sangio написа:Имам един въпрос ... защо никога не пеем Химна на Левски ...![]()
Все пак това си е нашия химн ...
![]()
Идваме от запад идваме от юг ...
Той не е песен за скандиране... и се пее север, а не запад.
Не знам някой отбор да си скандира химна...
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
![]()
MainEventer написа:Аз пък искам повече да се налага песента- Само сините.
В четвъртък от 18.00 часа мъжкият Левски се завръща в зала „Универсиада“ за мач от Балканската лига, а съперник ще бъде познатият от миналогодишното издание на турнира – Галил Гилбоа. Срещата ще бъде повторение на финала от предния сезон, когато двата тима играха на израелска земя и след като предложиха много интересен двубой щастието се усмихна на страната на съперника.
Призоваваме феновете на Левски да дойдат в четвъртък вечер от 18.00 часа в зала „Универсиада“ и подкрепят тима му в тази битка с Галил Гилбоа.
Obektiven1 написа:http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=401140 Някой може ли да коментира това ? Пълно малоумие е да се лишава отбора от такава възможност да спечели важен европейски мач,и по-нататъшно продължване.Като има недоволство от нещо,можеше директно с треньора или ръководството да се разправят,не да се мята бутилка водка и бомби,което от своя страна е мега-олигофренско,особено в затворено пространство (зала),явно че и другаря ушев пак е спял и нищо не е направил да предотврати това.
![]()
we are the champions написа:sangio написа:Имам един въпрос ... защо никога не пеем Химна на Левски ...![]()
![]()
От запад ли![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: scooool, vvessel и 35 госта