Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот 1palq4o1 » 14 юни 2022 13:44

tmanolov написа:
TristaNNN написа:Айде, оранжевите лайномети решиха, че няма смисъл да чакат началото на сезона. Свиквайте, ще четем много подобни "новини" от мисирките на ГГ.
От Националната агенция по приходите са приканили Левски да започне по-активно да изчиства задълженията си. Информацията е предадена от "Мач Телеграф".

Ми що изобщо им обръщате Фнимание? Очеизвадно е дори за промият с блиц, пук, самоистина, шоГ, боНба и т.н. мозък на средностатистическия бгстанец, че медиите у нас (поне тези на спортна тематика) са слуги на високия господин и са с постоянно заредени фекаломети в посока Левски. Прсто не ги четете и не им генерирайте трафик - аз в тъпспирт например не влизам от поне 2 години, нищо че чета редовно нюз.бг и оттам ми излизат препратки - как пък не съм правил кликове, бал съм ги

За съжаление само във въпросния тъпспор публикуваха това:
https://topsport.bg/levski/talanti-na-l ... urnir.html

И индивидуални награди за център нападателя и отново за вратаря :)
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 14 юни 2022 14:22

Ми виждаш само заглавието и не четеш нататък - моята позиция е такава :)

П.С. Добре бре, нашите що продължават така тъпо да копират малоумните джурналясти, че жрението за лигата на скъсаняците било утре от 15 часа, като на сайта на УЕФА изрично пише, че е от 13.00 СЕТ, което е 14.00 наше време. даже в момента върви жребието за първи квалификационен кръг - те това се случва, като се вярва на родни джурналясти и не се проверява първоизтичника, а сайтът на УЕФА е на 2 клика и е достъпен за всеки. Мат'риал, баце, после що вярвали на Копейкин, БХ, Славуца или Арвардо...
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 14 юни 2022 14:27

Да ни е честито новото дясно крило Роналдо от втора бразилска дивизия. Дано да бродира и да тормози противниците по същия начин, както Уелтон от другата страна. На 21 години, перфектно.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 14 юни 2022 15:02

Отново Перейра го е докарал, значи ще е добър!
Освен като крило може да играе и като нападател.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 14 юни 2022 15:34

Двамата са нападатели, не се знае кой от тях ще е нападател и кой крило.

Ивелин Попов и Г. Миланов къде ще играят при наличието на тези двамата? Единия ще е плеймейкър, а другия?
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 14 юни 2022 15:43

realno написа:Двамата са нападатели, не се знае кой от тях ще е нападател и кой крило.

Ивелин Попов и Г. Миланов къде ще играят при наличието на тези двамата? Единия ще е плеймейкър, а другия?

Да, сега прочетох, че май ще са двама бразилци и двамата нападатели, но единия може да играе и дясно крило. То няколко дни като пишеше навсякъде, че идва крило... иначе нека да имаме повече играчи, играем на три фронта. Костадинов се махна, де факто излиза 4-ма нови 2-ма напуснали засега, а и ако е вярно, че идва още един бразилец де, че не е потвърдено за втория.

Потребителски аватар
Klaus_GT
Контакти:

Мнениеот Klaus_GT » 14 юни 2022 15:47

realno написа:Двамата са нападатели, не се знае кой от тях ще е нападател и кой крило.

Мъри си знае работата;) Нека има варианти за ротации и смени, че с група от 14-15 основни човека пукаме гуми още преди октомври.

Мен повече ме гложди въпроса кога пускат картите и новия екип. Без да откривам топлата вода, освен от чисто фенското нетърпение да ги пуснат по-скоро, свежите пари са също на живот и смърт
Ние сме славния ЛЕВСКИ Вековен

Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) = ЦСКА-София

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 14 юни 2022 17:39

Klaus_GT написа:
Мъри си знае работата;) Нека има варианти за ротации и смени, че с група от 14-15 основни човека пукаме гуми още преди октомври.

Мен повече ме гложди въпроса кога пускат картите и новия екип. Без да откривам топлата вода, освен от чисто фенското нетърпение да ги пуснат по-скоро, свежите пари са също на живот и смърт

+1914

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 14 юни 2022 18:46

Ако зависеше от мен, абонаментна кампания почваше 4-5 дни след финала с латекса!
Тази еуфория просто не трябваше да се изпуска.
Милан, ако не се бъркам...веднага след Скудетото си пусна абонаментните карти, първо за притежателите ......
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 14 юни 2022 19:32

Някъде прочетох, че Роналдо бил подарък от палмите.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”