Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот futbolqga » 15 юни 2022 19:00

Jordan1914 написа:
1914.1902 написа:
Eminem написа:Приключихме още преди първия мач. Жалко.
Не може и на домакинската атмосфера да разчитаме, защото ще ни надпеят.

Ако играчите са с твоята нагласа, по-добре изобщо да не играят.

Аз също съм съгласен,че настъпи някакво мега мрачното настроение! Някой да си е мислил,че ще бием Лудите в 2 мача с 4:2 общ резултат?ПАОК определено не са по-добри от Лудогорец!Баси,дайте по-ведро!САМО ЛЕВСКИ!

ПАОК определено са значително по-добри от Лудогорец, в моментното им състояние.

Хич не ми се иска да хвърчим в облаците и да си мислим, че в момента сме някакво страшилище. Да, за вътрешна консумация имаме отбор - можем да бием Спартак Варна и Ботев Враца. Но евротурнирите са съвсем друга бира и ще е глупаво, ако някой реши да критикува отбора, ако отпаднем от ПАОК. Пълна подкрепа за момчетата и да се надяваме на позитивен резултат, но и да не стане - пак заслужават аплодисменти, че въобще се класираха.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 15 юни 2022 19:36

Пичове, дайте по-ведро. Този отбор се развива стъпка по стъпка, даже малко сле по-напред в развитието си. Един мач с ПАОК е прекрасна ориентация да видим къде сме. Ние от този мач само може да спечелим. Най-малко едни 30 хиляди ще се съберем на Васил Левски.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

capnclive
Контакти:

Мнениеот capnclive » 15 юни 2022 19:37

Направете снимка, запишете или каквото и да е този коментар.

Общ 4:2 за Левски

Като цяло гръцкото първенство е долу горе на нашето ниво + 1 топ отбор отгоре. Харе да не им се кланяме на тия толкова.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 15 юни 2022 19:43

Ясно че, ПАОК са силно изразен фаворит. Определено имат осезаемо по-скъпи (което най-вероятно значи и по-добри) играчи на всяка позиция. Най-нормалното е гърците(не че имат много гърци в състава си) да са крайни победители.
Прави впечатление , много високата средна възраст на състава им особено в защита.
Нашите предимства са ,че и двата отбора няма да бъдат във върхова форма.
Отделно ние няма какво да загубим от мачовете с ПАОК - за мен това е шанс да се сравним с един от най-силните отбори на Балканите ,а отделно е шанс и за нашите играчи да се покажат срещу един много сериозен противник.
За мен много добра новина е,ч е Ф.Кръстев остава при нас. За мен той е фундаментален футболист за схемата в която играем.
За мен в момента отбора ни е сравнително добре балансиран и комплектуван- общо взето за всяка позиция имаме по двама равностойни изпълнители.
Аз лично очаквам много от Ив.Попов - да бъде истинския лидер на отбора.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 15 юни 2022 19:46

1914.1902 написа:Нашите трябва да направят всичко възможно мача да се играе на Националния стадион!

Най-напред трябва да си направят сметка дали с приходите от два сектора (А и В) ще избият парите за наема за Националния стадион. Сектор Г сигурно ще е за гостите, а сектор Б ... виновниците за наказанието за компенсация да си купят виртуални билети и да го гледат на видео стена някъде. Очаквам интересен мач между два отлично играещи отбора. Само че единия е оценен на малко над 11 млн. €, докато другия – на близо 58 млн. €. Дано националите в Левски не играят както играха в квалификациите на Лигата на нациите. Освен финансови постъпления отбора ще придобие нещо доста по-ценно. Опит в евротурнирите. Мисля че само Попов, Миланов и Михайлов знаят какво е това животно европейски мач. Колко и да научат, все ще е от полза.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 15 юни 2022 20:18

Кога са мачовете с ПАОК и кога почва шампионата? И кога е финала за Супер купатa?
Инак аз съм доволен от противника, както някой каза - ще си сверим часовника.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 15 юни 2022 20:21

Супер жребий!
При нас положението е win-win.
Миналата година по това време имахме 5-6 футболиста, сега се кахърим, че ни е труден жребия :)
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 15 юни 2022 20:22

alexdb написа:
Eminem написа:Приключихме още преди първия мач. Жалко.
Не може и на домакинската атмосфера да разчитаме, защото ще ни надпеят.

Гледай позитивно на нещата. В тази ситуация Левски няма какво да загуби, а може само да спечели.
Като почнем от пълен стадион и прилични приходи, плюс някой лев от УЕФА, минем през спортния празник, който ще е за всички Левскари, разходка до Солун, а ако това е гарнирано и добра игра ще е супер. А иначе това е топка. Ясно е, че ПАОК са средноевропейски тим и фаворит, но понякога се случва по-мотивираният, а не по-класния отбор да спечели. Ако стане чудесно, ще почнем да мечтаем, пък и за втория кръг може по-слабичък противник да имаме, ако не стане голяма работа. Едва ли сме очаквали да вземем купата. Ние допреди 6 месеца се чудехме ще ни има ли и няма ли да изпаднем, така че трагедия от отпадане от ПАОК няма да правим.

Да, емоцията от такъв мач ще е страхотна, но се надявах да е на по-късен етап, за да имат играчите повече време за подготовка, а и защото и за феновете и за клуба ще е хубаво да отстраним 1-2 съперника.
В крайна сметка каквото стане, разбира се, че няма да правим драми ако отпаднем.

Мачът е далеч във времето и затова сега преобладават повече негативните чувства, но наближи ли, настроението и надеждата ще ме обземат.
Последна промяна от Eminem на 15 юни 2022 20:26, променено общо 1 път.

Jordan1914
Контакти:

Мнениеот Jordan1914 » 15 юни 2022 20:25

capnclive написа:Направете снимка, запишете или каквото и да е този коментар.

Общ 4:2 за Левски

Като цяло гръцкото първенство е долу горе на нашето ниво + 1 топ отбор отгоре. Харе да не им се кланяме на тия толкова.

Кое не е правилно в коментара?

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 15 юни 2022 20:30

NOMER14 написа:Помня 78-а година, когато Лрвски отстрани Олимпиакос след разменени победи и продължения във втория мач. Първия гол в реванша го вкара Милков (лека му пръст). Той току-що бе дошъл, но май можеше да играе само в евротурнирите по законите на червената власт у нас тогава. След една година загина. Начинът му на игра бе от калибъра на Стойчо Младенов.
Лошото е, че помня и отпадането ни от ОФИ Крит девет години по-късно. Реваншът го гледах в един състудент във Варна. Кошмарен мач на гаден стадион. Треньори на двата ни мача с гръцки отбори бяха най-добрите ни - Вуцата и Шпайдела. Формациите ни също бяха силни - на Панов и на Наско.
Тогава отборите им бяха само от гърци.

И къде го гледа реванша с ОФИ (освен по някоя гръцка ТВ), че у нас не го "даваха" и по радиото. Беше в сравнително ранния следобед и само казваха резултата и май чак последните 20-ина минути ги предаваха

Върни се в “Левски”