metodito написа:magga написа:metodito написа:
Първо Кокала си беше водил подготовката и трябваше да остане ! Ако си съгласен за Достанич ми е странно как не мислиш като менЗа Ясен до колко беше треньор и тн никога няма да разберем ... А за кошницата просто помисли и разгледай събитията и безсмислените действия на Гонзо,като Ратко и уволняването на Ясен и факта,че не е подал оставка след 3 години без купа,а Хора с повече успехи бяха гонени след един лош сезон,а някой и след като са станали шампиони ... Та с други думи Гонзо да не е всевиш,че да му се дава безкрайно доверие след като няма резултати ????
Кокала спечели титла благодарение на Гонзо. Отборът играеше много по-хаотично от сега и малко по-подредено от при Ратко.
Пак казвам, и да спечелим титлата, Гонзо като треньор моето доверие трудно ще го върне, особено ако е титла като на Кокала. З а другите не знам. Просто ми се струва, че го нападате доста остро. Не заслужава чак пък така. Кажи: некадърен треньор е и това е. Защо трябва така ...?
Даниеле, не казах, че няма на Острова корупция. Няма доказателства. И Юнайтед и Барса в последните 3 години са най-силните тимове в Европа.
Знаеш ли как ми се иска да е Милан? Ама...
Абсолютно НЕ вярно! Гонзо започна да си плете кошницата за властта в Левски още след контузията в 13-тата минута срещу ЦСКА, когато без него ги бихме - ако помниш??? Тогава скъса предна кръстна връзка и се установи, че му трябват минимум 6 месеца възстановяване. В интерес на истината Гонзо бойкотираше Кокала още при назначението му след като уволниха Вуцов (още по очеизвадно, че Гонзо бойкотира и него - припомням историята с дузпата, която бе определено да бие Хичо) така, че не му е чиста работата изобщо. Пък и аз още веднъж да попитам колко очевадно важно гола е вкарал Гонзо, които са решили важни мачове???