Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Без цензура!

Мнениеот damyanov1963 » 04 ное 2020 20:20

Непринуден написа:
damyanov1963 написа:
ivo55 написа:Хаха, сините комплекси. Еди си кога си били стигнали 3-ти крък. Уау. Хвала на тия "герои".

Значи ние имаме комплекси, че някога сме стигнали до трети пролетен кръг, а тия дето никога не са стигали, нямат.
Желязна логика, печелиш жълтата фланелка :lol:

Комплексите са при теб. Или рабираш, но се правиш, тоест типичен милиционерски метод или си глупав ако исрено си го вярваш това с кръговете.

Сега с трите предварителни кръга се играят една камара мачове. По твоята логика преодоляването им е равносилно на полуфиналите на ЦСКА. Все пак и при двата варианта стигаш до четвърти съперник. Така би тълкувал кръговете само един глупак или милиционер.

Я бегай и ти да си получиш жълтата фланелка бе фатмак!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 ное 2020 21:11

Моля, припознавачите-специалисти по изписване на отборите в ЕКТ, да коментират защо на мача Истанбул Башакташак - Манчестър Юнайтед, домакините са изписани с цели 4 (четири :!: ) букви, а именно - IBFK? :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

yagarr

Мнениеот yagarr » 04 ное 2020 21:21

Комплексите при милиционерите са ясни. Лично аз нямаше да се обаждам ако Лефски играеше групи на Лига Европа докато ние се борим да влезнем в топ 6 например, но това си е има си хора и хора.Разбирам ги хората са зажадняли за успехи от 10 години не са играли и те групи имат 2 отстранени отбора за тоя период 11 години без трофей..Поне си замълчете иначе ставате за смях ;)

yagarr

Мнениеот yagarr » 04 ное 2020 21:23

TristaNNN написа:Моля, припознавачите-специалисти по изписване на отборите в ЕКТ, да коментират защо на мача Истанбул Башакташак - Манчестър Юнайтед, домакините са изписани с цели 4 (четири :!: ) букви, а именно - IBFK? :mrgreen:

Абе палячо ЦСКА Москва го изписват CSM само ти ли не разбра това да са... Дееба и комплексираните смешници, гледай си смешното отборче да влезне поне в Европа тоя сезон и да оцелее, че групи на Лига Европа в някой друг живот може и да видите отново :mrgreen:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 ное 2020 21:25

Непринуден написа:
TristaNNN написа:
Непринуден написа:Твърдиш, че в белите държави няма нито една фалирала фирма и всеки си изплаща задълженията по-рано или по-късно с разсрочвания? Аз все си мислех, че има фалиращи, както и че е съвсем нормално след това да започнат нов бизнес за препитанието си.

Да, като се замисля, световната икономика и прогреса се дължат точно на фалиралите фирми: Почваш си бизнесчето, хапваш и пийваш, пилееш парата, а сетне фалираш, завличаш персонала си, завличаш стотици партньори, барабар с държавата и хоп - правиш си нов бизнес, нова фирмичка и си свиркаш. Сладка работа. А ако си нагъл и в червата, може да твърдиш, че всъщност си старата фирма, тая фалиралата. :mrgreen:

Защо все си измисляте лъжи или слагате думи в устата ни, които не сме изричали?

Никъде не съ казал, че световния прогрес се движи от фалиращи фирми. Казвам, че има и такива. Може 5 милиарда бизнеса да са печеливши, но все има една фирма губеща. Вие твърдите, че няма и всеки се разплащал, било то и разсрочено. Тук аз или трябва уверено да твърдя, че съм прав, а вие нещо сте изкукуригали или да напусна тази глуповата дисусия. Няма смисъл да споря за нещо толкова очевидно. Съвсем друг въпрос е, че фалиращите дори не са единици, каквито вие не виждате и една по света, а са по-голяма част от регистрираните фирми.

Защото пишете глупости, затова! Опитваш се да ни убедиш, че е нормално фирми да фалират, което е вярно, де, но в същото време твърдиш, че в белите държави може да си фалираш, да си отвориш ново бизнесче и да си свиркаш, като едва ли не, това може да се приеме дори за нормална практика. И всичко това като някакъв локумаджийски аргумент за фалита на ЦСКА, престъпното преместване на Литекс Ловечи и последващото така лелеяно за вас, но и толкова пропагандирано припознаване на недоносчето. Ти в ред ли си, бре? :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

yagarr

Мнениеот yagarr » 04 ное 2020 21:27

Изображение

Аре пали и обратно в мишата дупка.. :mrgreen:

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 04 ное 2020 21:35

yagarr написа:Комплексите при милиционерите са ясни. Лично аз нямаше да се обаждам ако Лефски играеше групи на Лига Европа докато ние се борим да влезнем в топ 6 например, но това си е има си хора и хора.Разбирам ги хората са зажадняли за успехи от 10 години не са играли и те групи имат 2 отстранени отбора за тоя период 11 години без трофей..Поне си замълчете иначе ставате за смях ;)

Динамовци винаги са били такива - завистливи злобари. Плюс че са комплексари. Иначе са с огромни амбиции, мислят се за нещо голямо, но са една кръгла нула. На всичко отгоре припознаха Динамо през 1949г. и са негови фенове. :)
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 04 ное 2020 21:59

Mitata написа:
yagarr написа:Комплексите при милиционерите са ясни. Лично аз нямаше да се обаждам ако Лефски играеше групи на Лига Европа докато ние се борим да влезнем в топ 6 например, но това си е има си хора и хора.Разбирам ги хората са зажадняли за успехи от 10 години не са играли и те групи имат 2 отстранени отбора за тоя период 11 години без трофей..Поне си замълчете иначе ставате за смях ;)

Динамовци винаги са били такива - завистливи злобари. Плюс че са комплексари. Иначе са с огромни амбиции, мислят се за нещо голямо, но са една кръгла нула. На всичко отгоре припознаха Динамо през 1949г. и са негови фенове. :)

Значи според тебе Динамо ви би със 7:2, 7:1, седем и девет пъти подред, така ли да те разбираме?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 04 ное 2020 22:23

bsz1916 написа:
Непринуден написа:И аз имам една простичка молба ама и аз ще бъда отсвирен с елегантна врътка като от стриптизьорки. Утре ЦСКА ли играе или друг (и кой) с Йънг Бойс? Същия въпрос мога да задам и за следващите ни мачове по програма. Кратък и ясен е.

И сега се почва с ама Литекс, ама Етрополе, ЦСКА ама София. Ние не уточняваме ама Динамо, ама Левски на циганите. Левски, то е ясно кои са и без другите уточнения.

Отговорът на този въпрос е съвсем ясен . Утре играе ЦСКА - София ( София ) - преименуван и преместил се в София през 2016 год. Чавдар ( Етрополе ).

На въпроса кой играе ти отговаряш утре играе....

Със сигурност не очавам утре да видя мач Йънг Бойс-ЦСКА - София ( София ) - преименуван и преместил се в София през 2016 год. Чавдар ( Етрополе )

Извинявай ама ти си глупак, а пък синия мод ако иска пак да ме банва.
Дори и грешен отговор да беше дал се очакваше да е примерно Литекс, а не тези педераски словоизлияния, които никой не го вълнуват и никъде по радио, телевизия, УЕФА, ФИФА мача няма да бъде отразен така.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 04 ное 2020 23:18

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Ogxd5YPpY4A[/youtube]
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Върни се в “Левски”