Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Kotooshu » 30 май 2022 13:17

Тези ги Обиха :)))

100 години "Левски" София - вековни поздрави от цял свят
44 мин ·
Приятели, басейн се пълни от две тръби. Ако обемът на басейна е Х, а скоростта, с която пълнят двете тръби, съответно, У и Й, и ако Левски е спечелил последните си пет купи на България срещу един и същ клуб, който обаче е бил с три различни имена, но всъщност е два отделни отбора, и ако предпоследният ни съперник е майка на последния ни, а първият и последният в тази серия нямат допирна точка помежду си, освен същото име, то в кой отбор си мисли, че преминава Асприля? И втори въпрос, на кой тарифен план на Мобилтел е брат ми?

Изображение
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 30 май 2022 13:18

“Към НАП не се изплащат редовно вноските в момента. Имаме споразумение до декември, към което се водят правни разговори. Не ги обслужваме в последно време, но имаме документ, че няма изискуеми в момента задължения. В момента ние не сме изряден платец, но държавата е добър стопанин и дава толеранс, като се вижда, че се работи. Все по-засилен интерес към Левски. Виждат се приходите и държавата би била много лош стопанин, ако ликвидира Левски на някакви такива основания. Въпросът е каква е перспективата и плановете. Виждате, че ситуацията в Левски значително се подобри. Държавата няма да посегне да ликвидира клуба, защото така се прави - ще дадеш на длъжника глътка въздух, а няма да го убиеш", обясни Ивков.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 30 май 2022 13:22

Общо взето си повтаря едно и също всеки път.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 30 май 2022 13:26

Нали лихвите са убийствени по думите на Ивков, а и новите задължения се трупат, ясно е, че се разчита на сдружението да се чисти към НАП, ама как е тръгнало сдружението .......

tochavos написа:

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 30 май 2022 13:31

Наказателната лихва на НАП беше 10%+реалната пазарна,която поне миналата година сигурно е 2-3%.
САМО ЛЕВСКИ!

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 30 май 2022 13:55

vlong написа:Наказателната лихва на НАП беше 10%+реалната пазарна,която поне миналата година сигурно е 2-3%.

Тцъ, пак си е 10%, щото основната на БНБ е 0%. Не че 10% е малко де. С две думи - това, дето го събархме преди 2 години, е отишло за лихви, т.е. все едно нищо не сме платили, а се е трупало и ново. Наистина дразни тази липса на прозрачност и повтарянето като папагали на заучени фрази тип: Бяхме на ръба на пропастта, но с увереното ръководство на президента ни направихме решителна крачка напреТ.

Да се казва истината и да продължаваме с кампаниите - едни 6-7 милки сигурно ще влязат само от феновете (може и повече, зависи от представянето в Европа) - това ти е горе-долу всичко към НАП и НОИ, не виждам какъв е проблемът да се каже истината, но със задължително позоваване с имена кой, кога и колко от дълговете е формирал, и да ги съберем. Ама тогава ще лъсне и несъстоятелността на собственика ни, та затова си мълчим и се правим на такива, каквито никога не сме били
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 30 май 2022 13:58

Тези камъни на Ивков в чия ли градина са, че ми е интересно:

"Не трябва да допускаме това, което се случи с последните дела. Да направиш 12 трансфера, без един да е истински футболист. След отва да разтрогнеш така, че да плащаш."
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 30 май 2022 14:05

Ти го казваш сам, аре, баста на тези подхвърляния и догади!
Ако ще казвате истината, да я казват, ако ли не, по добре да си траят защото с риск да обидя Ивков и да ми скочат хората, по едно време мислех, че ми говори Краси Усмивката.
Ако ще на всички да им лъсна гъзовете, боли ме хОя, аз не съм краднал от Левски!!!

tochavos написа:

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 30 май 2022 14:42

Kotooshu написа:Ти го казваш сам, аре, баста на тези подхвърляния и догади!
Ако ще казвате истината, да я казват, ако ли не, по добре да си траят защото с риск да обидя Ивков и да ми скочат хората, по едно време мислех, че ми говори Краси Усмивката.
Ако ще на всички да им лъсна гъзовете, боли ме хОя, аз не съм краднал от Левски!!!

Е разликата е огромна, Ивков вижда цифрите и проблема, но няма парите да ги реши и затова не ни ги казва, а Краси Усмивката ги създаде тия проблеми и си би камшика, защо не са плащали НАП тогава, а докараха Обертан и Роси. Още се чудя на тоя договор за Белмонт, да играе в 7 мача за отбора, за да не платим над 100 хиляди евро компенсация и тн, а той игра в 6 мача.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 30 май 2022 14:57

Да, ясно.
Ивков, със сигурност е свършил огромен обем от работа.
До колкото си спомням и кампанията "Левски е вечен" се търсеха по 135к на месец за НАП, ама по една или друга причина са го отебали.
Както и да е.

tochavos написа:

Върни се в “Левски”