Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Човекът!

ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.
ogrizko написа:
ЗАЩО ОБВИНЯВАТЕ ФЕНОВЕТЕ НА ЧЕРНО МОРЕ ЗА НЕЩО, КОЕТО ПРАВИТЕ И САМИТЕ ВИЕ ??????
Огризко,
Ако си забелязал, никога не плюя по футболист, играл в Левски. Илиан го разбирам, че е обиден и затова се хвърля върху нас.
Като малък ми е правило впечатление, а като студент във Варна се затвърди фактът, че повечето "моряци" са и левскари. А "спартаклии" сътветно чорбета. Първосигналното, че едните са армейско дружество, а другите сини, ме е подлъгвало. Оказва се, че Флотът не е кашимерия. Морето са страдали, че ония със зелените чорапи в София им вземаха футболистите (Грънчаров как попадна при нас си е загадка). А сини юноши и треньори бяха в Спартак на обиграване (Сираков). От бивши приятели и състуденти едно 90-95 % от моряците са за Левски от софийските отбори. Софийските сини фенове са далеч от тази реалност.
NOMER14 написа:ogrizko написа:
ЗАЩО ОБВИНЯВАТЕ ФЕНОВЕТЕ НА ЧЕРНО МОРЕ ЗА НЕЩО, КОЕТО ПРАВИТЕ И САМИТЕ ВИЕ ??????
Огризко,
Ако си забелязал, никога не плюя по футболист, играл в Левски. Илиан го разбирам, че е обиден и затова се хвърля върху нас.
Като малък ми е правило впечатление, а като студент във Варна се затвърди фактът, че повечето "моряци" са и левскари. А "спартаклии" сътветно чорбета. Първосигналното, че едните са армейско дружество, а другите сини, ме е подлъгвало. Оказва се, че Флотът не е кашимерия. Морето са страдали, че ония със зелените чорапи в София им вземаха футболистите (Грънчаров как попадна при нас си е загадка). А сини юноши и треньори бяха в Спартак на обиграване (Сираков). От бивши приятели и състуденти едно 90-95 % от моряците са за Левски от софийските отбори. Софийските сини фенове са далеч от тази реалност.
аз пък като живеещ вече почти 25 години във Варна не съм много съгласен с тази констатация, мисля че е по-скоро обратното. Може средата, в която си бил, да те е подвеждала.
Само ще припомня едни думи на Радо Станев от преди може би 20 години, които горе долу звучаха така - всеки път, когато играехме с Левски на собствения си стадион чувствах как собствената ни публика подкрепя повече тях, отколкото нашия отбор.
Определено много повече спартаклии симпатизират повече на Левски, отколкото на чорбетата.
Казвам ти го и като човек, дето вече 15 години живее в спартаклийската махала и на метри от мястото, където е основан отбора на Спартак Варна.
capnclive написа:Ето по-голямата част от възможните съперници за Левски:
Базел (Швейцария), Славия Прага (Чехия), Йънг Бойс (Швейцария), ПАОК (Гърция), Макаби Тел Авив (Израел), Астана (Казахстан), Молде (Норвегия), ФКСБ (Румъния), БАТЕ (Беларус), Антверп (Белгия), Фехервар (Унгария), Судува (Литва), Флора (Естония), Шкендия (Северна Македония), Спартак Търнава (Словакия), Рига (Латвия), Кайрат (Казахстан), Осиек (Хърватия), Олимпия (Словения), КуПС (Финландия), Мъдъруел (Шотландия), Нефтчи (Азербайджан), Будучност (Черна гора), Чукарички (Сърбия).
Пу си заплювам някой от тия... Иначе приключваме в 1вия кръг...
Каквото дойде. Аз си пожелавам да задържим Кръстев и да имаме успешен трансфер на читав централен нападател и един десен бек като Цунами. Оттам насетне Мъри знае как да си подреди и мотивира отбора. Славия Прага сме я отстранявали вече, както и значително по-класни противници от тези. Така че ако всичко е наред ни чакат футболни празници.
100 бона премия от Палмите.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
NOMER14 написа:ogrizko написа:
Огризко,
Имам доста причтели варналии и съм останал с впечтлението, че Морето са си чорбета, а Спартак са по сини. От стари левскари, по-стари от мен съм чувал същото, а и самият аз съм останал с това усещане датиращо от късните 70 - средата на 80те та до ден днешен.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
ogrizko написа:realno написа:Някои в началото на сезона ни пращаха в Б група или в небитието, а сега ни информират за парите, които ще спечелим в ЕКТ. :)))
наистина сте много интересни и оригинални :)
сигурен съм, че в началото на сезона и сам си пращал Левски в Б група ..а пък и в небитието :) или сте били впечатлени левскарите със "страхотната" си игра и резултати и дъното на класирането? вероятно 90% от феновете на Левски сте мислели за Б група.... а сега като постигнахте някакви успехи и вече забравихте какво сте мислели в началото на сезона?? в тоя смисъл никого не обвинявам .........просто се чудя на логиката ти да ми казваш това, което казваш ?!?!?!?!
а за парите ми е интересно, защото са ви прекалено важни на тоя етап и затова съм любопитен колко точно може да ви помогнат..... ако беше за друг отбор или нямахте финансови проблеми, вероятно нямаше да ми е интересно :) а реших да го споделя, щото може и да не знаете колко ще вземете евентуално, а за вас тая информация може би е по-важна отколкото за мен ..... но като гледам сарказма ти е по-важен отколкото примерно да благодариш за информацията или нещо от сорта!
както и да е ...на друго подобно съобщение едва ли ще отговоря! :)
Бъди сигурен че тия левскари дето са забравили началото на сезона и състоянието ни най-вече в игрови аспект се броят на пръсти. По темата с парите ако сме мислили за фалит то щяхме да сме фалирали. Това ни различава от останалите. виждайки финансовия колапс дружно измъкнахме каруцата на по-безопасно място. Дай боже и тотално да я измъкнем!
и един въпрос към тебе: Намираш ли за нормално за цял сезон да имате Х картона, а само в мача ви с нас да са 2Х? и какво ти говори този факт?
capnclive написа:Ето по-голямата част от възможните съперници за Левски:
Базел (Швейцария), Славия Прага (Чехия), Йънг Бойс (Швейцария), ПАОК (Гърция), Макаби Тел Авив (Израел), Астана (Казахстан), Молде (Норвегия), ФКСБ (Румъния), БАТЕ (Беларус), Антверп (Белгия), Фехервар (Унгария), Судува (Литва), Флора (Естония), Шкендия (Северна Македония), Спартак Търнава (Словакия), Рига (Латвия), Кайрат (Казахстан), Осиек (Хърватия), Олимпия (Словения), КуПС (Финландия), Мъдъруел (Шотландия), Нефтчи (Азербайджан), Будучност (Черна гора), Чукарички (Сърбия).
това евентуални за 1 предварителен ли са?
skitnik32 написа:capnclive написа:Ето по-голямата част от възможните съперници за Левски:
това евентуални за 1 предварителен ли са?
За втори, Левски започва от втория кръг.
4 предварителни кръга ли са и след това групи?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема