Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот wilge » 14 май 2022 14:12

realno написа:
Serafim написа:Сега, ако имахме един Найджъл Робърта, с този отбор и този треньор...

И един Тасевски...

Или за Гарата, понеже си беше голаджия от всякъде. Хайде да помечтаем и за Гонзо, защото са му абонати. Както се казва в една телевизионна реклама: "Стига глупости!" Излизаме с това което имаме и играем толкова колкото можем. На всички левскари и непредубедени фенове на футбола им се иска възхода на Левски да се увенчае с Купата. Каквото – такова. Левски тепърва се формира като отбор. Ако до Коледа бъде обезпечен финансово и бъде сглобен на 80 %, то гадаенето кой ще е шампион за 2023 година става безпредметно. Всяко нещо с времето си. На този етап мача е по-скоро троен. Има възможност Левски да е носител на купата и бронзовите медали, но може и да остане без нито едно от тях. Всички са надяваме на първото, но не бива да се правят трагедии ако се случи второто. Самият Мъри каза: "... Направили сме огромна крачка. Не очаквах толкова бързо..." Дано това, че сме се надскочили не ни изиграе лоша шега.
ПП. Днес пишат за договорен нов входящ трансфер със сериозен играч. Някой нещо да е чул?
Ако Левски вземе Купата и спонсори и футболисти ще...

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 14 май 2022 14:22

wilge написа:
realno написа:
Serafim написа:Сега, ако имахме един Найджъл Робърта, с този отбор и този треньор...

И един Тасевски...

Или за Гарата, понеже си беше голаджия от всякъде. Хайде да помечтаем и за Гонзо, защото са му абонати. Както се казва в една телевизионна реклама: "Стига глупости!" Излизаме с това което имаме и играем толкова колкото можем. На всички левскари и непредубедени фенове на футбола им се иска възхода на Левски да се увенчае с Купата. Каквото – такова. Левски тепърва се формира като отбор. Ако до Коледа бъде обезпечен финансово и бъде сглобен на 80 %, то гадаенето кой ще е шампион за 2023 година става безпредметно. Всяко нещо с времето си. На този етап мача е по-скоро троен. Има възможност Левски да е носител на купата и бронзовите медали, но може и да остане без нито едно от тях. Всички са надяваме на първото, но не бива да се правят трагедии ако се случи второто. Самият Мъри каза: "... Направили сме огромна крачка. Не очаквах толкова бързо..." Дано това, че сме се надскочили не ни изиграе лоша шега.
ПП. Днес пишат за договорен нов входящ трансфер със сериозен играч. Някой нещо да е чул?
Ако Левски вземе Купата и спонсори и футболисти ще...

Пише, че са близо до втори трансфер, но за сериозен играч не съм прочел, дано да е така.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 14 май 2022 14:45

Blue_Blood84 написа:500 000 евра за Краев много ли са или са малко? Взехме го без пари от втора лига. Има писаници, че може да отиде в Унгария.

Ако има потенциал, след ЕКТ може да му вземем повече. Треньора трябва да прецени. Той най - добре го познава.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 14 май 2022 18:33

ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

skitnik32
Контакти:

Мнениеот skitnik32 » 14 май 2022 20:38

МОЛЯ АКО БЪРКАМ ПОПРАВЕТЕ МЕ!!!!!
С днешната победа на Лудогорец над Черно море Левски си гарантира 4-тото място, което му гарантира бараж за ЕКТ.
ТАКА ЛИ Е?

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 14 май 2022 20:44

skitnik32 написа:МОЛЯ АКО БЪРКАМ ПОПРАВЕТЕ МЕ!!!!!
С днешната победа на Лудогорец над Черно море Левски си гарантира 4-тото място, което му гарантира бараж за ЕКТ.
ТАКА ЛИ Е?

Така е, дори на теория сме минимум 4-ти. Но ние ще сме трети и с купата :)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 14 май 2022 21:17

АМИН!
САМО ЛЕВСКИ!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 14 май 2022 21:19

Г.Костадинов изпаднал с Тула.
Седя и си мисля,той не играе ли на позицията на Краев?
Само си мисля ,де.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 14 май 2022 21:20

wilge написа:Хайде да помечтаем и за Гонзо, защото са му абонати. Както се казва в една телевизионна реклама: "Стига глупости!" ..

Литекс не е абонат на Гонзо, рекламата много точно го е казала!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 14 май 2022 21:49

Харесва ми рева на комплексарите от Черно море в тяхната тема, имало заговор срещу тях та ние да участваме в евротурнирите. Падат нещастниците от Лудогорец, а пишат за Левски хаха.

Върни се в “Левски”