Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Michael_Buble
- Контакти:
Re: Левски: Всичко около клуба
Бари го виждам като халф, не и като нападател. Няма удар и не умее да се позиционира в наказателното, но за сметка на това е повратлив, техничен, здрав, ще отнема много топки. Ако продадем Краев, а не вземем дефанзивен, то ми се струва, че Мъри може да го пробва по-назад.
Michael_Buble написа:Бари го виждам като халф, не и като нападател. Няма удар и не умее да се позиционира в наказателното, но за сметка на това е повратлив, техничен, здрав, ще отнема много топки. Ако продадем Краев, а не вземем дефанзивен, то ми се струва, че Мъри може да го пробва по-назад.
И аз мисля, че може да свърши добра работа до Краев или като крило. Има физика, повратлив в и има техника да изнася топката. Ако не бъркам в Монтана играеше като крило.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Интересно дали бързакът Алекс Драгич ще успее да реализира мечтата си да облече синята фланелка.
Да, но за целта ще трябва да си я купи от офиц. магазин (на стадиона или онлайн). Четох, че са заредили за последно. Ако има неговия номер да докаже, че е бързак и да реализира мечтата си да облече синята фланелка, а после да се изтипоса във фейсбоклука или инстаграмата, за да събира лайкове ;-)wilge написа:Интересно дали бързакът Алекс Драгич ще успее да реализира мечтата си да облече синята фланелка.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."
пак ще кажа и с това ще да свърша."
През новия сезон освен срещу противниковите отбори ще трябва да борим и срещу оранжево - делиорманските съдии.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Този сезон се превръща в един ренесанс в развитието на клуба.Само като си спомним за началото при дедо Гошо и добродушният Живко Миланов и финала при Мъри и наистина се питаме - това не е ли сън.Сега доста от феновете започнаха да мечтаят, но някои стигнаха доста далеч.Групи на лигата на конференциите, титла,ШЛ.Трябва да признаем че след табелата Калотина се играе друг футбол.Както каза и бижутера Йовов сериозния футбол се прави с пари.
Посоката за развитие на клуба е правилна, но на дълъг път се върви с малки крачки.
Посоката за развитие на клуба е правилна, но на дълъг път се върви с малки крачки.
На мнение съм, че не трябва да натоварваме отбора и нас самите с големи очаквания за титла и групи в ЛК през новия сезон. По-скоро задължително трябва да притиснем максимално Лудогорец през цялото време. Да си взимаме мачовете с добра игра срещу отборите от топ 5 надолу без проблем. Защита на купата и като за начало, ако е възможно суперкупата!
Някак не ми се вижда реално с 15 човека + юношките да преборим Лудогорец. Ще има контузии (надявам се малко и леки), наказания и съдийски тесли. А, видяхме вчера, че без двама основни играчи не е същото...
Някак не ми се вижда реално с 15 човека + юношките да преборим Лудогорец. Ще има контузии (надявам се малко и леки), наказания и съдийски тесли. А, видяхме вчера, че без двама основни играчи не е същото...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Председателят на Управителния съвет на Левски Даниел Боримиров заяви, че клубът е направил последната вноска към бившия си треньор Петър Хубчев и неговия екип и така вече “сините” нямат задължения към него.
Още миналата седмица писах за това, но на един колега от форума не му се вярваше :)
-
futbolqga написа:Председателят на Управителния съвет на Левски Даниел Боримиров заяви, че клубът е направил последната вноска към бившия си треньор Петър Хубчев и неговия екип и така вече “сините” нямат задължения към него.
Още миналата седмица писах за това, но на един колега от форума не му се вярваше :)
Колега, успокои ли се, че напълнихме стадиона пак:)
rane написа:Да, но за целта ще трябва да си я купи от офиц. магазин (на стадиона или онлайн). Четох, че са заредили за последно. Ако има неговия номер да докаже, че е бързак и да реализира мечтата си да облече синята фланелка, а после да се изтипоса във фейсбоклука или инстаграмата, за да събира лайкове ;-)wilge написа:Интересно дали бързакът Алекс Драгич ще успее да реализира мечтата си да облече синята фланелка.
Много добре знаеш какво съм написал. Имам предвид, че: Мъри пет дни няма отговор от Драган; Далибор Драгич е със сина си на Герена, а малкият е започнал футболната си кариера именно тук (друг е въпроса дали има необходимите качества); и обръщението на десния бек което ми прилича на прощално. Прочети го. А за да вляза в тон с теб, фланелка, шапка или шалче на Левски може да се купи и без да се ходи до офиц. магазин (на стадиона или онлайн). Достатъчно е да се мине през подлеза на ЦУМ (сега метростанция Сердика). Там има всичко. Друг е въпросът имат ли право да продават артикули на Левски и ако нямат защо никой не взема мерки. Така ощетяват финансово клуба. Сигурен съм, че артикули на Левски се предлагат нерегламентирано и на други места. Ако от клуба на могат да смогнат физически да обходят всичките тези места, то фенове на Левски могат да подават сигнали къде се продават ментета. Все ще е от полза.