mikata написа:Вземем ли купата днес на Мъри трябва паметник да се направи на Герена!
[offtopic]статуя* .... :I . Не, паметник...[/offtopic]
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
mikata написа:Вземем ли купата днес на Мъри трябва паметник да се направи на Герена!
TristaNNN написа:Blue_Blood84 написа:Харесва ми рева на комплексарите от Черно море в тяхната тема, имало заговор срещу тях та ние да участваме в евротурнирите. Падат нещастниците от Лудогорец, а пишат за Левски хаха.
[offtopic]Тия са някакви роднини на припоците - неадекватните мнения ги издават. Срещу силните отбори, когато ги надупят, реват за какво ли не, ще рече човек, че се канят да стават шампиони. Когато пукат топката срещу разни клетници обаче, ревът рязко се пренасочва към ръководството и треньора.
Едно време имаше и читави измежду тях, които коментираха отборите и играта обективно, както впрочем и сред тогавашните цесекисти, ама от няколко години и те са изперкали. И в двата подфорума ставаха хубави дискусии, ама пустият провинциален манталитет на загубеняк явно е станал доминантен над задравия разум, не мога да си го обясня по друг начин.[/offtopic]

realno написа:Някои в началото на сезона ни пращаха в Б група или в небитието, а сега ни информират за парите, които ще спечелим в ЕКТ. :)))
ogrizko написа:TristaNNN написа:Blue_Blood84 написа:Харесва ми рева на комплексарите от Черно море в тяхната тема, имало заговор срещу тях та ние да участваме в евротурнирите. Падат нещастниците от Лудогорец, а пишат за Левски хаха.
[offtopic]Тия са някакви роднини на припоците - неадекватните мнения ги издават. Срещу силните отбори, когато ги надупят, реват за какво ли не, ще рече човек, че се канят да стават шампиони. Когато пукат топката срещу разни клетници обаче, ревът рязко се пренасочва към ръководството и треньора.
Едно време имаше и читави измежду тях, които коментираха отборите и играта обективно, както впрочем и сред тогавашните цесекисти, ама от няколко години и те са изперкали. И в двата подфорума ставаха хубави дискусии, ама пустият провинциален манталитет на загубеняк явно е станал доминантен над задравия разум, не мога да си го обясня по друг начин.[/offtopic]
хахах, и мен ме кефи рева на комплексарите като вас и някои други от Левски :) Левски печели купата и 3 място ...а тук се пише повече за Черно море отколкото за Левски :) повече за Илиан отколкото за Мъри Стоилов ...жалка работа ....по-важно ви е Черно море къде ще бъде в класирането и дали ще сме след вас, отколкото дали ще сте носители на купата и ще сте на 3 място :))) и в тоя ред на мисли да питам - що феновете на Черно море са комплексари като споменат някъде Левски, а вие не сте като пишете тук за Черно море? каква точно е разликата?! ако може първо погледнете себе си и така.... всички сме един дол дренки може да се каже, така че поне може да си спестите етикетите и едно друго :) но като цяло българския манталитет и култура са много зле, така че не съм изненадан!
Иначе честито за спечелената купа, в тоя мач бях за Левски най-малкото заради това, че не фалирахте изкуствено и не взехте лиценза на друг отбор и т.н. като някои други по-оранжеви :)
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
capnclive написа:realno написа:Някои в началото на сезона ни пращаха в Б група или в небитието, а сега ни информират за парите, които ще спечелим в ЕКТ. :)))
+ Като видяхме с какви отбори играха припоците миналата година за влизане в групите... Аз казвам, че имаме 80% шанс да влезем и ние в групите... Там една-две победи и забравяме за финансовите трудности.
realno написа:Някои в началото на сезона ни пращаха в Б група или в небитието, а сега ни информират за парите, които ще спечелим в ЕКТ. :)))

TristaNNN написа:Ахахахахах, уцелил съм право в десятката със сравнението си, ама съм забравил да добавя, "лъжци и манипулатори". Ама ти сигурно не си такъв, просто не ти е направило впечатление кога съм писал горния офтопик коментар, нали? :)))

ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: olimpi, TristaNNN и 30 госта