Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Serafim
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Serafim » 05 юни 2022 12:34

Аз бях писал, че трябваше да представят новия екип седмица-две преди финала за купата и да играят с него. Със сигурност щяха да са продадени десетки хиляди фланелки до сега. Но за това си трябва сериозна организация и с производителя месеци преди това. Това за мен бе голям пропуск от маркетинговия отдел.
Сега може пак да организират нещо, като се посъбере отбора за първа тренировка да направят ден на отворените врати, да представят екипите с играчите, феновете да си купят, да наблюдават тренировката от трибуните.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 05 юни 2022 12:44

Нещо и за поста централен нападател да кажа. Не виждам Левски на Мъри да играе с типичен консуматор, като Кайседо или Сотиру. По-скоро много по-раздвижен и комбинативен нападател би се вписал в схемата му. Попов вместо Бари на върха няма да е особено подобрение според мен. Ивелин има много качества, но няма вече такава работоспособност, като мароканеца. За съжаление не намирам статистики за асистенции и най-вече за ключови пасове (водещи до голови положения), но Бари със сигурност е замесен в повечето опасни ситуации и голове за Левски. Очевидно голмайстор от него няма да стане, но силните му страни трябва да се използват, а това е движението без топка, пресиране, борбеност и отваряне на пространства за другите. Ако отбора се сработи повече това може да доведе и до повече голове от останлите атакуващи играчи. И все пак ще е хубаво да има някаква реална конкуренция в атака.
До известна степен и Марин може да играе като ЦН, но при него прогреса е... в застой. Илиян Стефанов показа нюх към гола, завършващ удар, комбинативност и добра игра с глава. Би се справил на върха на атаката не по-зле от Петков и Бари.

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 05 юни 2022 15:41

Абе истината си е, че ни трябва тежък таран с физическите възможности да пресира, но и да може да завършва. Пари за такъв обаче, нЕма.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 05 юни 2022 15:44

icemanbg33 написа:Абе истината си е, че ни трябва тежък таран с физическите възможности да пресира, но и да може да завършва. Пари за такъв обаче, нЕма.

Напълно съм съгласен! И все тая надежда, че може да няма пари, но пък да извадим късмет. През годините Херо например доведе страхотни футболисти в един Черноморец, за никакви пари. Случват се и такива чудеса.

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 05 юни 2022 16:09

futbolqga написа:
icemanbg33 написа:Абе истината си е, че ни трябва тежък таран с физическите възможности да пресира, но и да може да завършва. Пари за такъв обаче, нЕма.

Напълно съм съгласен! И все тая надежда, че може да няма пари, но пък да извадим късмет. През годините Херо например доведе страхотни футболисти в един Черноморец, за никакви пари. Случват се и такива чудеса.

Днес гледах компилация на Гара Дембеле. Е този е с класи дори над Найджъл въпреки че Найджъл ми беше по симпатичен като профисионализъм. Просто човека си е таран.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 05 юни 2022 16:10

futbolqga написа:

Такъв винаги може да се намери... Въпросът е, че няма останали пари в бюджета за заплати... Ако някак се освободим от Димитров и Костадинов, може да се вземе нападател. Мъри го каза вчера, че предпочита крило пред нападател в момента.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 05 юни 2022 16:32

За Димитров и Костадинов според мен има доста интерес. Колкото и да не ги слуша главата, в тях има хляб, особено у Костадинов. Би трябвало да се разделим с тях и надеждата ми е да вземем двама играчи на тяхно място - крило и централен нападател. Просто в момента нямаме дори и минимална скамейка, което много ме притеснява.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 05 юни 2022 17:53

Май двамата в пакет ще ходят обратно в Септември по същата схема - без пари и с процент от бъдещ трансфер. Мъри иска да се раздели с тях на всяка цена. Иначе и аз съм на мнение, че в Костадинов има много хляб.
Някой знае ли какво става с Иван Тилев? В Септември изглеждаше много обещаващ. Последно май в Арда.
А за Робърта казах мнение преди - ако Мъри разполагаше с него в Левски, нападатението щеше да е доста по-резултатно... Дембеле избухна един сезон и реално бе много правилна продажбата му - вероятно щеше да спре да играе със същия интензитет, ако не бе реализирал трансфер. Дори и да бе показал професионализъм и да се раздава за отбора (което май май не е нещо, с което се славеше...) не знам дали щеше да продължи да държи такова ниво. Реално никъде не се реализира след това.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 06 юни 2022 09:01

Мъри давал на Херо видеа с набелязани играчи да му споделя оценките за тях. За мен това е добре, понеже Херо се е доказал и в Черноморец, и в Берое с докарването на свободни агенти. Отделно на Мъри сигурно му и гръмнала главата да движи всичко в Левски.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 06 юни 2022 10:19

Нидерландеца идва днеска, в събота е играл 85 мин, общо 30 мача за сезона, той ще е във форма. По-добре титуляр за втория отбор на Спарта в третото ниво, отколкото резерва в първия отбор, а и като знаем какво е нивото на нашата родна ефбем ти лига, нищо чудно третото ниво в Нидерландия да е по-добро. Имали сме план Б и план Ц за ново крило, това е от Трибуна Левски в тубата.

Върни се в “Левски”