Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Е те ще наливат по 3-4 милиона на година. Що за евтинджос подарък е играч за 50000 евро. които може и да се окаже провал. Нека го видим първо щото ако ставаше така с такива играчи ехее.... Реално визитката му е кръгла нула.
-
Blue_Blood84
Вълчан написа:Е те ще наливат по 3-4 милиона на година. Що за евтинджос подарък е играч за 50000 евро. които може и да се окаже провал. Нека го видим първо щото ако ставаше така с такива играчи ехее.... Реално визитката му е кръгла нула.
Ти втория полусезон гледа ли ни мачовете? Знаеш ли, че Цунами и Уелтон дойдоха от трета бразилска дивизия? Те имаха ли някаква визитка? За 4 5 месеца направиха това, което Найденов и Здравко ги мъчихме няколко години. Цялата зимна селекция на Мъри пасна идеално, почти всички точки те ги спечелиха. Има вероятност от провал от свободни агенти и играчи за по 50 хиляди евро, но ако един не пасне как трябва, не може да си отрече нюха на Мъри веднага. Или ти беше от тия нервните дето винаги са опозиция на всяко мнение тука и да не ти обръщам внимание.
-
sokoleto46
- Контакти:
Гледах новия бразилец Роналдо .Ами...бразилец !!! Бързина,мощ,техника,удари от всякакви дистанции и страхотен с глава !Много ми е симпатичен Мартин Петков и истински се надявах да надгради,но уви...Напоследък нищо не показва.Трябват ни играчи с качества,които са гладни за успехи и изява ! Точно такива играчи търси и намира Мъри.А няма кой да чака нашите "таланти"...
И ще ви кажа нещо друго.По цял свят в много отбори има по един или двама бразилци.Мъри ги прави четирима.Това е чудесно за
самите играчи,за да се чувстват по-добре и да си имат своя среда.Но има и нещо друго важно.Както написах по-горе,винаги съм се
удивлявал какво става ,когато се съберат разни бразилци в националния им отбор.Гледали сме ги поотделно в разни отбори,добри са,но не блестят кой знае колко.Когато се съберат в националния им отбор става нещо удивително,някаква магия ! Същите тези
играчи,които сме гледали в Германия,Франция,Италия,Англия и т.н. събрани заедно стават един страховит отбор.Това имам предвид.Когато трима в атака вече са бразилци+Цунами като атакуващ защитник става друга бира,усещам го!!! Това иска и Мъри,
предполагам.Дано имаме щастието да се насладим на хубав и красив футбол,както и на успехи,за които всички се надяваме и мечтаем ! Само ЛЕВСКИ !!!
И ще ви кажа нещо друго.По цял свят в много отбори има по един или двама бразилци.Мъри ги прави четирима.Това е чудесно за
самите играчи,за да се чувстват по-добре и да си имат своя среда.Но има и нещо друго важно.Както написах по-горе,винаги съм се
удивлявал какво става ,когато се съберат разни бразилци в националния им отбор.Гледали сме ги поотделно в разни отбори,добри са,но не блестят кой знае колко.Когато се съберат в националния им отбор става нещо удивително,някаква магия ! Същите тези
играчи,които сме гледали в Германия,Франция,Италия,Англия и т.н. събрани заедно стават един страховит отбор.Това имам предвид.Когато трима в атака вече са бразилци+Цунами като атакуващ защитник става друга бира,усещам го!!! Това иска и Мъри,
предполагам.Дано имаме щастието да се насладим на хубав и красив футбол,както и на успехи,за които всички се надяваме и мечтаем ! Само ЛЕВСКИ !!!
Колко се събират извън ЕС? Да не се окаже, че привличаме, а няма да можем да ги ползваме заедно. По мои сметки са 7.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
-
sokoleto46
- Контакти:
Сега гледах и Андрей Нунеш дош Сантош.Трябва да ви кажа,че шоуто е гарантирано с тези четирима бразилци !И този е бърз и техничен и стреля от всяко възможно положение.Просто нямам търпение да започнат мачовете !
Утре, жребието, вестниците....
Според мен точно първият противник може да се окаже съдбоносен за бъднините ни до някаква степен, а и за сезона като цяло. Пък след жребието ще има наслада за синята душа - Мъри ще говори.
Според мен точно първият противник може да се окаже съдбоносен за бъднините ни до някаква степен, а и за сезона като цяло. Пък след жребието ще има наслада за синята душа - Мъри ще говори.
Старши треньорът на „Левски“ Станимир Стоилов ще даде пресконференция след жребия за 2-ия квалификационен кръг на турнира „Лига на конференциите“. Церемонията в Нион, Швейцария стартира в 14:00 часа. Брифингът ще се проведе в сряда, 15 юни в хотел „Рила“ в Боровец.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Основен проблем при бразилците е адаптацията. Липсва им храната, климата, езика, баба и мама. Но това няма как да се предскаже и трябва да се рискува. Ако помните имаше един Жеан Карлос, дойде с Жо и Зе. Беше доста техничен и с добър поглед.... Но се оказа нула.
Blue_Blood84 написа:Вълчан написа:Е те ще наливат по 3-4 милиона на година. Що за евтинджос подарък е играч за 50000 евро. които може и да се окаже провал. Нека го видим първо щото ако ставаше така с такива играчи ехее.... Реално визитката му е кръгла нула.
Ти втория полусезон гледа ли ни мачовете? Знаеш ли, че Цунами и Уелтон дойдоха от трета бразилска дивизия? Те имаха ли някаква визитка? За 4 5 месеца направиха това, което Найденов и Здравко ги мъчихме няколко години. Цялата зимна селекция на Мъри пасна идеално, почти всички точки те ги спечелиха. Има вероятност от провал от свободни агенти и играчи за по 50 хиляди евро, но ако един не пасне как трябва, не може да си отрече нюха на Мъри веднага. Или ти беше от тия нервните дето винаги са опозиция на всяко мнение тука и да не ти обръщам внимание.
Не си длъжен да четеш.Нали е форум и има мнения все пак. Мъри не е факир. Има нюх естествено но както писах ако ставаше така с играчи за почти без пари щеше е супер. Опозиция няма как да съм когато се гради нов отбор с минимални финанси. Претенции няма как да има никои. Имаше един филм с Брат Пит за американски бейзбол в които той бе мениджър и с минимални средства успя да направи отбор борещ се за титла. Но до там.
не се дърляйте, всички сме левскари! А Мъри, с това, което направи за няколко месеца, заслужава минимум паметник като на Съра!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
sokoleto46 написа:Сега гледах и Андрей Нунеш дош Сантош.Трябва да ви кажа,че шоуто е гарантирано с тези четирима бразилци !И този е бърз и техничен и стреля от всяко възможно положение.Просто нямам търпение да започнат мачовете !
Този дош Сантош сигурен ли е? Да не се окаже като шведското крило и нидерландските халфове...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!