Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот realno » 21 май 2022 11:30

"Във Франция: Дръжте под око Хосе Кордоба"

"Защитникът на Левски – Хосе Кордоба, получи специално внимание от официалния сайт на традиционния турнир в Тулон, където се ще бъде сред основните футболисти на Панама. Латиноамериканската страна е в група с домакините от Франция, Аржентина и Саудитска Арабия.

„Той е особено солиден в края на сезона. В последния си мачове Левски няма поражение. Освен това показа доста стабилна игра в защита”, отчетоха във Франция.

„Кордоба е доста силен в индивидуалните дуели заради физиката си, както и във въздуха. Има доста прилична скорост за ръста си. Освен това притежава силен ляв крак. Умее добре да изнася топката, както направо, така и по диагонал. Владеенето на топката не е от най-силните му страни, но все пак се справя добре”.

„Физиката му ограничава движенията му, но като цяло покрива добър периметър. Със сигурност това е футболист, който трябва да бъде държан под око”, пише анализаторът Мишел Маркес."

Дано успее да се представи блестящо в турнира и след това в ЕКТ, за да си вдигне многократно цената.
Ако оранжевите могат да продадат анонимник за 5 мил евро ( поне такива ги пишат присадените мисирки), Кордоба трябва да струва поне двойно, защото му скри топката.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 21 май 2022 12:01

100 години "Левски" София - вековни поздрави от цял свят
Нека утре закрием подобаващо този изключителен, в толкова разнородни аспекти, сезон. Започнахме го като кандидати за закриване и изпадане, завършихме го като първенци и носителите на купата по любов. И от 16:30ч. до началото на срещата, всички ние, които я спечелихме, ще можем да се снимаме с трофея. Пълните трибуни са наложителни! Сектор "А" вече е почти разпродаден, но това е твърде недостатъчно. Купувайте си билети отрано. Това действа изключително въодушевляващо и опияняващо върху колективната, левскарска психология и води на стадиона значителен, допълнителен брой хора. За тези, които не могат да присъстват, виртуалните билети вече са нещо задължително за "новия" левскарски манталитет на подкрепа.
Злите езици мълвят, че на стадиона, в пореден мач, ще има и "съгледвачи" на потенциални много сериозни инвеститори. Това би трябвало да е огромна мотивация за левскарството да се прояви отново в най-добрата си светлина. Левски ще бъде магнит за спонсорите, защото си го е заслужил!
Българският футбол ще получи поредното си "Левски парти". Всъщност, тази пролет, единственото справедливо деяние е всички приходи от телевизионни права да отидат при единствените, които създадоха продукт, генерираха интерес и пълниха стадиони. Ние, от добра воля, ще отчислим по 200-1000 лева на останалите клубове, за да се черпят някакви кафета. За Литекс нищо. Защото за тях ще отидат "офсийзън" телевизионните права. Така или иначе за поредно лято ще ни занимават от сутрин до вечер с тия чобани от покрития мост и закрития отбор.
Утре е първият и единствен мач през целия отминал сезон, в който левскарите можем да отидем на стадиона с отпуснати, леки сърца, и без грам напрежение да празнуваме и пеем за любимия отбор. Не го пропускайте! Защото от понеделник битката започва на всички фронтове. Отначало. И ще бъде точно толкова трудна и мъчна, колкото и през изминалите месеци, не таете никакви заблуди.
Но утре е утре, а днес ни принадлежи. Само Левски!

Изображение
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 21 май 2022 15:04

Blue_Blood84 написа:
Вълчан написа:
I_Tuk_Froid_Pobedi написа:
SANSIRO7 написа:НикитУ да се научи да играе с крака, че всяка изритана топка е без да се знае посоката, накъде дойде. Дузпата вчера така стана. Иначе за другото добре.

Ти се шегуваш, нали? Ники Михайлов има страхотна игра с крака. Изключвам грешката от вчера, посочи ми друг мач, в който е бил несигурен с топка в крака

Мача с Вердер София в лигата.

Е той тогава беше на 17 години, на всеки се случва да изпусне така топка един път в живота. Не знам защо тогава целия стадион го псувахме вместо да го подкрепим.

Еми тои бе единственото слабо звено в отбра.. Не става с такива добри играчи и треньор някои да те закопава по този начин.Целият им труд заминава на вятъра. Не помня как стоеше въпроса с резервните вратари но това бе огромна грешка да го сложат него. Не знам дали беше немски или англииски спортен вестник го нарече идиот не само заради гола но и заради цялостното му представяне.

Testa_di_Legno
Контакти:

Мнениеот Testa_di_Legno » 21 май 2022 16:20

Вълчан написа:Еми тои бе единственото слабо звено в отбра.. Не става с такива добри играчи и треньор някои да те закопава по този начин.Целият им труд заминава на вятъра. Не помня как стоеше въпроса с резервните вратари но това бе огромна грешка да го сложат него. Не знам дали беше немски или англииски спортен вестник го нарече идиот не само заради гола но и заради цялостното му представяне.

Как стоеше? Долу-горе като сега: един опитен вратар, който беше титуляр - Георги Петков, и двама подрастващи - Михайлов и Митрев. От тях Ники вече имаше все пак понатрупани мачове зад гърба си, така че при отсъствието на Петков, Мъри се спря на него.

Хвърлен в двубой от Шампионската лига обаче, Ники явно прегоря, а може би просто нямаше късмет. В хода на мача Лусио Вагнер, ако не бъркам, му върна една малко неудобна топка, при това в очертанията на вратата, и стана тя, каквато стана... Михайлов, тогава на 18 години, сбърка и допусна оня глупав гол, после му вкараха още два и беше заменен на почивката, като изглеждаше, че с кариерата му е свършино. Впрочем, мнозина вече бяха забравили например, че именно той беше пазил много силно година по-рано в гостуването на "Оксер", където се поставиха основите на триумфа ни в реванша, никой не се сети поне да подметне, че е твърде млад или пък че на позицията, на която играе, грешките тежат повече, но те са все пак просто грешки, от каквито никой не е застрахован... По стара българска традиция беше оплют и обвинен, че е в състава единствено като син на баща си. Заради един мач.

Както и да е. Минаха години, нещата в "Левски" станаха такива, че не само Шампионската лига отдавна беше забравена, ами и участието в т. нар. Първа лига на България беше на моменти под въпрос. В такъв един момент същият тоя Николай, вярно натежал, наедрял и отдавна превърнат в комична фигура от нашата спортна общественост, беше на "Герена", когато мнозина - добри или лоши, - избягаха или пък не щяха да дойдат, и води отбора по пътя обратно нагоре с капитанската лента, завършвайки при това последния, най-сетне щастлив сезон, като вратаря с най-много "сухи мрежи" в първенството.

С по-малко думи: дълъг път извърва Николай, но заслужи, според мен, и мястото си в историята на "Левски", и уважението на привържениците. Вижда ми се изключително нелепо вече да се връщаме към прословутия му "хеттрик" срещу "Вердер" отпреди 16 (шестнадесет) години.
Последна промяна от Testa_di_Legno на 21 май 2022 17:02, променено общо 1 път.
Само "Левски"!

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 21 май 2022 16:50

Testa_di_Legno написа:
Хвърлен в двубой от Шампионската лига обаче, Ники явно прегоря, а може би просто нямаше късмет. В хода на мача Лусио Вагнер, ако не бъркам, му върна една малко неудобна топка, при това в очертанията на вратата, и стана тя, каквато стана... Михайлов, тогава на 18 години, сбърка и допусна оня глупав гол, после му вкараха още два и беше заменен на почивката, като изглеждаше, че с кариерата му е свършино. Впрочем, мнозина вече бяха забравили например, че именно той беше пазил много силно година по-рано в гостуването на "Оксер", където се поставиха основите на триумфа ни в реванша, никой не се сети поне да подметне, че е твърде млад или пък че на позицията, на която играе, грешките тежат повече, но те са все пак просто грешки, от каквито никой не е застрахован... По стара българска традиция беше оплют и обвинен, че е в състава единствено като син на баща си. Заради един мач.

Както и да е. Минаха години, нещата в "Левски" станаха такива, че не само Шампионската лига отдавна беше забравена, ами и участието в т. нар. Първа лига на България беше на моменти под въпрос. В такъв един момент същият тоя Николай, вярно натежал, наедрял и отдавна превърнат в комична фигура от нашата спортна общественост, беше на "Герена", когато малцина - добри или лоши, - избягаха или пък не щяха да дойдат, и води отбора по пътя обратно нагоре с капитанската лента, завършвайки при това последния, най-сетне щастлив сезон, като вратаря с най-много "сухи мрежи" в първенството.

С по-малко думи: дълъг път извърва Николай, но заслужи, според мен, и мястото си в историята на "Левски", и уважението на привържениците. Вижда ми се изключително нелепо вече да се връщаме към прословутия му "хеттрик" срещу "Вердер" отпреди 16 (шестнадесет) години.

+++++

Много точно мнение, Ники си заслужи уважението с това, което направи този сезон. Остана в отбор, който не беше ясно дали ще го има, без подготовка, с намалени заплати, с унизителни загуби (капитан е на отбора), самият той повод за присмех с йончоарсовския си вид и някои леко допуснати гола, но остана.

Май много бързо забравяме какви смешковци имахме на вратата начело с Божката, културиста и други пинокиовци, яд ме е само за черногореца (Михайлов има доста слаба игра с крак, а на левия да му се върне топка си е направо опасно, но тези неща трябва да се изчистят на тренировка).

Колкото до сабостите му, те са продукт на школата, май него време от средата на 80те та до поколението на Ники Михайлов, един от треньорите беше Стайков - чудесен вратар, но късоглед. Резултат - плахи вратари на излизане, стоят заковани на гол-линията, слаби на удари от далеч и великолепно пласиране и рефлекс в рамките на вратата, като се започне от Боби, мине се през манекена и Фози и се свърши с Иванков и Ники Михайлов.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

skitnik32
Контакти:

Мнениеот skitnik32 » 21 май 2022 17:46

Вълчан написа:
Blue_Blood84 написа:
Вълчан написа:
I_Tuk_Froid_Pobedi написа:
SANSIRO7 написа:НикитУ да се научи да играе с крака, че всяка изритана топка е без да се знае посоката, накъде дойде. Дузпата вчера така стана. Иначе за другото добре.

Ти се шегуваш, нали? Ники Михайлов има страхотна игра с крака. Изключвам грешката от вчера, посочи ми друг мач, в който е бил несигурен с топка в крака

Мача с Вердер София в лигата.

Е той тогава беше на 17 години, на всеки се случва да изпусне така топка един път в живота. Не знам защо тогава целия стадион го псувахме вместо да го подкрепим.

Еми тои бе единственото слабо звено в отбра.. Не става с такива добри играчи и треньор някои да те закопава по този начин.Целият им труд заминава на вятъра. Не помня как стоеше въпроса с резервните вратари но това бе огромна грешка да го сложат него. Не знам дали беше немски или англииски спортен вестник го нарече идиот не само заради гола но и заради цялостното му представяне.

за да го определяш като слабо звено трябва да е титуляр, а тогава той бе резерва. Не знам на колко години си , но ако не си гледал мачове на великия Тони Шумахер поне попрочети за участието му на световното в Мексико 86. Цяла германия го подкрепи въпреки, че заради него загубиха финала. Ама какво разбират швабите от футбол.... Те нямат специалиста Вълчан....

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 21 май 2022 19:05

Вижте, нека си говорим истината.
Ники Михайлов си заслужава уважението за нещата, които направи последната година. За това Евала
Но за онзи мач с Вердер нещата бяха съвсем различни. Да, беше на 17, да беше млад. Но тогава поведението му беше на леке, на малко лайненце, с извинение. Някакво непокрито с нищо самочувствие излъчваше той тогава като държание, маниери, изказ. За това след онази случка на мача беше емнат от публиката веднага.
Бях на този мач, спомням си как след като беше сменен с Божката, целия стадион неистово подкрепяше Митрев, защото като държание беше на обратния полюс на Ники Михайлов.
Ако някой ми беше казал тогава, че 15 години след това Ники Михайлов ще е на вратата на Левски и ще играе такава роля в отбора, а пък при споменаването на името на Божо Митрев ще ме прилошава, щях да му се изсмея.
Но пък с ръка на сърцето си признавам - от мача с Вердер всеки път когато някой върне топка назад към Михайлов адреналина ми се покачва и потрепервам. Оня ден на Овча Купел неколкократно вътрешно ми прилоша :)

Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

Мнениеот mrw8 » 21 май 2022 20:47

Вълчан написа:Еми тои бе единственото слабо звено в отбра.. Не става с такива добри играчи и треньор някои да те закопава по този начин.Целият им труд заминава на вятъра. Не помня как стоеше въпроса с резервните вратари но това бе огромна грешка да го сложат него. Не знам дали беше немски или англииски спортен вестник го нарече идиот не само заради гола но и заради цялостното му представяне.

Точно така.... Те англичаните от години имат класни вратари, направо колоси на този пост.... Последната им голяма фигура на този пост беше Дейвид Сийман, когото много уважавам. Но му вкараха от центъра на финал, директно от корнер срещу Македония, Роналдиньо му вкара от фал също почти от центъра. Това са само част от головете, които си спомням.
Тя английската преса си е култ, много обичат такива като нас от Източна Европа, да ни наричат расисти, животни, хлебарки и т.н. Какви ли заглавия е имало за техните фенове след загубения финал на Еврото у дома и изтъпленията на техните фенове, както след, така и преди мача. Аз БГ фен не съм виждал на живо да стреля с фойерверки пъхнати отзад....
Ники Михайлов винаги ми е бил един от симпатичните играчи. Има голямо израстване по отношение на поведението. Което реално му беше големия минус. Наистина беше ужасно леке като млад. Но сега е друго. Много добро впечатление ми прави и с поведението му спрямо Пламен.
България !!!!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 22 май 2022 00:59

Пламен ще расте покрай Михайлов. Най-накрая и на тоя пост ще се кротнат нещата. И пак Мъри показа характер и наложи 17 годишен като ротация на вратата. Като помня колко играчи се смениха на този пост - Звонимир Микулич, Милан Миятович, Георги Георгиев, Полачек, Митрев.... И на всички Михайлов им бе резерва в някакъв период.

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 22 май 2022 12:57

realno написа:
Ако оранжевите могат да продадат анонимник за 5 мил евро ( поне такива ги пишат присадените мисирки), Кордоба трябва да струва поне двойно, защото му скри топката.

Друже, понеже съм живял в Латинска Америка(Чили и Аржентина) и съм бил в контакт с тамошни журналисти, да ти кажа каква е схемата.
Собственикът на европейския отбор, желаещ да продаде изгодно даден латинос, с посредничеството на агента му, плащат на един или повече местни журналисти да изфабрикуват небивалият интерес, за да надуят цената на играча. Преди магарията минаваше, но тъй като и много отбори от Западна Европа правят същите номера, та ефекта вече е доста спорен. Забелязваш ли, че това реалити с Кайсидо върви от зимата, но да си видял някой реално да преговаря за еквадореца?
Реалната цена на това момче в никакъв случай не е повече от 1 до 1,2 млн евро.

Върни се в “Левски”