Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот delqnski47 » 15 май 2022 23:37

mikata написа:Вземем ли купата днес на Мъри трябва паметник да се направи на Герена!

[offtopic]статуя* .... :I . Не, паметник...[/offtopic]
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 16 май 2022 09:42

TristaNNN написа:
Blue_Blood84 написа:Харесва ми рева на комплексарите от Черно море в тяхната тема, имало заговор срещу тях та ние да участваме в евротурнирите. Падат нещастниците от Лудогорец, а пишат за Левски хаха.

[offtopic]Тия са някакви роднини на припоците - неадекватните мнения ги издават. Срещу силните отбори, когато ги надупят, реват за какво ли не, ще рече човек, че се канят да стават шампиони. Когато пукат топката срещу разни клетници обаче, ревът рязко се пренасочва към ръководството и треньора.
Едно време имаше и читави измежду тях, които коментираха отборите и играта обективно, както впрочем и сред тогавашните цесекисти, ама от няколко години и те са изперкали. И в двата подфорума ставаха хубави дискусии, ама пустият провинциален манталитет на загубеняк явно е станал доминантен над задравия разум, не мога да си го обясня по друг начин.[/offtopic]

хахах, и мен ме кефи рева на комплексарите като вас и някои други от Левски :) Левски печели купата и 3 място ...а тук се пише повече за Черно море отколкото за Левски :) повече за Илиан отколкото за Мъри Стоилов ...жалка работа ....по-важно ви е Черно море къде ще бъде в класирането и дали ще сме след вас, отколкото дали ще сте носители на купата и ще сте на 3 място :))) и в тоя ред на мисли да питам - що феновете на Черно море са комплексари като споменат някъде Левски, а вие не сте като пишете тук за Черно море? каква точно е разликата?! ако може първо погледнете себе си и така.... всички сме един дол дренки може да се каже, така че поне може да си спестите етикетите и едно друго :) но като цяло българския манталитет и култура са много зле, така че не съм изненадан!

Иначе честито за спечелената купа, в тоя мач бях за Левски най-малкото заради това, че не фалирахте изкуствено и не взехте лиценза на друг отбор и т.н. като някои други по-оранжеви :)
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 16 май 2022 10:44

Europa Conference League Prize Money
Eliminated in 1st qualifying round - €150,000
Eliminated in 2nd qualifying round - €350,000
Eliminated in 3rd qualifying round - €550,000
Eliminated in Playoff round - €750,000
Qualified to Group Stage - €2,940,000

Match won in Group Stage - €500,000
Match drawn in Group Stage - €166,000

Finishing 1st in Group Stage - €650,000
Finishing 2nd in Group Stage - €325,000

Playing in round of 32 - €300,000
Playing in round of 16 - €600,000
Playing in quarter-final - €1,000,000
Playing in semi-final - €2,000,000
Losing final - €3,000,000
Winning final - €5,000,000

...гледам, че парите са сериозни от Европа въпреки че Лига на конференциите е едва 3 ниво турнир.... с тая игра имате шанс със сигурност да елиминирате поне 1 отбор, така че ще закърпите донякъде нещата :) имам предвид откъм задължения към Хубчев и прочие примерно... ще дишате по-спокойно май догодина!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 16 май 2022 11:30

Някои в началото на сезона ни пращаха в Б група или в небитието, а сега ни информират за парите, които ще спечелим в ЕКТ. :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

capnclive
Контакти:

Мнениеот capnclive » 16 май 2022 11:40

realno написа:Някои в началото на сезона ни пращаха в Б група или в небитието, а сега ни информират за парите, които ще спечелим в ЕКТ. :)))

+ Като видяхме с какви отбори играха припоците миналата година за влизане в групите... Аз казвам, че имаме 80% шанс да влезем и ние в групите... Там една-две победи и забравяме за финансовите трудности.

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 май 2022 11:40

ogrizko написа:
TristaNNN написа:
Blue_Blood84 написа:Харесва ми рева на комплексарите от Черно море в тяхната тема, имало заговор срещу тях та ние да участваме в евротурнирите. Падат нещастниците от Лудогорец, а пишат за Левски хаха.

[offtopic]Тия са някакви роднини на припоците - неадекватните мнения ги издават. Срещу силните отбори, когато ги надупят, реват за какво ли не, ще рече човек, че се канят да стават шампиони. Когато пукат топката срещу разни клетници обаче, ревът рязко се пренасочва към ръководството и треньора.
Едно време имаше и читави измежду тях, които коментираха отборите и играта обективно, както впрочем и сред тогавашните цесекисти, ама от няколко години и те са изперкали. И в двата подфорума ставаха хубави дискусии, ама пустият провинциален манталитет на загубеняк явно е станал доминантен над задравия разум, не мога да си го обясня по друг начин.[/offtopic]

хахах, и мен ме кефи рева на комплексарите като вас и някои други от Левски :) Левски печели купата и 3 място ...а тук се пише повече за Черно море отколкото за Левски :) повече за Илиан отколкото за Мъри Стоилов ...жалка работа ....по-важно ви е Черно море къде ще бъде в класирането и дали ще сме след вас, отколкото дали ще сте носители на купата и ще сте на 3 място :))) и в тоя ред на мисли да питам - що феновете на Черно море са комплексари като споменат някъде Левски, а вие не сте като пишете тук за Черно море? каква точно е разликата?! ако може първо погледнете себе си и така.... всички сме един дол дренки може да се каже, така че поне може да си спестите етикетите и едно друго :) но като цяло българския манталитет и култура са много зле, така че не съм изненадан!

Иначе честито за спечелената купа, в тоя мач бях за Левски най-малкото заради това, че не фалирахте изкуствено и не взехте лиценза на друг отбор и т.н. като някои други по-оранжеви :)

Ахахахахах, уцелил съм право в десятката със сравнението си, ама съм забравил да добавя, "лъжци и манипулатори". Ама ти сигурно не си такъв, просто не ти е направило впечатление кога съм писал горния офтопик коментар, нали? :)))
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 16 май 2022 11:46

capnclive написа:
realno написа:Някои в началото на сезона ни пращаха в Б група или в небитието, а сега ни информират за парите, които ще спечелим в ЕКТ. :)))

+ Като видяхме с какви отбори играха припоците миналата година за влизане в групите... Аз казвам, че имаме 80% шанс да влезем и ние в групите... Там една-две победи и забравяме за финансовите трудности.

ще видим какво ни е приготвила съдбата при жребия, който е след кажи речи месец (а първия мач е след два месеца)
Сега ни остава време да мечтаем.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 16 май 2022 11:47

наистина сте много интересни и оригинални :)
сигурен съм, че в началото на сезона и сам си пращал Левски в Б група ..а пък и в небитието :) или сте били впечатлени левскарите със "страхотната" си игра и резултати и дъното на класирането? вероятно 90% от феновете на Левски сте мислели за Б група.... а сега като постигнахте някакви успехи и вече забравихте какво сте мислели в началото на сезона?? в тоя смисъл никого не обвинявам .........просто се чудя на логиката ти да ми казваш това, което казваш ?!?!?!?!

а за парите ми е интересно, защото са ви прекалено важни на тоя етап и затова съм любопитен колко точно може да ви помогнат..... ако беше за друг отбор или нямахте финансови проблеми, вероятно нямаше да ми е интересно :) а реших да го споделя, щото може и да не знаете колко ще вземете евентуално, а за вас тая информация може би е по-важна отколкото за мен ..... но като гледам сарказма ти е по-важен отколкото примерно да благодариш за информацията или нещо от сорта!
както и да е ...на друго подобно съобщение едва ли ще отговоря! :)

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 16 май 2022 11:54

TristaNNN написа:Ахахахахах, уцелил съм право в десятката със сравнението си, ама съм забравил да добавя, "лъжци и манипулатори". Ама ти сигурно не си такъв, просто не ти е направило впечатление кога съм писал горния офтопик коментар, нали? :)))

Напротив, направило ми е впечатление откога ти е коментара. Просто реших да преувелича малко, за да се замислите по въпроса и да е по-нагледно :)

Но също така ми е направило впечатление, че постоянно из темите ви се говори за Илиан Илиев .... имате мач с Ботев Пд и се почва дъвкане как Валентич не бил злобен като Илиан ..... играе се някакъв друг мач дето няма нищо общо с Черно море ....вътре гледам пак Илиан и Черно море замесени :) просто ми е смешно и не коментирам ....пък и всеки има право на мнение и как да си коментира и да вижда нещата, да изпитва злоба или не и прочие.... само едно нещо не разбирам .....и това едно нещо е точно проблема на който наблягам:

ЗАЩО ОБВИНЯВАТЕ ФЕНОВЕТЕ НА ЧЕРНО МОРЕ ЗА НЕЩО, КОЕТО ПРАВИТЕ И САМИТЕ ВИЕ ??????

На мен не ми е проблем да мразите Черно море и Илиан и да си коментирате като си ви кефи.... ама да идвате в нашите теми да мрънкате, че за Левски се говорело и т.н.?! и че сме били комплексари, щото коментираме по различен начин от вашата гледна точка е абсолютна глупост за мен поне!!

Така или иначе повечето хора обичат да обвиняват другите отколкото себе си, така че може и да е безсмислено да съм писал.. все едно :))) успех в евротурнирите и така!

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 май 2022 11:55

Хайде, аз ще ти благодаря за информацията за приходите от Лига на Скъсаняците, която ще е полезна за част от съфорумниците, които не са се поинтересували досега. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”