Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Adramelech » 30 апр 2012 19:25

milen.hristov написа:От днес се присъединявам към бойкота на феновете на Левски от сектор А и В. http://www.livesport.bg/vojna-v-sektor- ... 51907.html
Като причина за решението ми освен изложеното в декларацията ще добавя все още продължаващото присъствие на георги иванов в Левски. Този индивид с присъщата му наглост след като за три години донесе на клуба си позволи да влезе на два пъти в съблекалнята на отбора. Този индивид с глупостта, неграмотността и некадърността си превърна любимият ми отбор от клуб с европейско лице в страстен колекционер на калъфки.
Докато този индивид не бъде напълно изгонен от клуба аз няма да стъпя на стадион ''Георги Аспарухов''. Ще се върна на стадиона само при наличието на Наско Сираков в клуба, това ще е ясен сигнал, че в Левски има желание за промяна, всичко останало ще бъде лъжа.
От този момент снемам доверието си към Иво Тонев, който си позволява да благословя мъпетскта глупост.
Снощната победа над ЦСКА освен радотта като след всяка такава, не но си нищо друго положително, в клуба явно липсва желание за сериозна промяна.
Левски в момента няма нужда от подкрепа, а от промяна.
УСПЕХ НА ИЛИАН ИЛИЕВ И САМО ЛЕВСКИ!

Мъри, ти ли си бе :lol:
Ако това болднатото е истина, то дано да не се случи скоро...
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 апр 2012 19:27

milen.hristov написа:От днес се присъединявам към бойкота на феновете на Левски от сектор А и В.

Твоят "бойкот" прилича на онзи "бойкот на Киряков...Никой не го викаше в национала,обаче той го бойкотираше!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 30 апр 2012 19:30

Боже кажете ми наистина ли съществуват такива Левскари,ей Блу,кажи бе братле аз ли съм луд или наистина има такива фенове на Левски.
Аз ли изперквам......
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 30 апр 2012 19:34

mistreated написа:
Синьо сърце написа:Но пробойните в защитата ви не са по-малко от нашите

Ще ми посочиш ли къде бяха пробойните вчера в нашата защита, като изключим този рикошет, от който никой не би могъл да предвиди накъде ще иде топката. Какви точно положения имахте вие? Колко пъти нашата защита беше надиграна от вашите супер крила?

Радвайте се на победата, имате право на това. Но не изпростявайте, защото наистина бяхте супер зле и вчера. Благодарете се на късмета, защото за малко да се сбъдне желанието ми Карачанака на ушие Илиев от над 30 м.

Изгледай мача добре на записа и ще видиш. Особено споменатите истории на Йовов. И Мболи почти си беше ушит от 40 метра, само късметът го отърва, а рикошетът е факт, но и непокритият Рамос също! На тази логика да не признаем гола ви на 26.02.( първия), щото там бяха едни карамболи, ум да ти зайде. По-слаб Левски няма да видите, никой не казва, че не сме зле, но вие играхте слабо, въпреки че психологическата тежест бе у нас. Пропуснахте златен шанс да затворите шампионата, а имайте впредвид, че Лц е доста по-добър от Левски! А ако погледнеш витрината на мача-корнери, удари във вратата-ще останеш изненадан... Вижте се само колко пъти я изкарахте в тъч с опит за пас! Тезата ви за надиграването издиша отвсякъде, а дузпите само вие си ги виждате. Опити за извеждащи през центъра от 40 метра и безкрайни центрирания-това ви е играта. След мелета ви дойдоха и положенията, но вратарят е част от играта-Мболи що не я хвана на Рамос? На късмета не може да благодарим, защото с рикошет паднахме в Разград, изостави ни с тях в София и преди това в Ловеч, с Черноморец гредата на Дъстли беше изгледана с интерес от вратаря, но така и не влезе. Не обръщайте всичко на късмет- има си и логика.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 апр 2012 19:35

zlatan написа:Боже кажете ми наистина ли съществуват такива Левскари,ей Блу,кажи бе братле аз ли съм луд или наистина има такива фенове на Левски.
Аз ли изперквам......

Много пъти съм го казвал.Той не е левскар!Той е "сираковист"!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 30 апр 2012 19:57

Синьо сърце написа:По-слаб Левски няма да видите

Все си мисля, че и вие няма да видите по-слаб ЦСКА, а и едва ли някога сте виждали... :roll:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 30 апр 2012 20:10

vaskonti написа:

Все си мисля, че и вие няма да видите по-слаб ЦСКА, а и едва ли някога сте виждали... :roll:

+1 За напред не знам, ама до сега по-слаб не съм виждал. Може би при Дочев. Същото се отнася и за Левски. Смятай до къде сме го докарали.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 30 апр 2012 20:15

plamen_ol написа:
vaskonti написа:

+1 За напред не знам, ама до сега по-слаб не съм виждал. Може би при Дочев. Същото се отнася и за Левски. Смятай до къде сме го докарали.

Мдаааааа, безспорен факт...Не е на добро това, но да видим. Някъде вече написах, че качеството по трибуните е далеч напред от качеството на терена, но това са реалностите!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
emigo
Контакти:

Мнениеот emigo » 30 апр 2012 20:30

blue avalanche написа:
zlatan написа:Боже кажете ми наистина ли съществуват такива Левскари,ей Блу,кажи бе братле аз ли съм луд или наистина има такива фенове на Левски.
Аз ли изперквам......

Много пъти съм го казвал.Той не е левскар!Той е "сираковист"![/quote

.
Човека,освен че е сираковист,просто не си е добре психически.Според мен,без да съм доктор-психиатър.
Опитах се,да го игнорирам,но не може защото е модератор.И сега трябва,да му търпя глупостите.
Честита победа на всички левскари.Доволен съм от резултата,най-вече.Мисля,че през първото полувреме и до гола през второто Левски беше по-добрия отбор

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 30 апр 2012 21:44

Милене, ти беше ли на стадиона снощи?

Върни се в “Левски”