milen.hristov написа:От днес се присъединявам към бойкота на феновете на Левски от сектор А и В. http://www.livesport.bg/vojna-v-sektor- ... 51907.html
Като причина за решението ми освен изложеното в декларацията ще добавя все още продължаващото присъствие на георги иванов в Левски. Този индивид с присъщата му наглост след като за три години донесе на клуба си позволи да влезе на два пъти в съблекалнята на отбора. Този индивид с глупостта, неграмотността и некадърността си превърна любимият ми отбор от клуб с европейско лице в страстен колекционер на калъфки.
Докато този индивид не бъде напълно изгонен от клуба аз няма да стъпя на стадион ''Георги Аспарухов''. Ще се върна на стадиона само при наличието на Наско Сираков в клуба, това ще е ясен сигнал, че в Левски има желание за промяна, всичко останало ще бъде лъжа.
От този момент снемам доверието си към Иво Тонев, който си позволява да благословя мъпетскта глупост.
Снощната победа над ЦСКА освен радотта като след всяка такава, не но си нищо друго положително, в клуба явно липсва желание за сериозна промяна.
Левски в момента няма нужда от подкрепа, а от промяна.
УСПЕХ НА ИЛИАН ИЛИЕВ И САМО ЛЕВСКИ!
Бойкотирай и форума, че да имаме двойна радост!