Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Левски: Всичко около клуба
Малко вероятно, поне при дисциплината на Мъри. Групички в отборите винаги ще има, това си е човешко.
"Левскари,
С писмо от 08.06.2022 г. подписано от генералния секретар на Европейската футболна федерация Теодорис Теодоридис, UEFA уведомява „ПФК Левски“, че клубът е покрил всички критерии за участие в турнира UEFA Europa Conference League и получава лиценз за сезон 2022/2023 на надпреварата", се казва в публикацията на "сините".
С писмо от 08.06.2022 г. подписано от генералния секретар на Европейската футболна федерация Теодорис Теодоридис, UEFA уведомява „ПФК Левски“, че клубът е покрил всички критерии за участие в турнира UEFA Europa Conference League и получава лиценз за сезон 2022/2023 на надпреварата", се казва в публикацията на "сините".
- Странджата
- Контакти:
Ти да видиш - спортният миннистър ( в оставка) иска да повтори финта на Михайлов - оставка с връщане ( преди това - обръщане на 180 градуса) :) Каква ирония на съдбата - да скачаш на някого, а пък да го повтаряш ...
-
Според гонга дясното крило вече е в София, бразилец от втора дивизия.
То и холандецът беше на часове от подпис,но си почиваше на морето в Италия.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Според шеф от Палмите, ще бъдат привлечен необходимите на Мъри футболисти.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Айде, оранжевите лайномети решиха, че няма смисъл да чакат началото на сезона. Свиквайте, ще четем много подобни "новини" от мисирките на ГГ.
От Националната агенция по приходите са приканили Левски да започне по-активно да изчиства задълженията си. Информацията е предадена от "Мач Телеграф".
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

"Кой каквото сам си направи, никой друг не може да му го направи"
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

TristaNNN написа:Айде, оранжевите лайномети решиха, че няма смисъл да чакат началото на сезона. Свиквайте, ще четем много подобни "новини" от мисирките на ГГ.От Националната агенция по приходите са приканили Левски да започне по-активно да изчиства задълженията си. Информацията е предадена от "Мач Телеграф".
Ми що изобщо им обръщате Фнимание? Очеизвадно е дори за промият с блиц, пук, самоистина, шоГ, боНба и т.н. мозък на средностатистическия бгстанец, че медиите у нас (поне тези на спортна тематика) са слуги на високия господин и са с постоянно заредени фекаломети в посока Левски. Прсто не ги четете и не им генерирайте трафик - аз в тъпспирт например не влизам от поне 2 години, нищо че чета редовно нюз.бг и оттам ми излизат препратки - как пък не съм правил кликове, бал съм ги
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Левски подписа договор с бразилеца Роналдо и ще го представи до часове, съобщи „Тема Спорт“, а източници на dsport потвърдиха информацията. Много е вероятно това да се случи още в рамките на днешния ден. Офанзивният футболист, който може да играе като крило и централен нападател, вече е кацнал в България и е готов да позира със синята фланелка.