Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот milen.hristov » 28 апр 2012 22:22

TristaNNN написа:
blue avalanche написа:
onegavon написа:"ДЕКЛАРАЦИЯ НА СИНИТЕ ФЕНОВЕ ОТ СЕКТОРИТЕ "А" И "В"!

Ние феновете на ЛЕВСКИ от секторите "А" и "В" обявяваме бойкот на дербито както и всички останали срещи до измитането на Агентите от нашия любим клуб както и техните платени подлоги - шепата Наркомани! Призоваваме нормалните привърженици от сектор "Б" да ни подкрепят!

Само ЛЕВСКИ!"

Припомняме, че това не е единственият призив за бойкот на утрешния сблъсък Левски - ЦСКА, след като вчера стана ясно, че и феновете на сините от Разград и Исперих също няма да присъстват на Вечното дерби.

И това го прочете...къде?
А,да...В сайта на Крум Кравов... :twisted:

Ама разбира се :lol: Трябва да се подрони морала на синята публика, ако не сега - кога :?: Когато колегата до публикува този "невероятно показателен" порив, чрез Гугъл можеже да се види само в Дир.бг, вероятно вече са го разнесли ГА и безочлива копмания :mrgreen:

Докато има подобни снимки http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 985&type=3 ,и някой ги счита за нормални, за морал на част от синята публика НЕ МОЖЕ и дума да става. НЕ МОЖЕ основна част от фенклуба на Левски да бъдат престънци, и да бъдат защитавани. НЕ МОЖЕ да се гаврят с любимият ти отбор, както и цскар не го е правил, ти да не викнеш ''ОСТАВКА'' на виновниците.

Значи когато една статия не е подписна от сектор бе, нкп или сз не е истина. Самата гугутка преди дни призна, че има разцепление сред агитката.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 28 апр 2012 22:23

Браво момчета, това трябваше да се случи. От следващият мач и аз се включвам в бойкота. Заедно за каузата, вън агентите и платените фенове от любимият отбор. САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 28 апр 2012 22:32

milen.hristov написа:Браво момчета, това трябваше да се случи. От следващият мач и аз се включвам в бойкота. Заедно за каузата, вън агентите и платените фенове от любимият отбор. САМО ЛЕВСКИ!

И вън предателите-Грийн, Дарко, Гаджев и Йовов...Батков вече даже и не говори-пътнико свиден! Но аз зарад 2-3 пу*ки няма да си изоставя отбора!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 28 апр 2012 23:09

milen.hristov написа:Браво момчета, това трябваше да се случи. От следващият мач и аз се включвам в бойкота. Заедно за каузата, вън агентите и платените фенове от любимият отбор. САМО ЛЕВСКИ!

Ама аз като ти чета писанията, позицията, правото на мнение или както там искаш го нарачай , излиза че никой не трябва да стъпва на мачове. И друго не мога да разбера - никой не те кара да се приобщаваш към сектор Б, нито пък си задължен да членуваш в някви фенорганизации...като искаш идвай, ако искаш си бойкотирай ... твоя си работа. Едно ще ти кажа: точно в този момент преди дербито, можеше да покажеш малко по-висок дух и синя воля вместо само да хленчиш като леличка преди менопауза, не забравяй че все пак се водиш някакъв мод тука ... да ти имам духа и лидерството :oops:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 28 апр 2012 23:54

TristaNNN написа:
Batkoto написа:да се обърне специално внимание в зобенето на Бижутера, барем успее поне веднъж да уцели гредата .. :lol:

Ако вземат та се сетят да назобят Бижутера както вие назобихте Янчев, дупенцето да ви е яко ;)

викаш така ще я изстреля следващата, че най-накрая и България ще се сдобие със собствен изкуствен спътник :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от Batkoto на 28 апр 2012 23:59, променено общо 1 път.
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 28 апр 2012 23:57

Batkoto написа:
TristaNNN написа:
Batkoto написа:да се обърне специално внимание в зобенето на Бижутера, барем успее поне веднъж да уцели гредата .. :lol:

Ако вземат та се сетят да назобят Бижутера както вие назобихте Янчев, дупенцето да ви е яко ;)

викаш така ще я изстреля следващата, че най-накрая и България ще изведе собствен изкуствен спътник :lol: :lol: :lol:

Ма ти представяш ли си ако утре я тресне у вратата ти...И веднага ти задавам въпрос-кой ще е по-изненадан, ние или вие?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 29 апр 2012 00:19

TristaNNN написа:

Ама аз като ти чета писанията, позицията, правото на мнение или както там искаш го нарачай , излиза че никой не трябва да стъпва на мачове. И друго не мога да разбера - никой не те кара да се приобщаваш към сектор Б, нито пък си задължен да членуваш в някви фенорганизации...като искаш идвай, ако искаш си бойкотирай ... твоя си работа. Едно ще ти кажа: точно в този момент преди дербито, можеше да покажеш малко по-висок дух и синя воля вместо само да хленчиш като леличка преди менопауза, не забравяй че все пак се водиш някакъв мод тука ... да ти имам духа и лидерството :oops:

Аз си се надъхвам, вече седмица си пускам мачове от колекцията ми между сини и червени.
Съжалявам, но аз не играя на терена и по-добре. Вярвам в успеха на Левски, в тези мачове фаворити няма, този мач не може да бъде прогнозиран.
Много важен мач и за нас, не участваме ли в ЕТ, никой сериозен футболист няма да иска и да чуе за Левски през този сезон.
Повече надУхване от николета ;)

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 29 апр 2012 00:30

Ето и нещо от Ясен което много ми хареса
Ясен Петров:
Може да не пеем заедно, важното е да сме в песента

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 29 апр 2012 09:50

Синьо сърце написа:
Batkoto написа:
TristaNNN написа:

викаш така ще я изстреля следващата, че най-накрая и България ще изведе собствен изкуствен спътник :lol: :lol: :lol:

Ма ти представяш ли си ако утре я тресне у вратата ти...И веднага ти задавам въпрос-кой ще е по-изненадан, ние или вие?

май и ние и вие :lol: :lol: :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 29 апр 2012 10:30

После да няма " Ицо остани до следващите избори" 8-) ?

Върни се в “Левски”