Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
След Ленгрис
NOMER14 написа:Точно след 45 години!
Да ! Какво нещо е съдбата!
Попангелов има една победа на същата дата през 1980 година !
Уникален успех!
- damyanov1963
Бог да прости Петела! Не помня точно годината, един мач Левски - Славия, мисля че завърши 4:3, или 3:2 нещо такова, аз не го гледах, но на другия ден в работата чорбарите коментираха - Тоя е егати левскара!
Понеже на головете на Славия казвал спокойно - гол за Славия, а на тези за Левски викал - Гооол!
Понеже на головете на Славия казвал спокойно - гол за Славия, а на тези за Левски викал - Гооол!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
1914.1902 написа:Уникален успех!
gihuelo написа:NOMER14 написа:Точно след 45 години!
Да ! Какво нещо е съдбата!
Попангелов има една победа на същата дата през 1980 година !
Мда, огромен успех - удивително е как все още имаме спортисти в белите спортове, където уж имаме условия, но все не ни се получава. Иначе аз винаги се бъзикам, че е крайно време да имаме шампион в слалома, с оглед ежедневното слаломиране между паркирали кой където му падне полуидиоти в София :mrgreen:
1914.1902, днес чакаме нещо снежно и нежно, за да отбележим успеха :geek:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
damyanov1963 написа:Бог да прости Петела! Не помня точно годината, един мач Левски - Славия, мисля че завърши 4:3, или 3:2 нещо такова, аз не го гледах, но на другия ден в работата чорбарите коментираха - Тоя е егати левскара!
оставете го Пепи Шублера - добър, лош, няма го вече и няма нужда да му повдигаме кокалите - всичко тръгна от тъпите спомени на заека, а после и влонг го удари на левскарска чест и се включи. Не е ок - дори и когато кюрдъ и г.з. (единствените, родени в България с фамилия ПП) си отидат от този свят, пак няма да хейтя и злословя за тях, след като вече ги няма
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
- damyanov1963
Ами то е грехота при тия ски курорти дето ги имаме да нямаме победители в ските. Като прибавим и Радослав Янков в сноуборда вече си е по-друхо.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Дразня се от такива левашки подигравки към Левски.
Дразня се и от постоянното превъзнасяне и възвеличаване на разни медийни работници.Казал нещо в даден момент в ефира и айдее ,колко е оригинален,остроумен ,разбирач.А в същото време ,в реалния живот може да е пълна скръб,ама там не го виждат.
Сираков бил хазартно зависим -Уууу
Може и така да е,а това че Василев залагал 11 пъти на черно какъв признак е,какво прави на рулетката,защо си е изпуснал нервите и е станал за посмешище?
Не е ли хазартно зависим?Ама за него няма -Ууу.
И щото бил умрял ,давай да ръсим банални вежливости ,от куртоазия,щото нали все пак сме го слушали като коментатор,пък в същото време ,ако умре някой от Чистота дето всекидневно ви чисти лайната пред панелката той е пияницата,лузъра,нещастника,мангала и т.н.Е такива лицемерни клишета ме дразнят.
Много често тези който ги гледаме по екраните са най-големите боклуци.
Дразня се и от постоянното превъзнасяне и възвеличаване на разни медийни работници.Казал нещо в даден момент в ефира и айдее ,колко е оригинален,остроумен ,разбирач.А в същото време ,в реалния живот може да е пълна скръб,ама там не го виждат.
Може и така да е,а това че Василев залагал 11 пъти на черно какъв признак е,какво прави на рулетката,защо си е изпуснал нервите и е станал за посмешище?
И щото бил умрял ,давай да ръсим банални вежливости ,от куртоазия,щото нали все пак сме го слушали като коментатор,пък в същото време ,ако умре някой от Чистота дето всекидневно ви чисти лайната пред панелката той е пияницата,лузъра,нещастника,мангала и т.н.Е такива лицемерни клишета ме дразнят.
САМО ЛЕВСКИ!
tmanolov написа:
1914.1902, днес чакаме нещо снежно и нежно, за да отбележим успеха :geek:

- damyanov1963
vlong написа:Дразня се от такива левашки подигравки към Левски.
Снощи в негова памет по БНТ показаха едно старо предаване на Люба Пашова в което той беше гост. На въпроса как е започнал в БНТ отговори, че имало конкурс с няколко стотин кандидати, но Избраха мен, момчето от Подуене!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч