Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот 1palq4o1 » 26 май 2022 16:50

futbolqga написа:
Kotooshu написа:Да си пожелаем днес малките да бият Славия, макар, че белите били доста силни .

Те хубаво да бият, но слабичък ми се вижда този набор. Няколко пъти ги хващам да погледам, но нито един не изпъква с някакви качества, за съжаление. Това с уговорката, че на тема футболни таланти съм пълен лаик, разбира се.

Кои малки ( набор ) ?
Използвам случая да ви предложа да гледате набор 2011 щом започнат пак първенството
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 26 май 2022 17:28

1palq4o1 написа:
futbolqga написа:
Kotooshu написа:Да си пожелаем днес малките да бият Славия, макар, че белите били доста силни .

Те хубаво да бият, но слабичък ми се вижда този набор. Няколко пъти ги хващам да погледам, но нито един не изпъква с някакви качества, за съжаление. Това с уговорката, че на тема футболни таланти съм пълен лаик, разбира се.

Кои малки ( набор ) ?
Използвам случая да ви предложа да гледате набор 2011 щом започнат пак първенството

ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI
4 ч ·
Левскари,
днес юношите на „Левски“ до 18 години ще излязат в битка за последната крачка към младежката Шампионска лига.
В 18:00 часа на стадион „Александър Шаламанов“ „сините“ таланти излизат срещу „Славия“ във финала за Купата на БФС, а срещата ще бъде предавана на живо от ЛЕВСКИ ТВ във фейсбук страницата и клубния сайт.
За всички, които имат възможността да подкрепят тима, входът за мача е свободен, а за „сините“ привърженици е определен Сектор В.
Да подкрепим момчетата на Елин Топузаков!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 26 май 2022 19:19

2 733 413 лева, уоууу, аз очаквах около 2,5 милиона, екстра сме. Средно над 25 700 лева на ден. Преди вървяхме 21 000 на ден, по-късно 23 000 на ден, сега вече нямам думи, а имаше страх, че това е временно:)))
А се задава нов сезон, мач от евротурнирите на пълен стадион без 3000 места наказание, нови абонаментни карти, нови фланелки, нямаме спирка.:)

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 26 май 2022 19:57

olimpi написа:Може да се направи компромис с Михайлович, не е най-добрият зашитник, но се раздаваше и най-важното сработен е с другите защитници, вече ги ншма онези безумни отигравания с върнатите топки.

Галчев също се включва добра, даде няколко голови паса, но не може да изкара цял сзон, отделно ще ни трябжа още един бек за резерва (някой от школата).

Сега чета че Краев става свободен играч, ето го човека в дясно или алтернатива в атака, Мъри май никога не е обичал тарани.

Божидар ли? Има футбол в него, Мъри може да го използва, ама нещо горе в главата май е...... Не знам дали няма да се има за голяма звезда.

Иначе дано Драган остане! 1+1 не е толкова зле. Спокойно може да се превърне в резерва в един момент.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 26 май 2022 20:17

Наистина много добре изглежда отчета от "Левски е вечен". Гледам финансовия отчет за 2021 и си правя едни такива общи сметки. Издръжката на отбора плюс изплащането на дълга към киселяка и маймуната и регулярната вноска към НАП трябва да дойде около 12-13 млн. лева за календарната 2022 г., по много груби сметки.

Твърдите ни приходи за тази година идват над 9 млн. лева до момента:
"Левски е вечен" - 2.7 млн.
Награден фонд Купа - 150 хил.
ТВ права - 500 хил.
Спонсори и реклама - 5 млн. (условно казано - вероятно ще са повече в действителност)
Евротурнири - 1 млн. (награден фонд + билети при отпадане от първия съперник)

Остават ни потенциални приходи от:
Абонаментни карти за новия сезон
Билети за +/- 10 домакински мача до края на годината
Продажби в магазина - официален екип за новия сезон
Дарения - виртуални билети, преки дарения, "Левски на Левскарите" и други
Продажба на футболисти
Отстраняване на съперник в евротурнирите
Фонд "Солидарност" от евротурнирите

Реално, изглежда силно вероятно тази година да запишем действителна печалба. Въпросът е, че дългосрочните дългове ни висят много тежко на врата. Заемът от над 6 млн. лева към фирмите на Божков падежира през 2023 г., а междувременно вече има и натрупани лихви, според отчета ни. Отделно, парите към Главболгарстрой (по едни информации 3 млн., по други - около 7), падежират през 2025 г. Ако Божков в действителност се откаже от задълженията си, то ще дишаме по-спокойно, макар да трябва много дисциплина през следващите 2-3 сезона, за да се разплатим с Главболгарстрой.

Между другото, някой знае ли защо Главболгарстрой казва, че им дължим 3 млн., а Сираков твърди, че са 7?

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 26 май 2022 20:37

Божидар Краев ли? Дали е във форма? И дали Мъри ще го вземе? Иначе и Кръстев не беше играл доста време, но има добър учител и мотиватор в Левски. Ако Божидар е умен ще се върне, ще слуша какво му се каже и може да изплува отново.
"През зимата полузащитникът беше силно желан от Левски, но до трансфер не се стигна. Самият Станимир Стоилов потвърди това и обяви, че Божидар сам трябва да реши дали иска да играе за „сините“.
Андриан Краев пък поясни, че българският футбол би била последната желана дестинация към онзи момент за брат му."
"Юношата на Левски на практика не игра през целия сезон като има едва 28 минути с екипа на тима при разгромна победа с 5:0 над Келеруп за Купата на Дания. Краев за последно записа цял мач в края на януари 2021 година за португалския Фамаликао, където беше преотстъпен."
https://442.bg/%D0%B1%D0%BE%D0%B6%D0%B8 ... %B4%D0%B0/
Драган е на 30 и за това не го искат. Трябва им 10 години по-млад за да могат да го трансферират. Нека погледнат в ДЮШ. Там има момчета с не лоши показатели, но е необходимо много да ги учат, защото треньорското звено е слабо. Всички треньори в школата задължително трябва да изкарат курсове за ограмотяване. Дали ще е западен специалист на живо, дали ще са лекции и видеоуроци, ръководителите да му мислят. От тази школа излизат физически недоразвити и тактически неграмотни играчи. Техническите умения които притежават по рождение не им помагат много. Показателен е днешният финал на 18 годишните в Овча купел. Спечели отборът с по-грамотен треньор.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 26 май 2022 21:18

Топчо и за треньор на децата не става!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 26 май 2022 21:18

И аз погледнах отчета - не са розови нещата, но не са и трагични. Основният дълг е към Божков и Главбулгарстрой - 14 милиона, към НАП са 4 милиона, а към НОИ - 1,5 милки, т.е. реалният дълг, без Божков, е около 12 милиона. С Главбулгар могат да се водят преговори, с НАП и НОИ е задължително да се водят преговори, но нищо не е фатално. На мен ми стана интересно и като как разходите за екипировка са скочили двойно - от 200 на 400 хилки - предполагам е от найшият добър "приятел" Титко и неговите далаверки.

А днес видях една снимка - поствам с много гнус - и искате с тези да управляваме заедно в името на Левски (за тях слято - вимето, те са свикнали само да смучат - да ме прощава Тристан)? Ми не, няма как да стане - продължавам с карта и сезонна, но в сдружението без мен засега - дано ме опровергаят
Изображение
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 26 май 2022 21:19

Спри с мрънкането човек, сега и юношите ли почна?

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 26 май 2022 21:54

futbolqga написа:Наистина много добре изглежда отчета от "Левски е вечен". Гледам финансовия отчет за 2021 и си правя едни такива общи сметки. Издръжката на отбора плюс изплащането на дълга към киселяка и маймуната и регулярната вноска към НАП трябва да дойде около 12-13 млн. лева за календарната 2022 г., по много груби сметки.

Твърдите ни приходи за тази година идват над 9 млн. лева до момента:
"Левски е вечен" - 2.7 млн.
Награден фонд Купа - 150 хил.
ТВ права - 500 хил.
Спонсори и реклама - 5 млн. (условно казано - вероятно ще са повече в действителност)
Евротурнири - 1 млн. (награден фонд + билети при отпадане от първия съперник)

Остават ни потенциални приходи от:
Абонаментни карти за новия сезон
Билети за +/- 10 домакински мача до края на годината
Продажби в магазина - официален екип за новия сезон
Дарения - виртуални билети, преки дарения, "Левски на Левскарите" и други
Продажба на футболисти
Отстраняване на съперник в евротурнирите
Фонд "Солидарност" от евротурнирите

Реално, изглежда силно вероятно тази година да запишем действителна печалба. Въпросът е, че дългосрочните дългове ни висят много тежко на врата. Заемът от над 6 млн. лева към фирмите на Божков падежира през 2023 г., а междувременно вече има и натрупани лихви, според отчета ни. Отделно, парите към Главболгарстрой (по едни информации 3 млн., по други - около 7), падежират през 2025 г. Ако Божков в действителност се откаже от задълженията си, то ще дишаме по-спокойно, макар да трябва много дисциплина през следващите 2-3 сезона, за да се разплатим с Главболгарстрой.

Между другото, някой знае ли защо Главболгарстрой казва, че им дължим 3 млн., а Сираков твърди, че са 7?

Не съм счети, но ако дълговете ни са толкова не е катастрофално положението, ....докато черепухин не ги изиска (тогава сгъваме цирка).

Иначе би трябвало да се поредуцурат раходите за заплати (Цоневите, Зайков, които взимаха високи заплати) евентуално орязаната на Драган и т.н. Хубчев ни тежи, като и оня маймунек, освен това има Димитровци и други пинокиовци.

Дано черепахин както обеща се откаже от тези пари, дълговете към НАП и НОИ може да се предоговорят и при положителен баланс от около 2 млн. кинта на година ще ги изчистим за 5г. (иначе пият една студена вода)...а ако имаме късмет с пробив в ЕКТ ехее...

Сега по-важното е да си подрепяме отбора (лятоска като се върна в БГ ще заведа малкото левскарче на Герена да види музея и да му взема нещо от магазина, е и за мен де), пълна подкрепа за Мъри и да стискаме палци да намерим читави попълнения вместо Ради и Горанката, както и на мястото на цигането и Костадинов (за този младеж ме е яд малко).
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Върни се в “Левски”