Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот realno » 28 яну 2025 18:29

obi4am_pirin написа:Има един непроменим факт и той е, че ЦСКА прави и ще разширява базата си, а от там и капиталовата си стойност!
Резултатите ще дойдат!

Да, но при св. Петър. :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 28 яну 2025 18:42

obi4am_pirin написа:Има един непроменим факт и той е, че ЦСКА прави и ще разширява базата си, а от там и капиталовата си стойност!
Резултатите ще дойдат!

Стадионът е нещо прекрасно, както и на всеки един отбор. Хубава и модерна тренировъчна база също, но ако залагаш на същото за някакво голямо като цяло развитие на клуб в България... е това е почти невъзможно.
У нас в началото е иху, а после е тихо. Манталитет, какво да се прави.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 28 яну 2025 19:11

Шапка ти свалям Насе !(ти сваляш гащи но това е друга тема)
Значи, цар си!
Отново си навря къдравите косми в муцуните рогати, обещавайки им 2-3 нови...
Вземай пак 2-3ма безработни индийски водачи на рикши, кажи им че това са бразилчета от 18та дивизия и че ще са новите дзвезди.
Те са лапни шарани и ще ти повярват отново.
Ти си ги знаеш де. Колко пъти ги праща в орбита и все са доволни.
Прибирай парАта и на пролет да заведеш баба Илийца на шопинг, ама тоз път в Милано.
Изображение
Последна промяна от ugly bug на 28 яну 2025 19:14, променено общо 1 път.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 28 яну 2025 19:13

Dust написа:
Резултатите ще дойдат!

Стадионът е нещо прекрасно, както и на всеки един отбор. Хубава и модерна тренировъчна база също, но ако залагаш на същото за някакво голямо като цяло развитие на клуб в България... е това е почти невъзможно.
У нас в началото е иху, а после е тихо. Манталитет, какво да се прави.

Бих се съгласил ако ставаше въпрос за държавна пара!Инвестицията на лична пара води до чувствителност как, за какво и къде се харчи тя!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 28 яну 2025 19:16

Новият стадион с нищо няма да вдигне нивото на отбора от спортно-техническо естество. Двете неща нямат абсолютно нищо общо. Новият стадион в първите една/две години ще повиши зрителския интерес, но след това всичко си се връща в познатото русло. Живеем в България и си знаем идеално манталитета.
Инвестицията в това съоръжение абсолютно никога няма да бъде избита, в случая сериозно трябва да благодарите на Папазки за подаръка.
Последна промяна от Dust на 28 яну 2025 19:17, променено общо 1 път.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 28 яну 2025 19:16

Не знам какво взема Насето ама последните две години удари маркетинг трика у земята.Платихме си дълговете ,че и останаха от тези индийчета.Пък на Цецка арийците не щат да се връщат обратно,който успя да избяга курбан даде и щрака спръсти вече.
Като се изхвърляш като нещо на пясък по-добре ли се чувстваш?
САМО ЛЕВСКИ!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 28 яну 2025 19:23

И ЦСКА се издържаше с частни инвестиции, но умря завинаги и безвъзвратно без много чувствителност и с активната подкрепа на "винаги верните".
Припок от Пирин, това, което си го е написал е валидно, ако парите са спечелени честно, но за кървавите и откраднати пари, които трябва да се изперат, написаното от теб не важи.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 28 яну 2025 19:27

ugly bug написа:Шапка ти свалям Насе !(ти сваляш гащи но това е друга тема)
Значи, цар си!
Отново си навря къдравите косми в муцуните рогати, обещавайки им 2-3 нови...
Вземай пак 2-3ма безработни индийски водачи на рикши, кажи им че това са бразилчета от 18та дивизия и че ще са новите дзвезди.
Те са лапни шарани и ще ти повярват отново.
Ти си ги знаеш де. Колко пъти ги праща в орбита и все са доволни.
Прибирай парАта и на пролет да заведеш баба Илийца на шопинг, ама тоз път в Милано.
Изображение

Както вие повервахте на ГГ :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 28 яну 2025 19:45

gihuelo написа:....

Ако искаш едно басче да хванем, че Шезлонга, Аноракса, Любов и мир и Реално имат повече мнения срещу ЦСКА отколкото за Левски.
Ъглито има уникално чуство за хумор ! Просто вие много му се връзвате . Ако беше говедо, щяхте да сте го направили боК тук.

Първите двама от цитираните нямат никакви мнения за ЦСКА, понеже не си спомням да са писали тук преди 09.09.2016.
Другите двама си пишат редовно в сините теми по сините въпроси и чат-пат успешно се ебават и подиграват с припоците.
Не знам какво е това вашето припошко увлечение да дращите глупости и да ставате за смях, чак мнения ще брои и басове ще хваща... :)))
Колкото до себеподобния ти, съгласен съм, че има добри попадения. Не съм припок да казвам червено на оранжевото. Форумът има нужда от подобен шут, да е жив и здрав.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 28 яну 2025 20:29

Ох , карате ме да се изчервя .
Поласкан съм от вниманието.
Изображение
И все пак, щом ме споменавате значи съм разклатил говеждото ви равновесие.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Върни се в “Левски”