Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

shammi
Контакти:

Re: Георги Иванов-фен тема

Мнениеот shammi » 24 авг 2011 08:27

metodito написа:
magga написа:
metodito написа:
Първо Кокала си беше водил подготовката и трябваше да остане ! Ако си съгласен за Достанич ми е странно как не мислиш като мен :? За Ясен до колко беше треньор и тн никога няма да разберем ... А за кошницата просто помисли и разгледай събитията и безсмислените действия на Гонзо,като Ратко и уволняването на Ясен и факта,че не е подал оставка след 3 години без купа,а Хора с повече успехи бяха гонени след един лош сезон,а някой и след като са станали шампиони ... Та с други думи Гонзо да не е всевиш,че да му се дава безкрайно доверие след като няма резултати ????

Кокала спечели титла благодарение на Гонзо. Отборът играеше много по-хаотично от сега и малко по-подредено от при Ратко.
Пак казвам, и да спечелим титлата, Гонзо като треньор моето доверие трудно ще го върне, особено ако е титла като на Кокала. З а другите не знам. Просто ми се струва, че го нападате доста остро. Не заслужава чак пък така. Кажи: некадърен треньор е и това е. Защо трябва така ...?
Даниеле, не казах, че няма на Острова корупция. Няма доказателства. И Юнайтед и Барса в последните 3 години са най-силните тимове в Европа.
Знаеш ли как ми се иска да е Милан? Ама...

Абсолютно НЕ вярно! Гонзо започна да си плете кошницата за властта в Левски още след контузията в 13-тата минута срещу ЦСКА, когато без него ги бихме - ако помниш??? Тогава скъса предна кръстна връзка и се установи, че му трябват минимум 6 месеца възстановяване. В интерес на истината Гонзо бойкотираше Кокала още при назначението му след като уволниха Вуцов (още по очеизвадно, че Гонзо бойкотира и него - припомням историята с дузпата, която бе определено да бие Хичо) така, че не му е чиста работата изобщо. Пък и аз още веднъж да попитам колко очевадно важно гола е вкарал Гонзо, които са решили важни мачове???
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 авг 2011 08:33

Пък и аз още веднъж да попитам колко очевадно важни гола е вкарал Гонзо, които са решили важни мачове???

:shock:
Верно почнахте да се излагате!
Почни отзад напред и брой, ако искаш, но се съмнявам, че искаш...

shammi
Контакти:

Мнениеот shammi » 24 авг 2011 08:51

metodito написа:
Пък и аз още веднъж да попитам колко очевадно важни гола е вкарал Гонзо, които са решили важни мачове???

:shock:
Верно почнахте да се излагате!
Почни отзад напред и брой, ако искаш, но се съмнявам, че искаш...

Нямам намерение да споря, но от над 380 изиграни мача той има 162 гола от които 15 срещу ЦСКА - това е! За мен това не е очевадно резултатен нападател, а и имах предвид важни голове като този в 93-та минута срещу ЦСКА за купата ))))))))) и май с това се изчерпват "важните" му голове.... ;) За нацинални има 33 мача и само 4 гола((( разбираш ли за какво говоря???

п.п. Решаващ гол очеваден пример е гола в 91 минута на Емо Костадинов срещу Франция, който НИ КЛАСИРА НА СВЕТОВНОТО - това исках да ми кажете....
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 24 авг 2011 08:54

Методи е прав,хайде малко повече уважение към футболиста Георги Иванов,наистина се излагате

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 24 авг 2011 10:57

shammi написа:
Нямам намерение да споря, но от над 380 изиграни мача той има 162 гола от които 15 срещу ЦСКА - това е! За мен това не е очевадно резултатен нападател, а и имах предвид важни голове като този в 93-та минута срещу ЦСКА за купата ))))))))) и май с това се изчерпват "важните" му голове.... ;) За нацинални има 33 мача и само 4 гола((( разбираш ли за какво говоря???

п.п. Решаващ гол очеваден пример е гола в 91 минута на Емо Костадинов срещу Франция, който НИ КЛАСИРА НА СВЕТОВНОТО - това исках да ми кажете....

Като най-пресен пример ще кажа, че Гонзо ни направи шампиони при Кокала. Ако не беше той да вади мачовете, щеше да е абсолютен провал годината...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 24 авг 2011 12:06

шампиони при колкала ви направи не Гонзо, нито смешното ви треньорче, а кризата в ЦСКА. Разбит беше шампионският отбор- най-добрите състезатели бяха разпродадени, а парите потънаха в дън земя, изгонен бе треньорът му (от жалките мошеници Томов и Костадинов), беше му отнето законното право да се състезава за влизане в групите на ШЛ, докарани бяха анонимници от всички краища на света( пак от жалките мошеници Томов и Костадинов) и така ПФК Левски стана шампион. а това че се мъчихте цяла година е просто доказателство колко слаби сте били и колко "добър" треньор е кокала... общо взето малко по-добър от гонзо.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 24 авг 2011 12:49

bigbonusprize написа:
shammi написа:

Като най-пресен пример ще кажа, че Гонзо ни направи шампиони при Кокала. Ако не беше той да вади мачовете, щеше да е абсолютен провал годината...

Кой ни направи шампиони?!Айде стига митове и легенди!
Другите 10 човека бяха в отпуск по ..майчинство ли?! :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 24 авг 2011 12:50

Фифи, сещаш ли се мача с Литекс в Ловеч? :)
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 24 авг 2011 13:08

bigbonusprize написа:Фифи, сещаш ли се мача с Литекс в Ловеч? :)

Че кога сме играли с литекс? :mrgreen:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 24 авг 2011 13:09

bigbonusprize написа:Фифи, сещаш ли се мача с Литекс в Ловеч? :)

Абе идеята е,че Гонзо не е играл сам :roll: Както и да го въртим винаги когато той е вкарвал някой му е подавал и някой друг е тичал заради него,а Гарата сам си правеше положенията и си вкарваше или изпускаше.... Да помните Гонзо да е надбягал някой със спринт 30 метра с топка в крака ? Колко гола има изобщо с крак,ама не от 3 метра ? Да беше голаджия ,но до там... Не се реализира в чужбина и това си е,остава един от добрите играчи на Левски,но не от най-добрите поне според мен,а като ръководител може да се сравнява само с :? Абе май няма толкова некадърен

Върни се в “Левски”