Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот TristaNNN » 18 май 2022 18:03

Тая сметка е много безкръчмарска. Първо, на Насиру и Хубчев все още се дължат немалко пари по споразуменията за разсрочено изплащане, а това, че черният се съгласи на такова, за да ни вдигнат трансферното "ембарго", не значи, че всичко там е пито-платено. А има и други герои разни - Илияюруковци, Жвкоатанасовци и кой знае още кой, към които имаме отложени във времето борчове, пак по лицензионни съображения. Второ, едва ли някой знае какво точно дължим на НАП, щото Ивков тепърва трябва да се среща с техни представители. Да не се окаже, че са ни натряскали нови лихви и дългът си стои в същия размер. Ами задълженията за сектор А, това разсрочване също има някакъв падеж.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 18 май 2022 18:17

Сметката е дори песимистична. Казвам 1 млн. разход месечно, което в няколко различни интервюта/изказвания на представители на клуба се потвърждава. Заплатите на първия отбор са 300-350 хил. месечно. Вноската към НАП е 150 хил., ако спазваме договореностите (които предстои да се ревизират). В най-лошия случай остават едни 500 хил. всеки месец за други оперативни разходи и изчистване на задължения.

А за дълговете към Хубчев и Насиру - те се изплащат активно и до началото на следващия сезон ще са почти напълно изчистени, гарантирам ти.

П.П. Далеч съм от мисълта, че имаме пълната картинка на финансите на клуба. Скоро ще излезе отчета за 2021, който ще ни покаже състоянието към началото на тази година до голяма степен. И все пак, време е ръководните фактори да излезнат и да сторят това, което направи Сираков, като взе клуба. Да кажат - общо задълженията са толкова, по пера са тези и тези. Поне да видим има ли някаква светлина в тунела, защото сегашните изказвания на Мъри ми звучат, като да не сме мръднали.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 18 май 2022 18:25

Докато не изчистим НАП така ще е.
150 000 на месец са заплатите на 5ма топ играчи.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 18 май 2022 18:31

Не е драмата в НАП. Ако това ни беше единственият проблем - за един сезон е решен. Но има прекалено много неясноти покрай Сектор А и заемите от бивши собственици. За приходната част ни информират два пъти в седмицата, а за текущото състояние на дълговене не сме чували нищо от средата на 2020 г. Не е редно, при целия си принос, феновете да се държат на тъмно. Създава се едно усещане, че преливаме от пусто в празно.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 18 май 2022 18:33

Мъри си знае работата - нашата работа. А нашата работа е да сме с отбора.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 18 май 2022 18:39

Прав си, спор няма. Просто, когато се будиш и лягаш с мисълта за Левски, все те глождят тези изказвания на Мъри напоследък.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 18 май 2022 18:48

За съжаление аз лично съм много разочарован от Ивков, далече съм от мисълта, че е спрял да работи или нещо подобно.
Говоря за едни обещания за прозрачност(тази дума просто трябват да я забравят), абсолютно заслужаваме да знаем текущото състояние на Левски, НАП и прочее, просто не е честно спрямо нас.
Ивков, направи първа много силна пресконференция, повярвах му и сега ме е яд.
Мачове, купи, всичко отминава, бъдещето е важно и съм напълно съгласен с колегата, че днес Мъри отрезви много левскарски фантазии за надграждане и прочее.
Не може само един Мъри!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 май 2022 19:24

futbolqga написа:Мъри бързо ни върна на земята. Отрече за Жо и каза, че се предлагат нови договори на Ники и Драган, което според мен не е зле.

Това, което мен ме смути обаче е, че Мъри съобщи, че търсим само две нови попълнения, които трябва да се впишат във финансите, освободени от напускащите Цонев и Горанов. С все резервите, това означава пак да изкараме сезона със състав от 14-15 човека. Този сезон беше истинско чудо, че нямахме сериозни контузии, но няма никаква гаранция, че и следващия ще е така.

Отделно, дори при отпадане от първия противник, пак имаме едни около 1 млн. лева допълнителен приход от евротурнирите. Не знам как бюджетират нашите, но все си мисля, че нямаше да е фатално да заложат едни примерно 250 хил. от този нов приход, които биха покрили годишните заплати на още двама нови играчи. Пък е напълно реалистично да очакваме и повишен интерес и приход от рекламодатели.

Но за жалост, от клуба така и не ни показват цялата картинка. Може и още хич да не са се стабилизирали нещата, макар отвън да изглежда различно. Доста съм ровил и по груби сметки издръжката ни в момента е около 1 млн. лева на месец, което включва както заплати, така и текущи разходи и дължими плащания по стари дългове. Все си мисля, че от началото на този сезон оперативно сме на печалба, а като добавим изчистването на стари задължения сме поне на нула (в клуба така или иначе нямаше пукната пара преди началото на сезона, така че е сигурно, че не сме на загуба - просто няма откъде да се вземе нов дълг). В моята глава, основните ни оставащи задължения са към НАП и за сектора. Драмата с онзи ******** Хубчев и Насиру е пред приключване, което май ни отървава финално от задължения към бивши служители и отваря хоризонт другата година да имаме 1.5 млн. лева по-малко разходи, при същото ниво на заплати.

Очаквам Асен Митков и Галчев (ако Мъри вижда нещо в него) да имат по-голяма роля през новия сезон.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 18 май 2022 19:44

Левскари,

„Еврохолд АД“ отново подкрепи отбора на „Левски“ предоставяйки отборна премия от 25 хиляди лева за победата над „ЦСКА-София“ на финала за Купата на България и спечелването на трофея.

Рекламният партньор на клуба изрази желание за продължаване на сътрудничеството и през новия сезон.

Ръководството на „ПФК Левски“ изказва своята благодарност на „Еврохолд АД“ за подкрепата.
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 18 май 2022 19:58

Kotooshu написа:
Левскари,

„Еврохолд АД“ отново подкрепи отбора на „Левски“ предоставяйки отборна премия от 25 хиляди лева за победата над „ЦСКА-София“ на финала за Купата на България и спечелването на трофея.

Рекламният партньор на клуба изрази желание за продължаване на сътрудничеството и през новия сезон.

Ръководството на „ПФК Левски“ изказва своята благодарност на „Еврохолд АД“ за подкрепата.

Еврохолд веднъж годишно ли ще помагат или всеки месец ще внасят определена сума. Само съобщения с общи приказки и нищо конкретно.
Като заговорихме за отчет, освен, че не знаем, колко са дълговете ни, също не знаем колко са събрани пари от рекламодатели и спонсори. А виждам, че рекламите на стадиона се увеличават.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”