Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
peliforewer написа:honda написа:peliforewer написа:honda написа:peliforewer написа:Ето това е отборът на Шахтьор Донецк за този сезон, защо Ви ги показвам, тези футболисти днес играха срещу ЦСКА и Лудогорец.За Лудогорец не знам, да кажат други, но ЦСКА игра със състав който едва ли ще видим друг път.По стечение на обстоятелствата ЦСКА загуби с 0-1, а Лудогорец с 0-4 и вече се почна по някои медии/явно спонсорирани от фирми на Домусчиеви/, че видите ли Шахтьр играли с резервите срещу ЦСКА.Тук някои форумни недоразумения веднага се включиха в хора.Гледах ги срещите от време на време и ми се струва, че едни и същи футболисти на Шахтьор играха и в двете приятелски срещи днес.
Пели , играчите си имат имена , провери преди да пишеш иначе пак ставаш за смях. Шахтьор наистина игра с резервите си срещу ЦСКА-София и титулярите си срещу Лудогорец това е истината.
Постни ми игралите в двете полувремена футболисти на Шахтьор в двата мача за да ме увериш.Прегледах някои наши медии, има само футболистите започващи срещата, дори и в сайта на Шахтьор са дадени само титулярните състави.Един въпрос, ЦСКА с титулярите си ли започна мача и второто полувреме младите момчета дали ще играят важна роля в отбора през пролетта.
Пели, ако наистина си гледал мачовете и си на тази възраст ,на която твърдиш че си би трябвало да разбираш руски и щеше да си чул коментара на коментатора на канала на Шахтьор с какъв състав са излезли срещу вас. Но аз съм сигурен ,че ти си по-добре запознат със състава на Шахтьор от него :). Ако се вярва на сайта трансфермаркет ,момчето което ви вкара гола до момента няма записана и една минута за първия отбор на Шахтьор.
Той коментираше на украински, а не на руски :) , гледах само картина от телефона защото бях на работа.Само попитах, защо не се коментира, че ЦСКА също беше с интересен състав.Цървена звезда срещу Левски с титулярите ли игра.
realno написа:
1. Правителството беше ли почти изцяло на ПП-ДБ въпреки, че не спечелиха изборите? - а не се ли замисли върху елементарния факт, че безплатно е само сиренцето в капана за мишки? Не се ли замисли, че точно с подобен ход се легитимира именно този, срещу който се създаде невъзможната четворна коалиция?
2. "Сглобката" се осъществи заради идеята да се променят закони и извърши съдебна реформа, а не да се краде или изпира някого, но беше твърдо наивно от тяхна страна. Лично аз бях против, защото съм по - краен по отношение на партньорство с мутрите. Но това не означава, че са имали лоши намерения т.е. да крадат, но точно обратното. Знам го от хора, които имат вътрешна информация. За това имат моята подкрепа. Ако са щели да крадат, още щеше да има сглобка и всички щяха да са доволни. Факт е, че откакто ГЕРБ не са на власт живота на хората се подобри (чисто финансово), макар да не се пребориха с корупцията, което не означава, че не са желали, а просто не им стигната силите заради липса на мнозинство в парламента. Не се ли замисли, че пътят към ада е постлан с добри намерения? Иначе да, в момента хората са по-добре финансово, но за сметка на външни заеми - типична ситуация като в Гърция около приемането на еврото от тях (какво съвпадение) -последствията ги знаеш, нали? Не съм убеден какви са им били целите, но бяха наевани и изоставени точно като долни мурви
3. Много лесно се съди някой от дивана, но дали щеше да има "сглобка" и да се търси подкрепа от други, ако имаха мнозинство в парламента? Със сигурност не. "Сглобиха" се със съзнанието, че ще пострадат, но въпреки това го направиха, защото искаха да подобрят живота на хората, но под непрестанните клевети от хората на мутрите, хората бяха облъчени и не оцениха усилията им.да, да, и един мармот... Ваньо Костов, когото лично познавам, развива същите теза за "неблагодарния народ"
4. Ако ПП-ДБ бяха крадци, още щеше да има правителство на Кирил Петков, а не малкото ДПС (ИТН) да го свали и по този начин се превърнат в маша на мутрите. В природата по-големият (крадец) изяжда по-малкия (крадец) - нищо ново не се е случило. Тази Зглобка беше създадена от САЩ с ясната цел да има оръжие за Украйна. След като се видя, че оръжието няма да спре дори и от зеления чорап, тази сглобка стана излишна, натискът върху БХ намаля и той и тури краят. Имиджовите щети от "ама то от един път пеераз се не става" обаче остават завинаги!
Разбирам теорията ти да търсиш най - елементарните отговори на сложни въпроси, но го правиш само когато ти изнася - не, нарича се Бръснач на Окам и човекът много ясно и аргументирано го е обяснил (дори и от статията в Уики се добива достатъчна представа). Възрастен човек си, адвокат си и би трябвало да можеш да отсяваш кое истина и кое лъжа, кое клевета и кое лъжа. По това ми приличаш на припоците, които говорят каквото им е изгодно.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:Отговарям директно - този път си с добра основа за дискусия, затова и пиша.
Завършвам с един виц:
- ако някой ти дава ракия, значи има ракия
- ако някой ти дава акъл, значи няма ракия :mrgreen:
Бъди здрав, успешен и с по-малко вяра в Дядо Коледа!

zieek91 написа:По-горе е писано нещо за transfermarkt, което ме подсети да попитам, защо като се напише в търсачката на transfermarkt думата "Динамо" и започват да излизат интересни резултати?
:)
https://www.transfermarkt.com/schnellsuche/ergebnis/schnellsuche?query=dinamo
zieek91 написа:По-горе е писано нещо за transfermarkt, което ме подсети да попитам, защо като се напише в търсачката на transfermarkt думата "Динамо" и започват да излизат интересни резултати?
:)
https://www.transfermarkt.com/schnellsuche/ergebnis/schnellsuche?query=dinamo
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
miro_rz написа:Еее, за малко 147!
Тази вечер моя човек ще мачка!
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Потребители, разглеждащи този форум: bubka, Ioan912 и 23 госта