Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Kotooshu » 19 май 2022 08:19

Оригиналния Дики иде сини братя :)))

В Левски имат и други варианти и затова на този етап предпочитат да изчакат още малко, преди да вземат окончателно решение.

https://sportal.bg/news-202205190508281 ... m7pTsTVJGA

Явно кастинга за милионери на титката още е в действие :)
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 19 май 2022 08:25

Тъкмо щях да питам някой чул ли е нещо за тези драсканици за милионери, дето ще влизат в клуба?

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 19 май 2022 08:44

Serafim написа:Тъкмо щях да питам някой чул ли е нещо за тези драсканици за милионери, дето ще влизат в клуба?

И да и не, накрая на видеото при момчетата от "Трибуна ЛЕВСКИ", Пепи Димитров!

https://www.youtube.com/watch?v=O-1vJ1xC1nY

Другия слух (партенка) от преди месец някъде е за Yettel .
Вчера Мъри говори за стадиона и Жалък станков +блиц е сметнал ...2+2 :)))

tochavos написа:

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 19 май 2022 08:46

Миналото лято, един колега разкри Дики за 30на- минути, та него ще чакам:)

tochavos написа:

capnclive
Контакти:

Мнениеот capnclive » 19 май 2022 08:46

Аз съм почти убеден, че е вярно и има някой или някои, които искат да инвестират пари и .т.н. Тоо като се завърти колелото това е най-логичното нещо да стане...
Еххх, още ме е яд, че бях на 3 числа да спечеля Пауър Бол в САЩ като беше 1,2 милиарда долара. Как щях да купя Левски, ако някой ми го беше дал де.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 19 май 2022 08:59

Тоя от приказката писа, че лятото трябва да има нов рекламодател.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 19 май 2022 09:16

Когато си правиш на умен, но твоя приятел, саратник, работодател и жалък човечец ти такова в устната кухина :)))

[offtopic]Vassil Kolev
17 ч ·
Победата на Левски за купата и основаното сдружение "Левски на Левскарите" явно доста притесняват.
Какво четем днес: съобщение за нов потаен инвеститор в сайта на Киро Гела, премия от стар собственик. Плюс активиране на анонимната армия тролове с твърдение, че "сдружението ще гони Палмсбет".
Явно сенките от миналото на "най-големия левскар" започват да изплуват и Левски няма да бъде пуснат току така. Само не зная защо се очаква Стоилов да бъде част от някакви възможни схеми, след като в миналото показваше недвусмислено отношението си. А това значи огромна беля за схемаджиите, сещате се, нали!
По-важното обаче. Нека се хванем на кукичката "сдружението гони "Палмсбет""!
Как технически става това? Значи сдружението първо трябва да събере 20 000 левскари. След това да получи мажоритарен пакет акции. След това, ЗАБЕЛЕЖЕТЕ, преобладаващата част от тези левскари, т.е. над 10 000 да искат да бъде изгонен "Палмсбет" и да намерят начин това юридически да бъде вменено на клуба, т.е. да бъде прекратен договора за управление. Така, евентуално, може да се случи. А сдружението се прави именно, за да не се случват неща, които левскарите не искат да се случват. И които се случваха с еднолични решения над 10 години.
Според вас, ако си недоучил, блъскала те е топката в главата в Раковски Русе и миеш прозорци в Канада, остава ли време за мислене по някои елементарни неща? Или си тъп, или очакваш левскарите да са тъпи. А тъпи ли са левскарите?[/offtopic]

Жалък Станков, е за задкулисието и против сдружението...ела ме ритни фалцово в г..о :D

tochavos написа:

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 19 май 2022 09:18

NOMER14 написа:Мъри си знае работата - нашата работа. А нашата работа е да сме с отбора.

Да, Мъри си знае работата и си я върши повече от перфектно. Но не му влиза в задълженията да се рови във финансите на клуба. За тази работа си има хора, или поне смятаме така. Да не се крият зад Мъри и да го товарят допълнително. Всеки от облечените с власт в Левски да се вземе в ръце, да си поеме грижата за ресора за който отговоря и да започна да му помага, та най-добрия треньор в България да мисли само за футбол. А не да се занимава с финанси, маркетинг, правни въпроси, връзки с обществеността и какво ли още не. Сираков, Ивков и Боримиров са длъжници на синята общност. Прозрачността на постъпленията не бива да е за сметка на замъгляване на отчета на разходите. Нормално е даващите да знаят за какво се харчат парите им.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 19 май 2022 09:59

Още януари имаше партенка за новият собственик на Саутхямптън-сърбина Шолак.
Явно сега разтягат същата дъвка.Пък може да има нещо вярно и аз си мислех същото щом Спас Русев е намесен и там е възможно
САМО ЛЕВСКИ!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 19 май 2022 10:35

Kotooshu написа:Какво стана с тези Lorenz Snack?

Нищо не стана - беше еднократна инициатива от тяхна страна. Понеже говорих с тях преди около 3 месеца, имаха желание да го направят и тази година, но да е малко по-адекватно организирано. Приеми, че е било ентусизаъм на левскарите, бачкащи в тази фирма, да помогнат на клуба.

На мен наистина ми е интересно кога някой ще излезе и ще заяви нещата с истинските им имена. Ма не на ангро, както г-н съпругът на г-жа Раева направи преди 2 години, а по пера - 14 435 236 лева на Черепа за Сектор А, 5 345 678 на НАП, отсрочени задължения към футболисти - 3 454 676 и т.н. Само примерни цифрички, да не се върже сега някой. Няма компания, която да не е наясно какво е текущото ѝ състояние до стотинка. А не - ми то дължим едни 18-20 милки на черена, 6-7 милки на НАП и т.н. - това е несериозно. Щото като искаш да се дава, трябва да даваш и отчет - не само за събраните дарения, но и за извършените разходи

Колкото до нов собственик - мечта е на всеки левскар настоящото безвремие във финансов план с "приносителя на акциите" да спре и да имаме истински собственик. Да видим кога ще се реализира.

П.С. Наясно съм, че такива отчети нито един клуб в България не дава, но ние не сме кой да е клуб, а еталон, и като такива, следва винаги да сме първи
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Върни се в “Левски”