Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
Blue_Blood84
Re: Левски: Всичко около клуба
Отпадаме, но поне да напълним хубаво стадиона.
Както писах по-рано, ако ще се отпада предпочитам да е от силен и известен противник! Така, че излизаме и каквото стане... Само ме е яд, че втория мач сме гости, което прави нещата още по-трудни!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
realno написа:W84me написа:Jordan1914 написа:Странджата написа:ПАОК
Гърция
Отдавна не са фактор в Гърция!Ще ги отстраним!
ПАОК завърши на второ място в гръцката Суперлига миналия сезон
И ние без малко да завършим втори.:)
Мисля, че сме от една черга като възможности. Не са непобедими.
Непобедими няма. Ама колко да сме една черга като тия играха четвъртфинал в този турнир? Средноевропейски отбор който си е фаворит отвсякъде.
koisa написа:Както писах по-рано, ако ще се отпада предпочитам да е от силен и известен противник! Така, че излизаме и каквото стане... Само ме е яд, че втория мач сме гости, което прави нещата още по-трудни!
Па е къде е Солун. Иначе този регламент наистина не работи за гостуващия отбор във втория мач.
Победителят с коефициента на ПАОК ли продължава.
Жребият за следващия кръг преди тези мачове ли са?
- darkblue67
- Контакти:
NOMER14 написа:Както писах - нямат гърци в състава си.
Имат седем-осем гърци, но по притеснителното е, че 19 футболисти от състава им според trasfermarkt са оценени на милион и нагоре евра. Ама ще видим, каквото сабя покаже.
alexdb написа:realno написа:W84me написа:Jordan1914 написа:Странджата написа:ПАОК
Гърция
Отдавна не са фактор в Гърция!Ще ги отстраним!
ПАОК завърши на второ място в гръцката Суперлига миналия сезон
И ние без малко да завършим втори.:)
Мисля, че сме от една черга като възможности. Не са непобедими.
Непобедими няма. Ама колко да сме една черга като тия играха четвъртфинал в този турнир? Средноевропейски отбор който си е фаворит отвсякъде.
Много пъти сме били фаворити и след това ....срам. Сега не сме, което ще ни мобилизира допълнително и се надявам да покажем най - доброто от себе си. Да не забравяме, че сега имаме треньор. Факт, който не е за пренебрегване.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
alexdb написа:koisa написа:Както писах по-рано, ако ще се отпада предпочитам да е от силен и известен противник! Така, че излизаме и каквото стане... Само ме е яд, че втория мач сме гости, което прави нещата още по-трудни!
Па е къде е Солун. Иначе този регламент наистина не работи за гостуващия отбор във втория мач.
Аз заради публиката имам предвид... Едно ще бъде, ако изкараме добър резултат и гостуваме и съвсем друго, ако първо изкараме добър резултат и после сме домакини.
R.I.P.