Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот futbolqga » 25 май 2022 17:25

Sstefanov написа:
Kotooshu написа:Левски и Палмите ще пускат NFT -та с легенди на клуба!!!
Уникално!

Не се забърквайте с глупости. NFT, крито мрипто.

Още няма никаква яснота около цялото нещо - не е редно да критикуваме. Ако разни хора могат да си продават селфита като NFT, защо "Левски" да не може да продава ценни исторически кадри?

Което ми напомня, че преди години феновете събирахме някаква сума пари, за да платим за сървъри, където да се съхраняват архивите ни от мачове и събития. Някой има ли спомен какво се случи с цялата история?

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 25 май 2022 19:28

futbolqga написа:
Sstefanov написа:
Уникално!

Още няма никаква яснота около цялото нещо - не е редно да критикуваме. Ако разни хора могат да си продават селфита като NFT, защо "Левски" да не може да продава ценни исторически кадри?

Което ми напомня, че преди години феновете събирахме някаква сума пари, за да платим за сървъри, където да се съхраняват архивите ни от мачове и събития. Някой има ли спомен какво се случи с цялата история?

Щом и другите могат и Левски може, но предпочитам да не се замесвам в тоя скам. На мой близък познат, сина му (на 23) купил NFT, на някаква маймуна за повече от 1000 лева май. И реално даже не притежава маймуната, май.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 25 май 2022 20:48

Има хора предимно навън ,които се чудят какво да си правят парите,Другата простотия е да си купуваш виртуална недвижима собственост в някакви виртуални вселени,става въпрос за милиони.
Ама тук,в България тези измишльотини са обречени
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 25 май 2022 21:20

Миланов беше на гости при Крум Савов.
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 26 май 2022 08:29

Sstefanov написа:
futbolqga написа:
Sstefanov написа:
Уникално!

Щом и другите могат и Левски може, но предпочитам да не се замесвам в тоя скам. На мой близък познат, сина му (на 23) купил NFT, на някаква маймуна за повече от 1000 лева май. И реално даже не притежава маймуната, май.

Да за съжаление има страшно много скамове и ще излизат все повече и повече , а последните седмици са супер тежки като гръмна LUNA и завлече хората с милиарди.
Момчето което е купило маймуната, надали е знаело какво прави и защо му е притрябвало даденото nft, то и за това трябва да се чете.
За нашите какво и да пускат сигурно ще бъде в строго лимитирана серия и надали ще е на някоя голяма борса, лично аз се надявам да направят NFT на онази велика снимка на Гунди и с кеф бих си я купил, стига да е на прилична цена.

Между другото, първият спонсор който Локо Сф представиха, крипто нещо си фен токени бла-бла, е брутален скам.
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 26 май 2022 08:30

България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Testa_di_Legno
Контакти:

Мнениеот Testa_di_Legno » 26 май 2022 12:52

За Михайлович лично на мен ми е малко криво. Доста приличен бек е за стандартите на нашия футбол, а освен това определено даваше всичко от себе си в мачовете. Заслужи своето място в историята на "Левски" все пак, както всички, които бяха част от "оцеляващия" състав през миналия сезон, за да изживеят малкия "ренесанс" в току-що отминалата кампания. Желая му успех!
Само "Левски"!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 26 май 2022 12:55

Чак сега успях да изслушам на спокойствие цялото интервю на Мъри пред Томислав Русев и срам, не срам, ще кажа, че на моменти ми се насълзиха очите от емоции, породени от искрените думи на един честен и прям левскар.
Колко е лесно, когато са ти чисти съвестта и сърцето, дори с простички слова, да се отговаря на всякакви въпроси покрай толкова сложни и замитани през годините клубни проблеми, но и да се предлагат решения, адекватни и възможни при това.
Станимир Стоилов воистина е несметно богатство за институцията Левски в момента!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 26 май 2022 13:03

Да припомня, че приличният за нашите стандарти бек си наби камшика от т. нар. лански оцеляващ състав, походи "за риба" известно време, понеже никой нямаше интерес към услугите му, и се върна, когато замириса на пари от един букмейкър с палмичка в логото.
На такива наемници (в нелошия смисъл на думата) - Благодаря и успех в живота!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Testa_di_Legno
Контакти:

Мнениеот Testa_di_Legno » 26 май 2022 13:10

Не е необходимо да припомняте, но не мисля, че с играта си на терена Михайлович е дал поводи за недоволство, нито преди, нито след "ходенето за риба", дори напротив. За останалото: отдавна вече съм се простил с идеята, че някой - хеле пък чужденец, - е длъжен да играе в "Левски" само за честта, майко, юнашка, тъй че аз поне не се чувствам особено засегнат от това, че е имал някакви финансови претенции. 8-)
Само "Левски"!

Върни се в “Левски”