винаги ми пишеше sms-и и не ме забравяше за всякакви поводи - победи след мачове, семейни празници и т.н. А сега ме забрави! Моето обяснение е, че ако бях помислил малко, щях да се досетя че и аз ще напусна така Левски, тъй като той постъпи така и с доста хора преди мен. Например с Топузаков. Точно това ме обиди най-много, а именно че се усъмниха, че съм продал мач. Но искам да разберете, че в такива отбори като Левски, ЦСКА и Литекс, това са големи отбори, в които никой няма да тръгне да продава мач. По принцип това се случва в малките отбори. Батков не го е обявил публично това, но го направи чрез свои хора, а България е малка страна и се разбират тези неща", заяви опитният страж в студиото на ТВ7.

"Ако Батков напусне Левски през лятото, както се говори, бих се върнал в тима. Сега обаче няма как да седна с него, много съм му обиден", сподели любимецът на сините фенове.

"Преди да си тръгна от Герена аз имах 2 оферти и тогава му казах на Батков, че може би е дошло времето да напусна, но той ми се молеше да остана и заради тази идея останах лоялен към Левски. Вече 10 години бях в Левски и имах да получавам и доста пари. Аз с него имах личен договор, чрез който имахме лични взаимотношения. Не е прекратен договора между мен и него. Той все още ми дължи пари. По всяка вероятност в името на Левски ще се откажа от тези суми и няма да си търся тези пари", обясни Петков.

"Държа да уточня, че с Левски като клуб нямам никакъв проблем. Даже все още поддържам контакт с доста от момчетата в тима".

"Иначе Гонзо стоеше между мен и Батков. Аз му казвах на Георги Иванов какво да предаде на Батков и обратното. Аз на Гонзо не се сърдя. Ще ви кажа нещо, което никой не го знае - Батков искаше да освободи Гонзо още по времето докато той беше футболист. Лично аз два пъти съм ходил при президента да го моля да го остави и да му кажа, че прави голяма грешка", разкри бившият национал.

И точно зари това ми е неудобно, че по този начин се радзелих с Левски, защото не съм бил 1-2 години в клуба, а 10 и съм спечелил всичко", добави с болка опитният страж.

"Ако ще се връщам в България да играя отново ще е в Славия. Там имат много добър президент в лицето на Венцислав Стефанов и за 100-годишнината на клуба искам да им помгона да си изпълнят целите", завърши Петков.

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Георги Петков: Батков напуска Левски през лятото

Мнениеот Messinho » 20 май 2012 17:58

Бившият футболист на Левски Георги Петков, който от новия сезон ще играе в Славия, заяви пред ТВ7, че през лятото Тодор Батков ще напусне "Герена".
"При този президент, Тодор Батков, не. Но през лятото той си тръгва - така чувам. Така чувам. Ще видим".
Стражът допълни, че под ръководството на Иво Тонев "сините" ще се върнат към победите.

http://www.sportabg.com/drugi/top/44779 ... ez-lyatoto

Аз мисля, че това няма да се случи това лято.
Последна промяна от Messinho на 20 май 2012 19:18, променено общо 1 път.
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Бивши играчи и треньори

Мнениеот tevez » 20 май 2012 17:58

Ненужният Арс със седми гол в Китай

Холандецът точен от дузпа при поражение с 1-2 от Ляонинг

Преотстъпеният от Левски в Китай нападател Сьорд Арс вкара седмия си гол от началото на сезона за своя Тянджин Теда.
Холандецът бе точен от дузпа при поражението като гост от Ляонинг с 1-2 в среща от 11-ия кръг на Висшата лига.
Ненужният на Герена футболист се разписа в 82-ата минута, с което изравни резултата, но в самия край на срещата домакините успяха да се доберат до 3-те точки след нов гол от бялата точка.
Така Арс се изкачи до 2-та позиция при реализиторите, а лидер е Кристиян Даналче от Янгсу Шунтян с попадение повече.
В класирането Тянджин е 10-ти с 13 пункта, докато първият Гвангжу Евъргранде е с 22.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Re: Георги Петков: Батков напуска Левски през лятото

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 20 май 2012 18:09

Messinho написа:Бившият футболист на Левски Георги Петков, който от новия сезон ще играе в Левски, заяви пред ТВ7, че през лятото Тодор Батков ще напусне "Герена".
"При този президент, Тодор Батков, не. Но през лятото той си тръгва - така чувам. Така чувам. Ще видим".
Стражът допълни, че под ръководството на Иво Тонев "сините" ще се върнат към победите.

http://www.sportabg.com/drugi/top/44779 ... ez-lyatoto

Аз мисля, че това няма да се случи това лято.

това мислиш, или това искаш да стане?

Батков е пътник, това е публична тайна вече!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
forumx3
Контакти:

Мнениеот forumx3 » 20 май 2012 18:22

Айде само без да се връща Гошо центъра :)
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_m40k0mtMEG1qfoq6q.gif[/rimg] [rimg]http://i.minus.com/ibsrDieRFGMyR6.gif[/rimg]

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 20 май 2012 18:27

Някое журнале яко се е объркало. Май в Славия щеше да ходи Петков, не виждам с какво може да е полезен на Левски.

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 20 май 2012 18:31

Каза още нещо интересно, когато "Левски" дължи пари на футболист но не може да ги изплати Батков подписва личен договор с играча, така клуба официално не дължи нищо а дълга минава на ниво физически лица, при тази схема играча може да бъде мотан с години, може никога да не си получи парите но лиценза на Левски не е застрашен!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
I.A
Контакти:

Мнениеот I.A » 20 май 2012 18:32

Нещо което от доста време знаем, а и събитията в клуба от януари го подсказват.Така, че можем да кажем само чао на Батков.

Потребителски аватар
football_fb
Контакти:

Мнениеот football_fb » 20 май 2012 18:34

За какво им е на Левски Гошо Петков. Върне ли се ще стане същото като с Гонзо. По-добре да си остане завинаги в сърцата на феновете отколкото да се изложи (не казвам, че ще се случи ... просто предположения). А и какво му е на Пламен Илиев - един добър млад вратар, който дава всичко от себе си във всеки мач!
За всички, които обичат футбола: http://on.fb.me/T5nKCm - най-голямата група фенове на великата игра!

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 20 май 2012 18:45

Messinho написа:Бившият футболист на Левски Георги Петков, който от новия сезон ще играе в Левски

Какава е тази шитня? :shock: От следващия сезон Петков отива при бате Венци. Намерил си точно от кой сайт да ни поустваш новини(нищо лично към Ралка :oops: ) Иначе това, че Батков напуска след края на сезона, се знае отдавна.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Левски”