W84me написа:Няма да е лошо нашите да направят едно турне из страната...
Те подготовка ли ще правят или ще го играят цирк Балкански?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
W84me написа:Няма да е лошо нашите да направят едно турне из страната...
milen.hristov написа:Живко6461 написа:milen.hristov написа:Живко6461 написа:Avanti_Ragazzi написа:валкареджио написа:Васил Божков е много близо до "Гервна".
явно думите на Сираков вече започват да се сбъдват.
заедно с него ще дойдат още няколко бизнесмена и си решаваме проблемите.
Проблемите ще си ги решим само когато Левски и другите клубове в България попаднат в ръцете на феновете си, както е в Германия! И тогава никой няма да е зависим от бащици, пишман бизнесмен и разни хора гледащи само към комисионните от трансферите и черното тото!
Кое гарантира, че наистина ще си решим проблемите с Васил Божков, група бизнесмени и Сираков около тях? Новото ръководство запазва ли се или става бивше? Веднага или след няколко загуби?
...
Как феновете (аз използвам българската дума привърженици) ще вземат клубовете в ръцете си? Как ще ги управляват? Кой и как ще гарантира, че "комисионните от трансферите" (в порочния вариант) и "черното тото" ще бъдат табу за българските клубове? В света, в който живеем.
Новото ръководство със сигурност остава(само може би треньорът е под въпрос, но при всички положения до нова година, а след това семейни причини)
Господин, говорител на промените, вдъхновили сте се! Преминавате на нова орбита. След ежедневното споменаване на Божинов, чалготеките и съпругата му стигнахте до "семейните причини" на Мурсия. Къде ли е Вашата граница на срама?
Май ти нямаш срам, къде видя, че написах, че треньорът не става, слаб е, некадърен, не известен и т.н. НИКЪДЕ!Точно обратното господин отворко и щеше да видиш, ако можеше да погледнеш по далече от носа си един коментар по-нагоре.
Щом по някаква причина е бил треньор на Селта и Атлетико, макар и за кратко значи има все някакви качества, пък и както знаем, камъкът си тези на мястото, може пък неговото да е Левски.Не искаме да се случи, така че след време ако треньорът си тръгне, ние да се чудим какво да правим с играчите, които той е довел, а не се представят добре“, сподели Иванов.
Според опита си да се заядеш с мен, сигурно и Гонзо казваш тези думи, и той няма срам.
Колкото до футболната златка нея не виждам за какво трябва я коментирам, тя е 90% в медиите, като 80% с нефутболни неща , а с личният си живот
blue atak написа:Симеон Райков разочарован, че от Левски не го търсят
08 юни 2014 19:14
Мечтата на крилото да се завърне при сините най-вероятно няма да се осъществи
Лявото крило Симеон Райков е разочарован, че от Левски не го търсят. Техничният бързак се раздели с Черноморец (Бургас) и е свободен агент. Той се надяваше, че новият спортен директор на сините Георги Иванов ще го върне на "Герена" за конкуренция на Антон Огнянов. Въпреки, че финансовите претенции на Райков не са високи към днешната дата никой от отговорните фактори на стадион "Георги Аспарухов" не се е интересувал от него.
Припомняме ви, че Гонзо много харесваше качествата на 24-годишният пловдивчанин. Именно Георги Иванов го доведе в Левски от Ботев Враца през есента на 2011г. Тогава сърцатият футболист изигра 29 мача със синята фланелка, в които заби 7 попадения.
След това Гонзо го взе със себе си и в Черно море, като за моряците Райков реализира 8 гола в 35 срещи.
През изминалата пролет юношата на Локо Пд беше за няколко месеца в Черноморец и в 12 двубоя за акулите вкара 5 пъти!
Към момента Райков продължава да е без отбор и няма представа къде ще продължи кариерата си.
След като мечтаното от него предложение от Левски така и не пристига, той вече очаква оферти и от други тимове.
Спортният директор на Левски Георги Иванов е склонил да остави Дъстли Мулдер в състава, съобщава „Тема спорт“. Причината е, че може да го използва на два поста - като десен бек и централен защитник. На първата позиция „сините“ разполагат с Пламен Крумов. На втората обаче сините изпитват недостиг - Станислав Ангелов прекрати кариерата си, Даниел Димов и Орлин Старокин решиха да не подновят договорите си. Чехът Павел Чмовш пък не е желан повече на „Герена".
Георги Иванов обаче ще започне преговори с Мулдер за намаляване на заплатата му. В началото на миналата година той продължи договора си с Левски до 30 юни 2015 година. А месечното му възнаграждение бе увеличено на 12 хиляди евро. „Сините“ обаче повече не могат да си позволят да плащат такава сума. На „Герена" решиха да редуцират сериозно бюджета и въведоха таван на заплатите. Той е 15 хиляди лева.
Георги Иванов вече проведе две срещи с новия треньор Пепе Мурсия. Испанецът получи подробна информация за играчите в състава. Двамата дискутираха и предстоящата селекция. Специалистът държи да бъдат привлечени ляв бек, дясно крило и халф. Мурсия разгледа и базата на сините.
Долно уйно написа:W84me написа:Няма да е лошо нашите да направят едно турне из страната...
Те подготовка ли ще правят или ще го играят цирк Балкански?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Laetitia написа:Сравнен с анимационните герои, които преминаха през Левски, Симеон Райков е играч от друга планета.
Твърдо съм "за" да се върне! Доколкото знам, има интерес към него от софийското Локо.
konvoec написа:Аз съм съгласен, само че да се избират и хората, които ще представляват феновете. Никак не ми се вярва, че ще проработят нещата напълно, защото 10 000 члена, по 2 лева, по 12 месеца, никак не е много. Може да се направи по-голям, например 10 лева на месец. Това е разумна сума, но най-добрата помощ е да иде човек на стадиона, да си купи билет и да си гледа мача. И дори да не стане напълно тази идея, нищо не пречи да се опита. Всичките пари, които се генерират, в крайна сметка може да отиват за отбора. Много е важно да има доверие. Затова няма да стане с гугутки и разни такива. Трябва да има хора като Антони Джамбазов, който беше от хората наели се да събират пари за юбилея, както и доста неща по организирането му и по мое мнение се справи отлично. Просто да има хора с авторитет, знания и умения, дейни. Това ще изгради доверие у феновете, защото с думи като "не ни трябвате такива" и разни подобни към по-обикновените привърженици на отбора, няма да стане. Трябва идеята да им дойде присърце, да се почувстват обичани, желани в сектор Б, да кажем(малко по женски излиза, ама...). Като всеки разбери, че не си купуват пиене и ядене с парите му, а се използват за Левски(както и не Батков да ги харчи), ще се даряват пари, както и ще се дава и членски внос, ще има и повече членове.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: helic и 10 госта